- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
iOS vs Windows 8.1 vs Android
Ehhez a következő összehasonlítást tudom neked csinálni:
- Androidos tablet: Mindig kell hozzá egy PC hogy zenéket, fájlokat másolj rá. A legtöbb funkcióhoz külön-külön alkalmazást kell használni (PDF-hez Adobe, Office-hoz QuickOffice, RTF-hez megint más...stb.) szóval csak korlátozottan működik önmagában. Én nem szeretem mert néha többet kell konfigolni mint egy Windows-t hogy normálisan menjen. Viszont van belőle 16:9-es képaránnyal gyártott modell (kismilliónyi) amin élmény filmet nézni.
- iOS tablet: Szerintem az iTunes-al elmondtam mindent... szintén kell hozzá egy PC amivel együtt tud működni, anélkül meg vagy lőve. Noha a leggördülékenyebb rendszer a világon és az iPad magasan veri a mezőnyt üzemidőben... csak az a fránya 4:3-as (körüli) képarány ne lenne.
Volt iPad-em és imádtam, de folyton korlátokba ütköztem.- Windows: Lényegében kivált minden egyéb eszközt. Egy laptop, ráhegesztett billentyűzet nélkül. Ennek megvannak a jó és rossz oldalai szintén, de személyes tapasztalat alapján több a jó mint a rossz. Egyedül itt érzem hogy azt csinálok vele amit akarok, nem vagyok korlátozva semmiben. A jól bevált és unalomig ismert alkalmazásokat tudom futtatni azok minden funkciójával, plusz ott vannak a Metro alkalmazások amikből szintén akadnak jók és hasznosak.
Szóval te döntesz a végén, de összegezned kell magadban hogy mi élvez előnyt nálad, mire szeretnéd használni, mire lenne jó ha még használhatnád alkalmanként és aztán vedd meg ami neked megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- További aktív témák...
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest