Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stupid user
tag
Sziasztok,
nem volt mostanában hozzászólás, de megpróbálom, mert már kezdek megőrülni.
Vettem az irodába egy HP Proliant szervert, amin gyárilag Microsoft server 2011 van. Ezt szeretném úgy beállítani, hogy a kolléga otthoni XP-s gépéről (nincs routere, nincs hálózata) el tudja érni.
A router Cisco RV 120w (fix ip címmel), ami tud VPN-t, be is állítottam, kollégánál telepítettük a klienst (QuickVPN) és elvileg be is tud jelentkezni, mert a routeren megjelenik mint aktív VPN user, de a szervert nem látja.A szerveren létrehoztam neki a profilt és engedélyeztem is a Dial in-nél, hogy vpn-en keresztül csatlakozhasson.
megpróbáltam az IP címünket kintről böngészővel megnézni, de nem megy, nem jelenik meg a szerver belépési felület.
A kábelezés most így néz ki: a net bejön a UPC dobozából a routerbe onnan két switch-en keresztül jut el a szerverbe. A szervernek fix ip-t adtam MAC alapján, a VPN usernek meg azt a tartományt "nyitottam" meg, amiben a szerver címe van.
Segítsetek, mit b***tam el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Hálózati / IP kamera
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Call of Duty: Warzone
- Vírusirtó topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest