Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Feltenném asszonykám kérdését mert én ebben a témában nem vagyok járatos! Kérlek segítsetek neki dönteni, vagy legalább érvelni! Köszi!
"
Tabletet szeretnék venni, de nem tudom, hogy milyen felelne meg nekem…
Amire használnám: Sokat fogok utazni az elkövetkező időben, és emiatt fontos lenne az, hogy viszonylag hosszú üzemideje legyen. Szeretném navigációs eszköznek is használni, fotózni (tárolni azokat), filmet nézni rajta (tárolni…), Office alkalmazásokat használni rajta (dolgoznom is kell majd…) és sokat fogok olvasni, szóval olyan kijelző kellene, ami nem öli meg egy perc alatt a szemet. Mit ajánlatok, milyen árkategóriában nézelődjek és milyen OPrendszerűt? Az android nem a kedvenc oprendszerem, de lehet, hogy tabletet abban lenne érdemes nézni? Valamint tudok e rajta használni adatcserére külső vinyót, és vagy pendrive ot!?
Köszi előre is…
"

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Anime filmek és sorozatok
- BMW topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Formula-1
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest