- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
AxBattler
félisten
válasz
hroberto
üzenetére
A különbség az anyagminőség és az összeszerelés.
Pontosan, meg az üzemidő.Ezt mindenki döntse el maga, hogy megér-e 30-50 ezer felárat, hogy valamivel jobb köntösben van a cucc (szvsz nem éri meg).
Értem, de ha nem ajánlotok neki alternatívát, akkor nem fog tudni dönteni.(#12473) this is life
Felesleges valamire 30-50000 ft-al tobbet kolteni ha a benne levo hw ugyan azt tudja de ez az igenyektol is fugg... egy kicsivel vastagabb muanyag boritas nem biztos hogy megeri a plussz penzt.
Ne mondd már nekem, hogy amit minden nap huzamosan használsz, kézbe ceszel, annak mindegy a minősége, burkolata, stb.(#12474) gretzky77
Ugyanazért a vasért én nem adnék 40-50 el többet csak azért,hogy kicsit szebben legyen csomagolva még akkor sem ha magasabb a keretem!
Amúgy te használtál mix310-et vagy egyszer megnézted Médiában?
Nem csak a vas, 64GB vs. 128 GB eMMC, meg az eltérő akkuidő is számít. Értem, hogy Neked az olcsóbb a jobb, de a kérdező nem biztos, hogy így áll hozzá.
Egyszer alaposan megnyomorgattam az MM-ben, de néhány Win tablet megfordult már nálam, tudom mihez hasonlítani. Pl. a mostani T100TA-m is hagy maga után kivetnivalót, de a sokat szidott billentyűzete simán jobb a Lenovo-énál.
Meg az a fényes-kopogós műanyag, ami a 310-en van... brrr...
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bambano: Bambanő háza tája
- Lexus, Toyota topik
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- EA Sports WRC '23
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- 242 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest