Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabaizoli
tag
üdv!
Nekem is volt ilyen gond hogy nem reagált semmit, leesett vagy ráléptek a tabletre, nem is akarták javitani, aztán egy szervizes megállapitotta hogy zárlatos az akksija ezért nem indul, kivettük, azóta megy akksi nélkül, de azt mondta ne tegyek bele akksit másikat, mert lehet hogy a vezérlőelekronika ment tönkre mikor leesett a tablet és hogy emiatt "felrobbanhat" az akksi amit beleteszek....nem tudom....most asztaliként használom, mivel van rajta hdmi monitorra kitéve.....
Az én kérdésem az lenne, hogy csak a fülhallgatón ad ki hangot, pedig alapból is volt hangja,nemcsak a kimeneten.....ez miért van?
Eredeti de német win7 volt rajta, azzal még volt hang, mióta a magyar változat lett feltéve azóta van gond....tablet driverek oldalán néztem,legfrissebb változat van telepitve, microphone megy illetve hang is de az csak a füles kimeneten ....valami megoldás?
Előre is köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Arena Breakout: Infinite
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Tab M8 tokkal
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest