- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
Because
üzenetére
Ez a Lark a Tesco-s ugye? Ha igen, akkor nekem is van egy ilyen - csak a nevét felejtem el mindig és most a kölyköknél van, ők meg a nagyszülőknél így megnézni se tudom

Mindenesetre, ha ez az, akkor nálunk teljesen okén működik, semmi gondja. Se usb felismerés, se nulla bájt probléma (ilyenről még nem is hallottam, nem dupláztál le valami rendszer mappát a nagy matatásban?
, se hasonlók. Megvétel után bekapcsoltam, telepítettem a frissítéseket, létrehoztam az asszonykámnak egy usert meg a kölyköknek egyet, letelepítettem mindkét profilba minden appot amit használnak, azóta nyúzzák gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI OLCSOBB MOONSTONE GRAY
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.24-ig garancia, számlával!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, se hasonlók. Megvétel után bekapcsoltam, telepítettem a frissítéseket, létrehoztam az asszonykámnak egy usert meg a kölyköknek egyet, letelepítettem mindkét profilba minden appot amit használnak, azóta nyúzzák gond nélkül.