Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- norbx: Számítógép.hu
- bitpork: Ha Isten létezik...
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
Láttam,olvastam minden hozzászólásod a topikban.

Nekem voltak percek,hogy azt hittem,vissza kell vinnem gariba. 50% körüli akksinál gondolt egyet,és kikapcsolt, vissza se tudtam kapcsolni,mert betöltés közben megint kikapcsolt. Kétszer eljátszotta, azóta már szépen bírja teljes merülésig. Gondolom észhez kellett térnie az akku % kijelzésnek.
Mindezek ellenére meg vagyok elégedve vele,és bátran merem ajánlani annak,aki tabletet akar venni,windows rendszerrel.Persze hozzáteszem,aki megteheti,az vegyen olyat,ami nagyobb tárhellyel, és több RAM-al rendelkezik..(#5001) nexus6: Így van,ezekre tökéletes. Aki meg játszani akar rajta,az nyissa ki a pénztárcáját..
Én azt tervezem,hogy veszek hozzá egy tokot,egy vezeték nélküli billentyűzettel, és a laptop helyett ezt fogom magammal vinni disco-t csinálni, ugyanis a virtual DJ is tökéletesen fut rajta,és sokkal könnyebb hurcolni... Csak még nem találtam meg a megfelelő cuccokat hozzá. Igaz,jelenleg úgy gondolkodom,hogy a zenék külső vinyón vannak. ha vennék egy 32-es memória kártyát, máris könnyebb lenne. Csak hát próbálom minél olcsóbban megúszni a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Xiaomi Watch S4 okosóra
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4345
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest