Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
pengwin
üzenetére
&NGA:
majd akkor tudom komolyan venni ezt a nagyon komoly problémát, ha akár 1x is előjön! De amint említettem nem jött elő semmi ilyesmi probléma hónapok alatt egyszer sem, ráadásul egyik Z2760-as tabomnál sem a 4-ből. Pedig osztom rendesen az IGP-t, folyamatos mkv fHD, meg fHD 60fps videókkal két megjelenítőn egyszerre is sokszor. Sőt, játékra is próbáltam (ezt inkább hagyjuk, nem arra lett tervezve és akkor még finoman fogalmaztam) és egyszer nem futottam ilyen hibába, összeomlásba.
Akkor miért is foglalkozzak azzal, hogy külföldi oldalakon lehúzták és fórumokban ment a hepaj miatta?

A 987-hez: sajnos ettől féltem én is. A TDP-t láttam, hogy ugyanaz, de ez a gyakorlatban vajmi keveset jelent. Azonos TDP-jű procik között nagyon "brutál" különbségek vannak üzemidőben.
Necc: nem kár. Igaza van. A többi komponsens ez esetben ugyanaz (Samsung Ativ PC Pro i5 vs Pentium 987).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Disney+
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tesla topik
- Autós topik
- Revolut
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- i7-8700 vagy i7-9700 procit keresek (nem K, 65W kiadás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest