- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Na skacok, keresztkérdés:
OSX alatt tudtam olyat hogy csináltam egy 10Gb-os particiót, rádobtam a telepítőlemez tartalmát és ha gáz volt a rendszerrel vagy csak újra akartam húzni akkor indulásnál arra a particióra bootoltam és telepítettem gond nélkül.
Most Win8.1-es megoldást szeretnék erre. Van USB-n telepítőm minden extrával, de a francnak van kedve mindenhova cipelni az USB kábelt, meg a pendrive-ot is, hogy ha rájön a rendszerre az agyhalál akkor újra tudjam húzni. Szeretnék csinálni egy Bootolható "safety" particiót amiről indíthatnám a telepítést amikor éppen kedvem van. Neten viszont sehol nem találok erre vonatkozó utalást se.Esetleg van valakinek ötlete?
Más kérdés:
Van egy Windows To Go (8.1 Enterprise 32bit) HDD-m amit gyakran használok. Arra hogy a tökbe tudok ráboo-tolni tablet segítségével? Már egy 6 éves laptop is képes rá, de ez a makacs deszka viszont valamiért nem találja bootolhatónak. Igazából fel se villan rajta az aktivitást jelző LED (mármint a HDD-n).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest