- ldave: New Game Blitz - 2026
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
valenc
tag
Engem csak azért zavar a recovery mert foglalja a helyett
Amúgy a gyári rendszerrel sincs bajom csak úgy szeretném belőni hogy minél több szabad helyem legyen.
Köszönöm a részletes leírást akkor eszerint lementem és újrarakom.
Az embeddedet is csak azért kérdeztem mert elvileg az még kevesebbet foglal,bár nemtudom hogy ezekre a táblákra felmegy e,igazából az újratelepítésnél is csak a driverektől félek hogy minden meglesz e.Meg még kell vennem egy 32-es microsd-t úgyhogy addig tuti marad a gyári rendszer.
Más: Amúgy meglepően jól használható így a win8 1 giga rammal én nem gondoltam volna
Valaki itt írta hogy mi értelme ilyen tabnak,én már régóta szemezgetek win8-as tabokkal de 100-at nem adtam volna értük.Ezt megkaptam 20-ért kipróbálom ha hosszútávon működik a dolog simán veszek egy core m-est és eladom a laptopom.Próbának 20-ért szerintem tökéletesek,és egyenlőre nem látnám hogy belassulna a cucc pedig volt hogy ment a windows update mellette nyitva volt 4-5 ie ablak és simán ment a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 5480, 14",HD,i3-7100U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy a gyári rendszerrel sincs bajom csak úgy szeretném belőni hogy minél több szabad helyem legyen.