Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
iOS vs Windows 8.1 vs Android
Ehhez a következő összehasonlítást tudom neked csinálni:
- Androidos tablet: Mindig kell hozzá egy PC hogy zenéket, fájlokat másolj rá. A legtöbb funkcióhoz külön-külön alkalmazást kell használni (PDF-hez Adobe, Office-hoz QuickOffice, RTF-hez megint más...stb.) szóval csak korlátozottan működik önmagában. Én nem szeretem mert néha többet kell konfigolni mint egy Windows-t hogy normálisan menjen. Viszont van belőle 16:9-es képaránnyal gyártott modell (kismilliónyi) amin élmény filmet nézni.
- iOS tablet: Szerintem az iTunes-al elmondtam mindent... szintén kell hozzá egy PC amivel együtt tud működni, anélkül meg vagy lőve. Noha a leggördülékenyebb rendszer a világon és az iPad magasan veri a mezőnyt üzemidőben... csak az a fránya 4:3-as (körüli) képarány ne lenne.

Volt iPad-em és imádtam, de folyton korlátokba ütköztem.- Windows: Lényegében kivált minden egyéb eszközt. Egy laptop, ráhegesztett billentyűzet nélkül. Ennek megvannak a jó és rossz oldalai szintén, de személyes tapasztalat alapján több a jó mint a rossz. Egyedül itt érzem hogy azt csinálok vele amit akarok, nem vagyok korlátozva semmiben. A jól bevált és unalomig ismert alkalmazásokat tudom futtatni azok minden funkciójával, plusz ott vannak a Metro alkalmazások amikből szintén akadnak jók és hasznosak.
Szóval te döntesz a végén, de összegezned kell magadban hogy mi élvez előnyt nálad, mire szeretnéd használni, mire lenne jó ha még használhatnád alkalmanként és aztán vedd meg ami neked megfelel.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Home server / házi szerver építése
- BMW topik
- iPhone topik
- UAG tokok mutatják meg a Galaxy S26-ok formáját
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest