Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Köszi az infókat, androidot mint dualboot gondoltam rá bizonyos appok miatt, ugyanazért amiért a bluestackst is írtam - viszont a win8 meg kell minden más miatt, így eleve nem vennék csak androidos gépet.
UEFI-vel mi a gond? Gondolom itt valami más lehet, mert nekem asztali gépnél egy-egy B75 chipsetes UEFI-s Asrock és Gigabyte lapnál is gond nélkül ment a dualboot win8 és linux között.
-
nonsen5e
veterán
Egyik nap már benéztem,
egy Acer Iconia W4 vásárlása előtt állok, lenne egy két röpke kérdésem:Van benne micro sim foglalat, ez azt jelenti, hogy a Windows alól is tudok vele telefonálni, vagy csupán interneteléréshez jó?
PCSX2-t próbálta rajta valaki?
Bluestacks android emulátor alatt működnek normálisan érintősen az alkalmazások? - még csak asztalin próbáltam egérrel. -
nonsen5e
veterán
Szerintetek mi lesz majd az itteni ára a Toshiba Encore Mininek?
Számolhatok nagyjából úgy, hogy a 120$ + 27% áfa meg még 4-5 ezer haszon a kereskedőnek, vagy először váltsam át fontra, szorozzam be 10-zel adjak hozzá 30 ezret majd erre számoljam hozzá az áfát?
-
nonsen5e
veterán
-
nonsen5e
veterán
$99 Windows Tablets Expected Later This Year
Szerintetek ebből vajon lesz-e 200£ mire beér hozzánk, s vajon RT lesz-e vagy rendes x86 ?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen egeret válasszak?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Samsung Galaxy A57 5G 256GB Awesome Gray Karcmentes állapot 8GB RAM 2029.04.10. garancia
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy szívesen felmennék 5X ezerig ha cserébe kapnék valami hasonló modellel 2gb ramot, hátha jön még idén olyan is, ha jól emlékszem az MS sok olcsó gépet ígért még idénre.