Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyusz
őstag
Pontosan, de a Fedora Remix distrora nem mondaná, hogy tabletre optimalizált, csak össze lett vadászva a bay trail SoC, wifi, bt, stb driverei, kernel módosításai.
Én ez alapján fordítottam egy 32bites grubot a 64bites ubihoz.
Linuxot szerintem jó darabig nem érdemes erőltetni. Nagyon sok az oem device amihez csak windowsos illesztők vannak. Pl az én esetemben egyszerűen nem lehet hangot varázsolni, pedig minden adott hozzá, hogy jó legyen. Win alatt ennek a realtek 5640 hangkeltőnek van vagy 10 driver hozzá, de csak egyel működik normálisan. A wfivel majdnem egy napot "oáztam", hogy jó legyen, padig ahhoz is megvolt a driver csak az nvram nem volt jó.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen routert?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest