Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: Hawking
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
Úgy ahogy leírod, ki fog kényelmesen bírni 6-8 órát. Én amikor megvettem (ugyanez a miix 2 10"), akkor csináltam egy akku tesztet, egy 1080P-s filmet játszottam le vele folyamatosan, 65%-os fényerővel, miközben wifit és bluetothot is bekapcsolva hagytam. Így kb. 6 és fél órát bírt. Nem folyamatos használattal szerintem kényelmesen kibír egy teljes napi használatot.
(Azt viszont nem hiszem, hogy gyorsabban jönne fel sleepből, mint egy laptop, hiszen ez is win8.1. Mondjuk nem tudom mi volt nálad a lassú, nálam a laptop is gyak. azonnal feléled, kb. ugyanannyi idő alatt, mint egy tablet, vagy telefon. Az időt inkább az veszi el, ha be kell jelentkezni rájuk ilyenkor.)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 5 - 14" - Ryzen 5 pro 7535U, 16GB ddr5, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest