- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Upo
addikt
válasz
András. #10464 üzenetére
A $WINDOWS.~TMP mappába a telepítő dvd van bele letöltve, setup.exe-vel, mindennel együtt. Ahol a setup.exe van, az a telepítő gyökérkönyvtára. El lehet tenni, windows alól bármikor lehet vele telepítést indítani. A mostani rendszernek nem kell már, törölhető, nem recoverynek használja.
Nem az sd-vel volt gond hanem a sebességével. Lassú sd-vel pendrive-al lassú lesz, gyorssal gyorsabb.
Ha azt választod hogy nem tartson meg semmit a régi rendszerből akkor gyorsan kész van, ha mindent meg akarsz tartani a régi rendszerből akkor nem is olyan rossz ez az idő, van akinél tovább tart.
A telepítési művelet nagy terhelést jelent a gépnek, a melegedés természetes, gyártó válogatja hogy mennyire jól oldja meg a hűtési rendszert. Ha hiba nélkül lefut egy telepítő akkor nincs gond, jól kihozza a hardver gyengélkedését, hibáit. A normál üzemben hiba nélkül dolgozó gépen is jöhetnek elő hibák telepítésnél, ami gyengélkedő hardverkomponenst is jelezhet (vagy csak simán driver hiba).
Microsoft tool-al elkészített bootolható pendrive-ról a legjobb telepíteni. Annál lassabb, ha ugyanerről win alatt indítjuk a telepítést. Ha a microsoft tool-al nem telepítőt gyártunk, hanem alapértelmezés szerint rendszerfrissítést indítunk, az már sokkal lassabb, valamiért olyankor a letöltés is lassabb mintha telepítőt csináltatnánk vele. A legrosszabb meg, ha a windows automata frissítés által jött frissítést engedjük rá, bár ez vetekszik az előzővel rosszaságban. Ilyenkor még kell egy szerencse is, mert nem elég hogy lassú, de sokszor meghiúsul a telepítés valami fantom hiba miatt (tele a net az ilyenekkel). -
pècsimunkás
addikt
válasz
András. #10457 üzenetére
Köszi ! Egyszer gondoltam rá , hogy vegyek valami olcsóbbat , de egyelőre nem èrzem szüksègesnek . Hètvègèn viszont vettem hozzá egy nègyes USB hubot . 6 euró volt nèmetben a MM - ban . Kevès az 1 USB csati . Mikor vettem , gondoltam , hogy elèg lesz a micro ès a normál USB , de akkor mèg nem tudtam , h a micro csak töltèsre jó
.
-
-
pècsimunkás
addikt
válasz
András. #10444 üzenetére
A te tableteden volt fólia ? Az enyémen nem . Bár , a boltban ahol vettem , nagyon erősködtek , hogy : van rajta , meg , hogy kell , hogy legyen rajta " ... De , ha szépen le is van valami fóliázva gyárilag , a kameránál akkor is észre lehet venni a fóliát . A fólia kiemelkedik picit . Itt ilyent nem láttam .
-
NoMagix
addikt
válasz
András. #10401 üzenetére
Igen, bár én még 8.1-el kaptam 2-3 nap után frissítettem win10-re.
MicroSD kártyát ebay-ról rendelj a megfelelő helyről esetleg innen, és 64gb elég lesz egy darabig jegyzetelni és szerkeszteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest