Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebaska
csendes tag
Sziasztok
Szerintetek kijelző,wifi erősség alapján az Acer aspire w4 820 vagy az Asus vivotab note 8 a jobb inkább?A kijelzőnél a fényerő,a fehér szín fehérsége,a szinek telítettége érdekel.Esetleg valaki látta már mind két készüléket?Miix 2 8 nem játszik,mert itt is és több helyen is olvastam,hogy annak a wifije gyenge(nem ide tartozik,de hogy van már hogy az alcatel tabletem wifi erősségben megeszi a samsung galaxy tab pro 8.4 és az asus memopad 7 176c tabletet is...sajnos,a 4.! készüléket fogom venni,a többit visszaküldtem,mert a pixelhiba,és a gyenge wifi a mai világban sajnos sűrűn előforduló dolgok).Próbáltam kijelző kikapcsolós programot az acer w4 en,a laptopomon win 7 alatt teszi a dolgát,de a tableten meg sem mukkal,valaki tud rá valami parancssort,amit be lehet írni,vagy olyan programot,ami itt is működik?elég zavaró,hogy netrádiónál,feleslegesen világít a kijelző...
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux kezdőknek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Arc Raiders
- PlayStation 4
- Háztartási gépek
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő