Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyli
senior tag
Sziasztok!
Van egy cube i7 book tabletem és pár napja, amikor be akartam kapcsolni, a beépített efi shell fogadott, hogy "Cannot find required map name". A biosba be tudok menni és ott se látja az m2-es ssd-t benne. Mi történhetett? tönkremehetett az ssd? Feltettem microsd-re a windows10-et (jó lassú így..
), és itt a eszközkezelőben látja az ssd-t SandForce(200026BB) néven, de csak 32kb-osnak látja és nem tudok vele semmit se kezdeni. Egy Adata SSD Premier Pro SP900 250GB-os ssd-ről van szó, amit külön vettem bele.Az ssd romolhatott el, vagy valami az alaplapon?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Robotporszívók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen TV-t vegyek?
- Egér probléma
- AliExpress tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), és itt a eszközkezelőben látja az ssd-t SandForce(200026BB) néven, de csak 32kb-osnak látja és nem tudok vele semmit se kezdeni. Egy Adata SSD Premier Pro SP900 250GB-os ssd-ről van szó, amit külön vettem bele.