Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Nálam hamar mennie kellett. Akksi gyatra volt, kijelző sárgás (de szép) és arra a nagy dögre nem igaz, hogy nem tudtak tenni egy normál méretű USB-t. Az utolsó csepp az volt, hogy nem kaptam hozzá billentyűzet dokkolót. Még a Montevideó utcába is elmentem személyesen, ahol kiderült, hogy nincs is sales, se ügyfélszolgálat, de azért rendes volt a csajszi és utána kérdezett nekem. Se égen, se földön, sehol nem lehet kapni hozzá külön. Bepöccentem, eladtam
Mély nyomot nem hagyott bennem a cucc egyébként sem. A legjobb a Dell Venue Pro 8 és az Asus Vivotab 8 Note volt.Volt még Sony Vaio Duo 11-em is. Na az komoly cucc, de nem is igazán tablet kategória. Azt is eladtam

Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- World of Tanks - MMO
- Lexus, Toyota topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G, (14.6") SM-X906B 128 GB tárhely 8GB RAM
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, 2027.09. 29-ig garancia
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- iPad 9 gen wifi+ cellular hibátlan dobozos
- iPad Pro Magic Keyboard 12,9 M4 modellhez HU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mély nyomot nem hagyott bennem a cucc egyébként sem. A legjobb a Dell Venue Pro 8 és az Asus Vivotab 8 Note volt.