Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Hát én a helyedben nem nagyon reménykednék...
az IGP elég szűk keresztmetszet, ha nem is erőben, de támogatásban mindenképpen, ahogy felettem is Írták. Egyébként nagy kitolás a lyúzerekkel szemben a jelenlegi GPU-IGP piac, ahogy én látom: univerzális szabvány(ok)/API-k, mégis eszméletlen munka a fejlesztőknek optimalizálni a 3 nagy GPU-márkára, mert a gyártók szabvány-implementációja nagyon eltér...
Az Atom CPU viszont meglepően erős, szerintem az általam kedvelt akár újabb (stratégiai) játékokat simán elvinné (de azok inkább CPU, mint GPU igényesek). Csak tesztelni nem fogom tudni jó ideig ezt az állÍtásomat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Tőzsde és gazdaság
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Autós topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mobil flották
- További aktív témák...
- iPad 6. Gen. 32gb
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest