- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
Tegnap este vissza raktam a 8.1-et . Nem fagyott le azóta a tablet , alvó módban , 1 órától reggel 7 ig maradt 100% - on az akksi . Most marad így nyárig . Tavasszal itthon leszek 1 hetet , de akkor nem akarok a frissítéssel foglalkozni . Nyáron viszont lesz rá két hetem . Talán addigra kiforrja magát a win 10 , akkor majd visszarakom .
(9906) tlac : " arra viszont figyelj, hogy a 8-ról majd mindenáron 10-re akar frissíteni és szó nélkül letöltheti a telepítőjét
tehát ezt a viselkedést ki kell majd írtanod "Itt mire gondoltál ? Próbáltam úgy beállítgatni a tabletet , h automatikusan ne frissítsen . Ha valahol a beállításokban el van dugva akkor esetleg leírhatod , hogy hol , ha lesz rá időd .
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest