Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nem tudom miért sugalljátok, hogy az igényeim teljesen elrugaszkodtak a valóságtól: extrának csak a cserélhető háttértárat mondanám, szinte az összes többit össze lehetne ollózni a már meglévő modellekből (na jó, talán még a matt kijelző az ami extra, de arról azért le tudnék mondani).
4 giga ram van a HP-ben, Dell Venue Pro-ban cserélhető az akksi, a T100-ban akkora kapacitása, amit írtam. A kívánt portok többé-kevésbé az összes tableten megvannak (kivéve a teljes értékű USB portot a tablet részen), honosított dokkoló se újdonság (Asus, Acer), wifi és BT is van mindben (utóbbiból 4.0 simán is elég).
Ergo pontosan melyik része a gáz annak, amit írtam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest