- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
Because
üzenetére
Ez a Lark a Tesco-s ugye? Ha igen, akkor nekem is van egy ilyen - csak a nevét felejtem el mindig és most a kölyköknél van, ők meg a nagyszülőknél így megnézni se tudom

Mindenesetre, ha ez az, akkor nálunk teljesen okén működik, semmi gondja. Se usb felismerés, se nulla bájt probléma (ilyenről még nem is hallottam, nem dupláztál le valami rendszer mappát a nagy matatásban?
, se hasonlók. Megvétel után bekapcsoltam, telepítettem a frissítéseket, létrehoztam az asszonykámnak egy usert meg a kölyköknek egyet, letelepítettem mindkét profilba minden appot amit használnak, azóta nyúzzák gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, se hasonlók. Megvétel után bekapcsoltam, telepítettem a frissítéseket, létrehoztam az asszonykámnak egy usert meg a kölyköknek egyet, letelepítettem mindkét profilba minden appot amit használnak, azóta nyúzzák gond nélkül.