Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
Because
üzenetére
Ez a Lark a Tesco-s ugye? Ha igen, akkor nekem is van egy ilyen - csak a nevét felejtem el mindig és most a kölyköknél van, ők meg a nagyszülőknél így megnézni se tudom

Mindenesetre, ha ez az, akkor nálunk teljesen okén működik, semmi gondja. Se usb felismerés, se nulla bájt probléma (ilyenről még nem is hallottam, nem dupláztál le valami rendszer mappát a nagy matatásban?
, se hasonlók. Megvétel után bekapcsoltam, telepítettem a frissítéseket, létrehoztam az asszonykámnak egy usert meg a kölyköknek egyet, letelepítettem mindkét profilba minden appot amit használnak, azóta nyúzzák gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- BestBuy topik
- Óra topik
- Milyen autót vegyek?
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bundle topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, se hasonlók. Megvétel után bekapcsoltam, telepítettem a frissítéseket, létrehoztam az asszonykámnak egy usert meg a kölyköknek egyet, letelepítettem mindkét profilba minden appot amit használnak, azóta nyúzzák gond nélkül.