Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
AxBattler #891 üzenetére
Néztem én is azt a típust, de a 32 GB tárhely nekem nagyon kevés (saját notis tapasztalat, 64 GD SSD-vel). A 64GB-os meg már 70k HUF, miközben egy tízessel drágábban tokkal-stylussal-ingyenes kiszállítással 64 GB-os Lenovo-t kapok. Így viszont már kicsit sok az ára. Szóval fene se tudja, de szerintem a használható konfigok (2GB + 64GB) árát kellene valamilyen módon csökkenteni, főleg hogy már ingyenes rájuk a Windows.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
AxBattler #891 üzenetére
Akkor tessék, itt van márkásban: [link] Folyik a világ elvacakosítása ezerrel...
A windowsos tabletek egyetlen igazi előnye a szükség esetén előhívható asztal, és a rajta futtatható asztali programok (tehát majdnem "igazi" pc). Ezek az olcsósított, kiherélt készülékek meg pont erre teljesen alkalmatlanok.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest