Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebaska
csendes tag
Sziasztok
Szerintetek kijelző,wifi erősség alapján az Acer aspire w4 820 vagy az Asus vivotab note 8 a jobb inkább?A kijelzőnél a fényerő,a fehér szín fehérsége,a szinek telítettége érdekel.Esetleg valaki látta már mind két készüléket?Miix 2 8 nem játszik,mert itt is és több helyen is olvastam,hogy annak a wifije gyenge(nem ide tartozik,de hogy van már hogy az alcatel tabletem wifi erősségben megeszi a samsung galaxy tab pro 8.4 és az asus memopad 7 176c tabletet is...sajnos,a 4.! készüléket fogom venni,a többit visszaküldtem,mert a pixelhiba,és a gyenge wifi a mai világban sajnos sűrűn előforduló dolgok).Próbáltam kijelző kikapcsolós programot az acer w4 en,a laptopomon win 7 alatt teszi a dolgát,de a tableten meg sem mukkal,valaki tud rá valami parancssort,amit be lehet írni,vagy olyan programot,ami itt is működik?elég zavaró,hogy netrádiónál,feleslegesen világít a kijelző...
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- BMW topik
- Filmvilág
- EAFC 26
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- iPad gen 7
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest