- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
No! Srácok!
Sikerült a Kingsing W8-at újratelepítenem. Leírom, hátha esetleg a jövőben segít ez bárkinek is. Geekbuying valszeg közzé fogja tenni a letölthető file-t is, miután megosztom velük, hogy mit is kell vele csinálni, mert azt Ők sem tudták.
A lényeg, hogy a letöltött rar file-ban lévő V8L mappa teljes tartalmát egy pendrive-ra másoltam (a pendrive partíciós sémájának GPT-nek kell lennie!). A címkéjét át kell nevezni WINPE-re, majd a felmásolt cuccban a gyökér könyvtárban lévő Output.txt file-ban található volume 3 sor végén (a size, alatt) méretet átírni arra a méretre, amekkora a pendrive, a tényleges, nem a névleges, s egész értékre kerekítve. Ezután (ebben már nem vagyok biztos, hogy tényleg szükséges volt-e) a Diskpartfiles mappában lévő WIMPART.txt fileban a select disk 0 sorban a 0-t idézőjelek közé tettem (azaz select disk "0"), majd bebootoltam a pendriveról. A parancssorban ha végbement minden, s ismét miénk a villogó kurzorhelyzetjelző, akkor exit-et beírni, a tablet újraindul, egy darabig elszöszöl, de végül feláll a már használható rendszer, minden driver a jelek szerint a helyén, persze futni kell egy kört, mire elfelejti a kínait.
Peterk nagy segítségemre volt pü-ben, sokat segített a gondolkodásban, így ezúton is nagy köszönet illeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest