- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
4580693
senior tag
Kifreeztem a charioteer-t. Találtam a barakban 4 angol manuszt, egyiknek olyan kackiás bajusza is volt. Abból a T1 módból maradtak itt. De jó, hogy nem eresztettem szélnek őket. Mondjuk, semmit sem vesztettem volna, csak a kackiás bajuszt.
Igaz, még csak a legkisebb ágyú van a tankon, de azt hiszem, barátok leszünk. Ez csak a nevében td. Szerintem ez egy jobb med.
Legénységnek mik az ajánlott skillek?
Illetve milyen modulokat érdemes rárakni? Eddig csak egy venti van rajta, mert elfogyott az eklézsia.Az első 3 csata 2000 átlagsebzést meg 2150 wn8-at adott. Aztán jött 3 tier 10-es meccs. Vissza is csúsztam.
-
Tarill
őstag
T28 heavy 15-ös küldinél kell 8000dps/pattintás/bekapott sebzés? Tehát ha is7-el megyek és kilőnek az már alapból 2150 a 8000-ből?
-
galervin93
addikt
válasz
04ahgy #124672 üzenetére
Minap Serene Coast, T10 csata, fenti bázis. Én WT-vel voltam, csapatban volt egy 2-es Bulldog szakasz. Elmentem a híd lábánál lévő sziklához, gondolván lőve a lenti bázisról a félszigetre szaladókat. Mire odalrtem a sziklához, már világított a lámpa, így sok mindent nem tudtam csinálni, valami 1500 sebzéssel pusztultam el. Viszont két light a bázison körözött, illetve hol elindultak a sínek felé, hol a félsziget felé, de szó szerint csak keringtek mint gólyafos a levegőben. Ekkor kérdőre vontam őket, hogy mégis mit gondolnak, mi a feladatuk egy könnyű tankban ülve... Válasz: új meta, tanulj meg játszani, könnyű tankkal sebezni kell... Csendben bólogattam, majd olyan 3-4 perc múlva véget is ért a csata. Csata összesítőn látom, a két barom összesen nem sebzett 1000-et. Megkérdeztem egyiküket, hogy akkor most az új metában az a feladatuk, hogy ennyit sebezzenek? Gyordan rákattintottam a személyes fájljukra, 9000+-os értékelés, szóval tudják azért merre van az előre. Aztán megnéztem a tankkal való átlagát annak, amelyikkel beszéltem, 1000 körüli átlagsebzés, 450 spot dmg. Jeleztem, hogy ez azért azzal a géppel nem az igazi, se az új, se a régi metában... Válaszul hosszú panasz-özönt kaptam, hogy így rossz széria, úgy rng, meg hát még nem szokott hozzá a tankhoz, meg... Mondom köszi, ki vagyunk ezzel segítve!
Szóval egy viszonylag jó játékos így áll a dologhoz. Persze nem általánosítok, de a helyzet tényleg lesújtó... Pedig szerintem a legizgalmasabb és legnagyobb tudást igénylő feladatok közt van a felderítés. Persze nem jár érte véennyóc... Pedig az az érzés, amikor az ellen csak vakon puffogtat, talán el is talál, de te nem tántorítasz, vagy esetleg aktív szpottal keseríted meg az életük... :-) Ennél izgalmasabb és érdekesebb meló szerintem nincs a játékban. Kár hogy így eltorzult a játék, persze ebben a fejlesztők is hibásak több szempontból is. Talán változik majd a helyzet. Én nem bánnám. -
zodo
nagyúr
válasz
tarka_szarka #124661 üzenetére
és kchryss
Köszi a részletes beszámolót.
-
Stanislav84
tag
-
Hafy75
aktív tag
válasz
rlazol #124691 üzenetére
Igen, gondoltam, hogy a fordítás lehet a szar, annyit hallottam már erről, csak azért bosszantó na....
Isten tudja hányadik meccsre dobta végre be a több artyt, megörültem, aztán mégsem...Persze félretéve az üldözési mániát, és amióta él ez a küldi vagy egy, vagy egy sincsen féle hol nehezítsük meg a játékost abban, hogy megcsinálja a küldit...De ugye ilyenek nincsenek persze..... -
rlazol
veterán
válasz
Hafy75 #124689 üzenetére
kétséges esetben mindig az angol a mérvadó:
"Spot at least 2 enemy SPGs and cause damage or critical hits to them."NEKIK
pontatlan a magyar fordítás.
szerintem az az egyik nehézsége, hogy sokszor mire odajutsz, hogy spottolod az artykat, már rá akar esni a teljes maradék csapatod, mivel többnyire egy kupacban vannak. Célszerű gyorsan mindegyikbe belelőni egyet-egyet és csak utána foglalkozni a kilövésükkel. Nekem így lett meg a T55A-s, ahol ez már 3 SPG-vel ven. Belelőttem mindháromba, de mire a negyedik lövés betöltött, már csak egy élt. Ha killel kezdek, nem lett volna időm belelőni az összesbe.
-
nightmare13
őstag
válasz
kchryss #124687 üzenetére
Nem tartom magam túl jó játékosnak, de azért annyira szörnyűnek se. (komolyabban csak az utóbbi 5-6 ezer csatában vettem a játékot, előtte egyetem melletti fun volt)
Itt is van az A ágyúval egy csomó lövésem amúgy, de teljesen beszűkülve is valami hihetetlen mellé/alá lövéseket produkál (nem, a szerver oldali célkereszt nem lehet hibás, hiszen fél év, mire végre rászűkül valamire
)
Centurion 1-en is a sima A ágyú van, de ott sokkal használhatóbb, mindegy, megpróbálom a maradék 10k xp-t agyérinfarktus nélkül kibírni a B ágyúig
-
kchryss
veterán
válasz
nightmare13 #124664 üzenetére
A B ágyú a játék egyik legpontosabb ágyúja. Olyan, mint a 7/1-en lévő kis ágyú csak nagyobb dpm-mel. Én azzal med-ként használtam a Charioteer-t és mentem flank-elni.
Azt azért hozzá kell tennem, hogy bár nagy potenciál van a kis ágyúkban, nagyon nehéz velük játszani. Jó játékosnak kell lenned, hogy ki tudd használni azt a dpm-et ilyen papír páncéllal, kevés hp-val és kicsi gundep-pel. Mikor végre felraktam rá a top ágyút ugrásszerűen megnött a sebzésem, ahhoz kevesebb skill kell, hiába sokkal pontatlanabb, az alfa kárpótol.(#124659) @zodo:
Japán medekből a 8-as és a 10-es ami igazán jó. 10-es még jobb lesz ha a következő patch-ben eltörlik az overmatch szabályt.(#124667) @GoTReX:
Az előző kb fél évben több, mint 10 garázshelyet kaptam a hétvégi küldetések teljesítéséért. Mostanában szinte mindig az volt a jutalom. -
kchryss
veterán
válasz
galervin93 #124657 üzenetére
Legalább lehet majd tornyozni a CDC-vel, úgyis íves a 15mm-es teteje és a cső is tölcsér formából jön ki onnan is lehet esetleg pattintani.
Amúgy nyilván a legtöbbször így is be fogod lőni a papír tankokat, de azért több lesz a bosszankodás, mint eddig.
Viszont a gold noob-ok picit rosszabbul járnak, mert az AP-nek 5, az APCR-nek viszont csak 2 fok a normalizációja. Vagyis APCR-rel 3 fokkal előbb pattansz, mint AP-vel és többnyire az APCR prém lőszer. -
Looserke
őstag
-
lacibacsi
addikt
válasz
jr1994 #124683 üzenetére
"Azok a TD-k, akik leghátul állnak és csak akkor lőnek ha az ellenfél jön oda hozzájuk, rengeteget ártanak a csapatnak"
Viszont a "TD-s" pályákon ha van előttük egy-két jó scout, akkor jó helyezkedéssel akár le is hozzák a meccset. Sand River-en K3-ból, vagy K6-ból védekezve vannak a legtermelékenyebb csatáim T7-T8 páncélvadászokkal... A belátható pályákon nem olyan nagy baj, ha hátul maradnak páran, csak legyen aki világít nekik. A gond az, hogy olyan pályákon is hátul maradnak néhányan, ahol végképp nem indokolt. Kedvencem, amikor Mountain Pass-en J9-ben állnak a TD-k, mondván, hogy védik a bázis. Öt percig matyiznak, majd 30 másodperc alatt ledarálja őket a többiket már előtte felmorzsoló ellenség...
-
jr1994
addikt
válasz
04ahgy #124672 üzenetére
Én azt vettem észre hogy mivel a pályák nagy részén a TD-k haszontalanok, feltűnően sokszor az a csapat veszít ahol több van belőlük. Azok a TD-k, akik leghátul állnak és csak akkor lőnek ha az ellenfél jön oda hozzájuk, rengeteget ártanak a csapatnak (itt ilyen sárga-zöld játékosokra gondolok, a rejtett német tartalékos meg egyéb piroskák természetesen heavy-ben sem tesznek hozzá semmit a csatához).
rlazol: én akkor vettem vagy 20 db garázshelyet, mikor az SP maraton alatt 100 gold volt darabja
most is van szabadon vagy 15, de annyi azért nem árt.
-
Stanislav84
tag
-
lacibacsi
addikt
válasz
04ahgy #124672 üzenetére
Szomorú ez. Pár napja egy csoda magyar szakasz (két hatos light-tal) beállt Mines-on A4-be. BT8-as ütközet volt, én Skorpióval szintén mentem fel kempelni. Hiába uszították őket, hogy menjenek spotolni, tettek rá. Mondanom sem kell, hogy a nyolcas tankokat szemből csak karcolgatták, de legalább spotolni sem spotoltak, mert az agyon látótávskillezett legényeimmel én világítottam a bázist is, meg a hegyet is...
(#124673) GoTReX: Nem tudom, hogy hol jársz az IM-mel, de a T-55A küldiknél már van egy csomó garázshely...
-
GoTReX
őstag
Köszönöm a válaszokat! Utána nézek a küldetés dolognak.
Leárazással még kivarok. Annyi goldom van csak amit kezdésnek ad.Premium vagyok ,de erre nem szándékozm költeni.Egyenlőre....
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Looserke #124666 üzenetére
Nekem azért volna comment... Mégpedig az, hogy ezen a pályán simán lehet 3-4e spot sebzést összeszedni. Sajnos arról nem tehetnek a heavy csapattársaid, hogy a light-juk a csapatból a felderítés helyett a "sebezni akarok" szerepkört választotta.
Egyre inkább tapasztalom, hogy a meccsek a spotteren állnak vagy mennek el meglehetősen gyakran.
HGyu
-
-
GoTReX
őstag
Garázs bővítése csak goldból oldható meg? Eddig nem éreztem szűkösnek, de már látom hogy ez nagyon kevés magában
-
nightmare13
őstag
válasz
Atti777 #124660 üzenetére
Tegnap nagyon felnyomta az agyam, egyszerűen esküszöm, még a francia D2 tankot is jobban tudtam élvezni, mint ezt a gépet, pedig én nagyon szeretném szeretni, de nem hagyja magát... Pedig Centurion 1 és a Black Prince is olyan jó kis gép, remélem a B ágyú már azért sokat javít
-
lacibacsi
addikt
válasz
BÁ Nutrition #124662 üzenetére
Meg fogsz rám haragudni, de azt kell mondjam, hogy top tier-ként, full gold-dal ez nem egy olyan nagy was ist das...
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
is-3 elso csata mastery tesztszerveren.
fullgold..
elso csata legalabb tier kedvezmenyesha barmi epito kritika lenne annak orulnek. a loszerhasznalattol ez esetben tekintsünk el please
-
tarka_szarka
tag
Japán medek szerintem (a pontérték nálam az élvezhetőséget jelenti tízes skálán)
Chi-Ri
Saját tierjében egész tűrhető. Hármat lövő ágyúja van, ami 150 körül sebez. Sajnos hatalmas a gép és páncélja sincs, cserébe nem is mobilis. Élvezetes a tier nyolc-kilencben, mint azzal a bizonyos reszelővel való kapcsolatteremtés. Tier VII 10/8 Tier VIII 10/6 Tier IX 10/4Sta1
Stock-ként nagyon rossz, majd fullosként viszont egész jó med minden tierre. Közepesen pontos, de jó átütésű ágyút kapunk, tűrhető mobilitással. Páncél nem sok, a torony pattint néha. Általános japó betegsége megvan, az arty nagyon viszi. Tier VIII 10/9 Tier IX 10/8 Tier X 10/7Type61
Szinte a legjobbak között is lehetne, ha nem lenne egy méteres parancsnoki kupolája, nem lenne ennyire modul és artyérzékeny és ne lenne tohonya. A fullos ágyú nagyon jó átütésű és sebzésű. Sniperkedésben lehet jeleskedni, a közelharcban nem től erős, bár a torony képes lenne pattintani, ha nema kupolát találják el. Tier IX 10/9 Tier X 10/9Stb
Ez már az egyik legjobb tízes med is lehetne, ha kicsit gyorsabb lenne, vagy kicsit jobban bírná a sallert. A torony kemény, lehet vele pattintani, viszont a test harmat gyenge, sok az overmatch találat oldalról, hátulról. Ezért a közelharc nem áll jól neki. Az ágyú az erős pontja. Az arty iszonyatosakat sebez belé sajnos. Tier X 10/9 -
válasz
nightmare13 #124656 üzenetére
A többi tankoddal össze kell szedni sok-sok free xp-t ,és abból rá kell tenni a 105-ös ágyút
-
zodo
nagyúr
válasz
lacibacsi #124654 üzenetére
Igazad van, nálam sem jellemző más nemzetek ünnepeinek majmolása csak hát most pont egy ilyen alkalommal kötötték össze ami náluk nagy hagyomány de simán lehetett volna egységes akciónevet adni minden régióban.
Különben nem gondoltam volna hogy ez lehordás akart volna lenni de különben is mit kezdünk más régiók akcióival pláne a RU oldalon ahol szinte mindig megy 10+ a naptárjukban.
Némi támpontnak jók mert max 1-2 héten esetleg 1 hónapon belül nálunk is várhatóak (pl ritkán látott prém tankok) vagy közel azonos kaliberűek.jano_77
Holnap délutánra talán már kiderül a mienk is.
Más:
Prém tankban a saját ill. beleültetett más de azonos tank osztályú legénység ugyanúgy fejlődik?
Valamint a Japán mediumok közül (mondjuk VI és attól felfelé) miket érdemes megpályázni? -
nightmare13
őstag
Basszus, valaki mondja el, legyen szíves, hogy kell a Charioteert a 20 fontos A ágyúval játszani? Valami rémes a szűkülése, pontossága 0, egy kis hepehupa, és már lőni se lehet vele, mert az ágyúsüllyedés katasztrófa (bezzeg emelkedni, nah azt tud...)
-
CirrMee
addikt
válasz
4580693 #124651 üzenetére
Még Rosszpénz-t nézem, csak ő nem sokszor streamel.
Konkrétan egyszer sztrímelt'.
Mondjuk az is vicces volt: éppen eszembe jutott, hogy össze tudnék dobni én is egy ilyen stream marhulást. Nagyban hegesztem az OBS -t (tviccs alatt elég darabosan produkálta magát, pedig a géperő megvan), erre megszólal az asszony, hogy rosszpénz élőben. Wtf...?Na de amikor megszólal...
Tigrisz oszt' domesztosz...? -
lacibacsi
addikt
Hozd csak fel! Nem árt ha az ember tájékozott más régiókról is. Nem akartalak legorombítani, csak túl szenzitív vagyok az Ááámerikából felénk áradó divatmajmolásra. Nekem a Halloween-i maskarázás helyett a halottakra való emlékezés van a naptáramban, mint ahogy Valentine nap sincs, mert akkor nálam Bálint névnap van... (ahogy öregszem, jönnek a bogarak...
)
-
zodo
nagyúr
válasz
lacibacsi #124650 üzenetére
Azt nem mondtam de PlayIT végett vagy épp Gulag emléknap esetleg csak mert már kijárna Mikulás és Karácsony előtt valami emberibb akció is.
Viszont az Asia régió hétvégi akciójának megnevezése (Cyber Sales Weekend) koppra egyezik a miénkkel, szóval van remény bárhogy is nevezzék az alkalmat.
Ígérem, többet nem hozom fel más régiók akcióit. -
lacibacsi
addikt
Na jól van már! Hellóvén meg valentájn már úgy ahogy begyűrüzött, de azért a hálaadás már csak nem fog Eu ünnep lenni...
(#124644) rudii: Aztán azt megkérdezhetem kigyelmedtől, hogy miért is nem streamerkedik manapság? A "fészit"-tel agyoncseszett Ciff, meg a trágársággal agyoncseszett Linkin stream-ek mellé jó lenne valami emberibbet is látni. (O.K. Ott van GB, de őt sem lehet minden nap lesegetni...)
-
zodo
nagyúr
válasz
Dr.Én #124647 üzenetére
Micropatch 9.16_6 Ennyit tudni mert részleteket nem hozták nyilvánosságra.
Valószínű csak apróbb hibajavítások.Viszont csak halkan jegyzem meg a .com oldal "hálaadás" akcióit mert hozzánk általában jó ha a fele átér.
-
zodo
nagyúr
Ma is frissítéssel kezdünk.
Nyelvi csomag 8383 Kb
Kliens 3327 Kb
Sd 4900 Kb
Hd 12591 Kb -
Jolet
őstag
Mai példa a tesztszerveren az új csoda svéd 10-es heavyvel felülről golddal 4-ből 4 nem vitte át az obj140 elejét
-
galervin93
addikt
válasz
kchryss #124632 üzenetére
Na erre kíváncsi lennék amúgy, hogy milyen beesési szögeket lőnek a népek, mennyire gyakori az említett tartomány.
Meglátjuk, mit hoz majd ez a változtatás, hogy tényleg ennyire gyászos lesz-e a helyzet a jó illetve adott pillanatban szerencsés szögekkel rendelkező papírgépek esetén. -
zodo
nagyúr
Végére egészen megszerettem a Pershing-et, talán meg is tartóm.
Egy picit rövidebb töltés idő jó lenne de összességében remek kis masina.
Jobb hétvégi hajrával akár tovább is léphetek az M46 Patton-ra. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tarka_szarka #124606 üzenetére
Most végre igazuk lesz a kis mélyvörös HE spammereknek.
-
Hafy75
aktív tag
-
kchryss
veterán
válasz
galervin93 #124627 üzenetére
Egyértelmű gyenge pont, de most őszintén hányszor lövöd ott az IS-3-at? Szemből 99%-ban a csukaorr feléd eső részét lövöd vagy a hasát. 2 esetnél szoktam arra a pontra lőni, ha fedezék mögött van és csak a tornya látszik ki vagy ha a pofámba mászik és nincs gundepem az orrát lőni. Előbbi esetben 100-ból 1x szoktam eltalálni a mostani szórásképpel, facehug-nál meg hiába lövöm ott nagy arányban eddig is az IS-3 jött ki belőle győztesen. Egyébként facehug-nál még mindig lőhető lesz a kupola, azt is kb annyi esélyed van eltalálni, mint a lemezt.
A papír tankoknál meg szerintem alábecsülöd a mérgelődés mértékét. ELC-t szinte bárhol találtad el overmatch-elted pedig nagyon könnyű kis szögben eltalálni. Most jóval többször fogsz szerintem pattogni róla.
Amúgy erre a változtatásra szerintem pont nem volt szükség. Eddig is tele volt a fórum a sírással hogy ezt vagy azt nem ütöttem át, pattantam stb. Most még több lesz.(#124622) @Sixkiller6:
Nem véletlenül hozták létre a wn értékelést. A wot-os személyes értékelés semmit sem ér, ha egy botnak 50k csatája van akkor sokkal jobb a személyes értékelése, mint egy jó kezdő játékosnak. Ha mindenki a személyes értékelést nézné és aszerint játszana, akkor még rosszabb lenne, mint ha a wn8-at nézné.
Átlag xp nem lenne rossz ha az átlag alap xp-t mutatná, de a kliensben szereplő stat adat a tényleges kapott xp-t mutatja. Azaz ha valaki csak szorzózza a tankjait annak sokkal magasabb, mint annak aki folyamatosan játszik velük.
Egyébként meg engem például nem befolyásol semennyire egyik stat mutató sem. Győzelemre játszom, mindig olyan döntést próbálok hozni amivel ennek az esélyét növelem. Ha resetelni kell akkor megyek és simán beáldozom és kilövetem magam hogy a többiek megnyerhessék a csatát. Ha van egy 1 hp-s tank aki kilőhetné a csapattársam és egy sok hp-s akibe verhetnék 600 sebzést, simán kilövöm az 1 hp-st, stb ... -
GoTReX
őstag
Srácok mi ez a WoT Blitz pontosan? Egy butított WoT tablet/Mobilra?
-
gy-daniel
tag
válasz
galervin93 #124627 üzenetére
Nameg az új svéd nagy TD-k.
-
galervin93
addikt
válasz
kchryss #124618 üzenetére
Yep. Csak míg a papír tankoknál elvileg átütöd "bárhol", ha meg mégsem akkor mérgelődsz, míg a ruszki csodáknak ezek a pontok egyértelmű és nyilvánvaló gyenge pontjai, amiket most ezzel kvázi megszüntetnek. Olyan papír tank buff, amivel igazán jól ezek a bizonyos heavyk járnak (meg néhány med - de egy közös, ruszkik...).
-
emre
veterán
válasz
Sixkiller6 #124622 üzenetére
hát lehet igazad van, de én speciel győzni szeretek, aztán a stat meg olyan amilyen.....
-
xAttilax
őstag
válasz
Sixkiller6 #124624 üzenetére
ezeket komolyan kérdezed?
nyilván nem az unalom miatt van/volt a sok WN, próbálkoznak olyat csinálni ami legjobban tükrözi a játékban elért eredményed ill képességeid. -
CirrMee
addikt
válasz
Sixkiller6 #124622 üzenetére
Az előszeretettem mozog irreálisan. Pl csapat csatákkal sokkal jobban befolyásolja azt az eredményt, pár bukott meccsel mocskos nagyokat lehet az értékén bukni, ami nem tükrözi a játékos képességeit. Sajna wn8 ez esetben a kisebbik rossz...
-
Sixkiller6
őstag
lehet, hogy most flame war-t indítok, de gondolom egyre jobban mindenkinek kezd tele lenni a töke a wn8 hajhászással, amikor csapattársak (=zöld ellenfelek) szemmel láthatóan arra mennek rá, hogy jó legyen a végén az érték; és bevallom én is figyelem, hogy mennyi az enyém.
szóval miért nem lenne jó nekünk az official wg personal rating? akié több az nagyjából jobb. oszt jónapot
nem? -
Papooo
senior tag
válasz
ollie #124619 üzenetére
A Scorpion G sem op, csak annak tűnik, amikor olyan emberkébe futok bele, hogy 300 alatt van az átlagsebzése 10k csata után, de azzal az egy vassal lazán hozza az 1800-as átlagot.
Régen minden prémtanknak vol valami apró negatívuma is, de manapság inkább olyan vasakat adnak ki, amivel egy félbot is hozzá tud tenni a csatához, ha másképp nem úgy, hogy tök feleslegesen is fullgold játszik, mert még prém nélkül se tud lemenni minuszba, akkora a járgány bevétele.
-
kchryss
veterán
válasz
galervin93 #124616 üzenetére
Ez nem heavy buff. A legtöbb heavy-n a legkékonyabb döntött lemez is olyan vastag hogy nincs a játékban olyan nagy kaliberű ágyú ami overmatch-elné. IS-3-on és IS-4-en van a torony tetején a döntött lemez amit érintene a változás. Ez nem a páncélozott tankokat teszi még páncélozottabbá, hanem a nem páncélozottaknak adja meg az esélyt a pattintásra.
Ez egy papír tank (light, med) buff. ELC-vel lehet majd farmolni az acélfal medálokat.
Illetve egy nagyot lövő tank (TD) nerf. JPZE100 most már nem csak 0 sebzéses kritikust fog lőni a kis papír csótányoknak, hanem lepattanókat is.Heavy buff akkor lenne ha nerfelnék a prém ammo-t. Aminek én személy szerint nagyon örülnék.
-
emre
veterán
WG Ázsia valamivel összeszedettebb a témában mint az EU.
-
-
galervin93
addikt
válasz
Sixkiller6 #124613 üzenetére
+ ST-I, IS-4... Van egy olyan érzésem ez már az új meta felől fújó szél...
-
Sixkiller6
őstag
-
galervin93
addikt
Tegnap este (ill. ma hajnalban) egészen katasztrofális napom volt... Próbáltam húzni a WT-t, ami úgy-ahogy sikerült is egy két órás boosttal, mert már csak 20ezer xp hiányzik a Grilléhez, az egy-két játéknap. De a többi tankkal az eredmények nagyon nem jöttek...
WT-vel 6 ezret kellene sebeznem, erre kétszer volt esélyem, de a lövész valamit ihatott, mert IS-3, T-30 és BC is csak kritikust kapott a láncába akkor, amikor egy-két lövésre voltam a 6 ezertől... No mindegy. A csapatok is megérdemelnének egy misét, igen ez T10... ez meg T9... -
válasz
rlazol #124603 üzenetére
Hát, nem kicsit. Így már bármilyen papírtankkal lehet majd sidescrapelni.
(#124607) Sixkiller6: ugye? Sokszor a medekkel megyek vele. Csak arra kell figyelni, hogy amcsi löveghez képest nem túl pontos, így nem sniperkedésre való.
(#124608) Papooo: miért paytowin? Ennek is vannak gyenge pontjai. Akkor lenne paytowin, ha erősebb lenne az átlag tier 8-as tankoknál, de nem az.
-
Papooo
senior tag
válasz
Sixkiller6 #124607 üzenetére
Szóval passzol az új paytowin prémtank felhozatalhoz.
-
Sixkiller6
őstag
pár szó a T26E5 Patriotról
még csak kevés kört mentem vele, de Tier8ban nagyon brutál, nagyon sokat pattint, Tier9-ben is elvan, nyilván nem lehet vele annyira vagánykodni, tier10-ben meg nyilván csak óvatosan lehet tolni.
jó legénységgel, töltésgyorsítóval és ventivel 5,5 körül van a töltésideje, szűkülés teljesen jó, pen-je is-3nál is nagyobb (230), durva traverse speed.
annak ellenére h amerikai nagyon jó a hull armor, tier6-7 szinte nem is lövi be szemből, turret armorról nem is beszélve (250-400mm). hull down oszt jónapot.
mozgékony, szinte med-érzéskifejezetten élvezetes, nagyon passzol a mostani gyorsabb játéktempóhoz. nagyon jó vétel volt.
-
tarka_szarka
tag
válasz
DaveHutt #124605 üzenetére
Ebből a változtatásból szerintem azok az alacsony páncélozottságú "modern" gépek fognak jól kijönni, akik csepp formájú toronnyal rendelkeznek. Ott nagyon sok lehetőség fog adódni a pattintásra.
Szerintem ez valamivel közelebb áll a való élethez a normál lövedékek esetén. A többi lövedék meg úgyis másképp fog működni. A 2mm-es TD-ket meg eddig is repesszel lőttem, ezen ez a szabály nem fog változtatni.
-
DaveHutt
őstag
válasz
BÁ Nutrition #124602 üzenetére
Úgy hírlik, hogy a Tigris II-n sajnos nem elég nagy a szög, hogy ezt meg tudja lépni.
-
zodo
nagyúr
Pici frissítés ....
wot_0.3.24.573_launcher.wgpkg => 4302 Kb
wot_0.3.24.574_0.3.24.573_launcher.wgpkg => 556 Kb -
gy-daniel
tag
Ha volt már, akkor bocsi.
Még több ricoche!t
A lényeg tömören, hogy eztán akármekkora löveggel lőheted az akármilyen vékony páncélt, 76 foknál pattanni fogsz. Így pl IS-3 torony közepe többé nem weakspot.... Lesz itt mulatság!
Új hozzászólás Aktív témák
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával