Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
No! Srácok!
Sikerült a Kingsing W8-at újratelepítenem. Leírom, hátha esetleg a jövőben segít ez bárkinek is. Geekbuying valszeg közzé fogja tenni a letölthető file-t is, miután megosztom velük, hogy mit is kell vele csinálni, mert azt Ők sem tudták.
A lényeg, hogy a letöltött rar file-ban lévő V8L mappa teljes tartalmát egy pendrive-ra másoltam (a pendrive partíciós sémájának GPT-nek kell lennie!). A címkéjét át kell nevezni WINPE-re, majd a felmásolt cuccban a gyökér könyvtárban lévő Output.txt file-ban található volume 3 sor végén (a size, alatt) méretet átírni arra a méretre, amekkora a pendrive, a tényleges, nem a névleges, s egész értékre kerekítve. Ezután (ebben már nem vagyok biztos, hogy tényleg szükséges volt-e) a Diskpartfiles mappában lévő WIMPART.txt fileban a select disk 0 sorban a 0-t idézőjelek közé tettem (azaz select disk "0"), majd bebootoltam a pendriveról. A parancssorban ha végbement minden, s ismét miénk a villogó kurzorhelyzetjelző, akkor exit-et beírni, a tablet újraindul, egy darabig elszöszöl, de végül feláll a már használható rendszer, minden driver a jelek szerint a helyén, persze futni kell egy kört, mire elfelejti a kínait.
Peterk nagy segítségemre volt pü-ben, sokat segített a gondolkodásban, így ezúton is nagy köszönet illeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest