Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
nonsen5e
üzenetére
Az a gond hogy pl egy ubuntu-t eleve nem lehet natívan UEFI-vel kiírni így bootolni sem fogsz róla. Ha megcsinálod akkor telepítés után is valamit mókolni kell a grub-al hogy utána is működjön.
Aztán jönnek a driver gondok, mint a touch felület, a wifi/bt, a szenzorok, USB perifériák...stb. Ezeket is mind-mind meg lehet oldani, többé kevésbé (úgy tudom a szenzorokkal még mindig baj van Ubuntu alatt), de én nem akartam ennyit szenvedni vele, holott elviseltem volna egy linux-os dual-boot-ot is.
Ráadásul az Ubi nem a leg touch-barátabb dolog.Apropó, VmWare-ben egész jól fut az Ubuntu 14.04... Androidot nem lehet megoldani így valahogy?
Amúgy most hétvégén szerintem újra húzom a Win 8.1-et a táblámon és frissbe fogok feltenni egy bluestack-et hátha úgy jobban működik. Valahogy kiöltem a gépből a kamerákat és nem tudom működésre bírni őket (eszközkezelőben látszanak, de csak ott) így meg kicsit romlott a skype élmény

-
Romvr
őstag
válasz
nonsen5e
üzenetére
Más oprendszereket nem tudsz feltenni max csak más Win8.1-et(pro, ent) tekintve hogy nincsenek driverek máshoz. Linux az UEFI miatt nem telepíthető, Win7-el meg nem akartam szenvedni (meg amúgy se olyan jó touch felülettel rendelkezik, cégnél van 1-2 ilyen és nem dolgozik úgy a kezem alá mint egy 8.1) pedig elvileg azt valahogy fel lehet rá izzadni, csak az akkuja nem bírja majd sokáig, nem lesz rajta giro és a VGA-val is hadilábon áll (eleve nincs rá driver a bay-trail-t miatt). Legalábbis ezt olvastam egy külföldi fórumon.
Android jó kérdés, hiszen van pár ugyanilyen hardveres gépen android... de miért akarnál Androidot tenni egy Win-es gépre? Dual-boot-ot nem tudod megcsinálni az UEFI miatt, ha pedig android kell azt találsz 1000 féle verzióban és jóval olcsóbb árfekvéssel.
-
Romvr
őstag
válasz
nonsen5e
üzenetére
Szia, nekem W4-em van és a Mo.-n forgalmazott verzióban úgy tudom nincs SIM foglalat.
Bluestacks-ot egyszer próbáltam de eléggé meggyilkolta a gépet, így törölnöm kellett. Nem ment a wifi, a giro, a kamera, meg a VGA felbontás is maximalizálódott 1024x600-ban. Uninstall után visszajött minden, de nem kísérleteztem vele többet.
-
tjb007
nagyúr
válasz
nonsen5e
üzenetére
Az a probléma, hogy amik idén júniusban lettek 100 dolláros modellként bemutatva, azok is 140-180 dollár közötti áron kerültek piacra, szóval a 99 dolláros árra még várni kell. Persze a karácsonyi előtti hajrában nem elképzelhetetlen, hogy ennyiért hozzá lehet majd jutni egy 7 hüvelykes, 1GB RAM/16GB belső tárhelyes modellhez.
RT meg biztosan nem lesz, nem érné meg már a kínaiknak sem kihozni egy ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(egyébként viccet félretéve - tényleg király lenne)