Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
Tegnap este vissza raktam a 8.1-et . Nem fagyott le azóta a tablet , alvó módban , 1 órától reggel 7 ig maradt 100% - on az akksi . Most marad így nyárig . Tavasszal itthon leszek 1 hetet , de akkor nem akarok a frissítéssel foglalkozni . Nyáron viszont lesz rá két hetem . Talán addigra kiforrja magát a win 10 , akkor majd visszarakom .
(9906) tlac : " arra viszont figyelj, hogy a 8-ról majd mindenáron 10-re akar frissíteni és szó nélkül letöltheti a telepítőjét
tehát ezt a viselkedést ki kell majd írtanod "Itt mire gondoltál ? Próbáltam úgy beállítgatni a tabletet , h automatikusan ne frissítsen . Ha valahol a beállításokban el van dugva akkor esetleg leírhatod , hogy hol , ha lesz rá időd .
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple Pencil Pro hibátlan 2027.10.28.Alza jótállás
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest