Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
veterán
sziasztok
kellene egy kis segítség, elég nagy bajban vagyok.
volt egy windows sbs 2008, amiben kinőttük a vinyót. gondoltam semmi gond, copy nagyobbra. hiren cuccaival próbáltam, de klónozás után nem indult az új vinyón a rendszer.
gondoltam akkor bedugom én gépembe a vinyókat, és ott megcsinálom valami wines programmal. asszem itt lehetett a hiba (egyszer megpróbált a server vinyójáról bootolni a gépem, persze egyből kékhalál).
végül sikerült átmásolni, be is bootolt, de vmi nem stimmelt, és az eredeti vinyóval se megy már rendesen.
gondoltam semmi baj, ott a full backup, restore, és mehet.beteszem win install lemezt, bebootolok. restore, kiválasztom az image file-t. elindul, egyszer csak katasztrofális hiba 0x8000ffff és ennyi. többször próbáltam, mindig ez a vége.
hogy tudom kinyerni a backupból a lényeget? vagy ellenőrizni, ilyesmi? milyen programmal lehet egyáltalán hozzáférni?
(windows beépített backup cucca)thx
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest