Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
cinkoxid #731 üzenetére
Én W7 driverekkel nem találkoztam Bay Trail-T procikhoz/VGA-hoz. Sem a többi hardverelemhez. Ezek már Only for Windows8.1 dolgok
A legegyszerűbben úgy lehet újratelepíteni hogy fogod a gyártó drivereit és beleintegrálod (WinTool-s ha minden igaz) a boot és az install.wim fájlba. Ezt EFI partíciószerkezettel kiírod USB-re és onnantól kezdve érintő felületű lesz a telepítő is és akár hazafele vonaton újratelepítheted OTG-n keresztül (vagy veszel microUSB-s pendrive-ot). Én így zúztam le a sok gyártói vackot, meg a gyártói part.táblát és nyertem kb 20gb szabad helyet egy "dobozos" Windows 8.1 pro telepítésével.
(#732) bogyo112: Win7 is touch kompatibilis. Cégnél is van nem 1db W7-es tábla és nagyon jól használják őket egér és billentyűzet nélkül. Sőt a virtuális billentyűzet kezelése asztalon szerintem 100x jobb mint a windows 8-nak. Remélem a win9-ben visszatér majd
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - 3 év GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest