Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
pengwin
üzenetére
&NGA:
majd akkor tudom komolyan venni ezt a nagyon komoly problémát, ha akár 1x is előjön! De amint említettem nem jött elő semmi ilyesmi probléma hónapok alatt egyszer sem, ráadásul egyik Z2760-as tabomnál sem a 4-ből. Pedig osztom rendesen az IGP-t, folyamatos mkv fHD, meg fHD 60fps videókkal két megjelenítőn egyszerre is sokszor. Sőt, játékra is próbáltam (ezt inkább hagyjuk, nem arra lett tervezve és akkor még finoman fogalmaztam) és egyszer nem futottam ilyen hibába, összeomlásba.
Akkor miért is foglalkozzak azzal, hogy külföldi oldalakon lehúzták és fórumokban ment a hepaj miatta?

A 987-hez: sajnos ettől féltem én is. A TDP-t láttam, hogy ugyanaz, de ez a gyakorlatban vajmi keveset jelent. Azonos TDP-jű procik között nagyon "brutál" különbségek vannak üzemidőben.
Necc: nem kár. Igaza van. A többi komponsens ez esetben ugyanaz (Samsung Ativ PC Pro i5 vs Pentium 987).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fotók, videók mobillal
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest