Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
Úgy ahogy leírod, ki fog kényelmesen bírni 6-8 órát. Én amikor megvettem (ugyanez a miix 2 10"), akkor csináltam egy akku tesztet, egy 1080P-s filmet játszottam le vele folyamatosan, 65%-os fényerővel, miközben wifit és bluetothot is bekapcsolva hagytam. Így kb. 6 és fél órát bírt. Nem folyamatos használattal szerintem kényelmesen kibír egy teljes napi használatot.
(Azt viszont nem hiszem, hogy gyorsabban jönne fel sleepből, mint egy laptop, hiszen ez is win8.1. Mondjuk nem tudom mi volt nálad a lassú, nálam a laptop is gyak. azonnal feléled, kb. ugyanannyi idő alatt, mint egy tablet, vagy telefon. Az időt inkább az veszi el, ha be kell jelentkezni rájuk ilyenkor.)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- bambano: Bambanő háza tája
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Melyik tápegységet vegyem?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Wuthering Waves
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iPhone 14 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4606, 100% AKKSI
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest