Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mike88

senior tag

No! Srácok!
    Sikerült a Kingsing W8-at újratelepítenem. Leírom, hátha esetleg a jövőben segít ez bárkinek is. Geekbuying valszeg közzé fogja tenni a letölthető file-t is, miután megosztom velük, hogy mit is kell vele csinálni, mert azt Ők sem tudták.
    A lényeg, hogy a letöltött rar file-ban lévő V8L mappa teljes tartalmát egy pendrive-ra másoltam (a pendrive partíciós sémájának GPT-nek kell lennie!). A címkéjét át kell nevezni WINPE-re, majd a felmásolt cuccban a gyökér könyvtárban lévő Output.txt file-ban található volume 3 sor végén (a size, alatt) méretet átírni arra a méretre, amekkora a pendrive, a tényleges, nem a névleges, s egész értékre kerekítve. Ezután (ebben már nem vagyok biztos, hogy tényleg szükséges volt-e) a Diskpartfiles mappában lévő WIMPART.txt fileban a select disk 0 sorban a 0-t idézőjelek közé tettem (azaz select disk "0"), majd bebootoltam a pendriveról. A parancssorban ha végbement minden, s ismét miénk a villogó kurzorhelyzetjelző, akkor exit-et beírni, a tablet újraindul, egy darabig elszöszöl, de végül feláll a már használható rendszer, minden driver a jelek szerint a helyén, persze futni kell egy kört, mire elfelejti a kínait.
    Peterk nagy segítségemre volt pü-ben, sokat segített a gondolkodásban, így ezúton is nagy köszönet illeti.

Új hozzászólás Aktív témák