Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Upo
addikt
válasz
András.
üzenetére
A $WINDOWS.~TMP mappába a telepítő dvd van bele letöltve, setup.exe-vel, mindennel együtt. Ahol a setup.exe van, az a telepítő gyökérkönyvtára. El lehet tenni, windows alól bármikor lehet vele telepítést indítani. A mostani rendszernek nem kell már, törölhető, nem recoverynek használja.
Nem az sd-vel volt gond hanem a sebességével. Lassú sd-vel pendrive-al lassú lesz, gyorssal gyorsabb.
Ha azt választod hogy nem tartson meg semmit a régi rendszerből akkor gyorsan kész van, ha mindent meg akarsz tartani a régi rendszerből akkor nem is olyan rossz ez az idő, van akinél tovább tart.
A telepítési művelet nagy terhelést jelent a gépnek, a melegedés természetes, gyártó válogatja hogy mennyire jól oldja meg a hűtési rendszert. Ha hiba nélkül lefut egy telepítő akkor nincs gond, jól kihozza a hardver gyengélkedését, hibáit. A normál üzemben hiba nélkül dolgozó gépen is jöhetnek elő hibák telepítésnél, ami gyengélkedő hardverkomponenst is jelezhet (vagy csak simán driver hiba).
Microsoft tool-al elkészített bootolható pendrive-ról a legjobb telepíteni. Annál lassabb, ha ugyanerről win alatt indítjuk a telepítést. Ha a microsoft tool-al nem telepítőt gyártunk, hanem alapértelmezés szerint rendszerfrissítést indítunk, az már sokkal lassabb, valamiért olyankor a letöltés is lassabb mintha telepítőt csináltatnánk vele. A legrosszabb meg, ha a windows automata frissítés által jött frissítést engedjük rá, bár ez vetekszik az előzővel rosszaságban. Ilyenkor még kell egy szerencse is, mert nem elég hogy lassú, de sokszor meghiúsul a telepítés valami fantom hiba miatt (tele a net az ilyenekkel). -
pècsimunkás
addikt
válasz
András.
üzenetére
Köszi ! Egyszer gondoltam rá , hogy vegyek valami olcsóbbat , de egyelőre nem èrzem szüksègesnek . Hètvègèn viszont vettem hozzá egy nègyes USB hubot . 6 euró volt nèmetben a MM - ban . Kevès az 1 USB csati . Mikor vettem , gondoltam , hogy elèg lesz a micro ès a normál USB , de akkor mèg nem tudtam , h a micro csak töltèsre jó
. -
-
pècsimunkás
addikt
válasz
András.
üzenetére
A te tableteden volt fólia ? Az enyémen nem . Bár , a boltban ahol vettem , nagyon erősködtek , hogy : van rajta , meg , hogy kell , hogy legyen rajta " ... De , ha szépen le is van valami fóliázva gyárilag , a kameránál akkor is észre lehet venni a fóliát . A fólia kiemelkedik picit . Itt ilyent nem láttam .
-
NoMagix
addikt
válasz
András.
üzenetére
Igen, bár én még 8.1-el kaptam 2-3 nap után frissítettem win10-re.
MicroSD kártyát ebay-ról rendelj a megfelelő helyről esetleg innen, és 64gb elég lesz egy darabig jegyzetelni és szerkeszteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Battlefield 6
- Vírusirtó topic
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.