Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Tomasz72: Jimi home multiméter
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
veterán
kb 2 órája állt a "server", mármint a boot és login utáni állapotban, úgy hogy semmi nem indul el, de totalcommander és task manager működött.
közben másik gépen matatok a backuppal, egyszer csak elkezd tekerni a server.
ránézek, elindult amire korábban kattintottam, és látszólag magához tért.
event log tele van mindenfélével, volt valami service amire írta hogy várhatóan legalább 16 perc mire elindul, de lehet hogy több, és itt szakadt meg 2 órára minden.... (ms exchange system attendant)fura.
toltam egy rebootot, és meglássuk.
csökkentett módban elindult, de nem sikerült belépni, 5letem sincs milyen user/jelszó páros kéne domain nélkül...
legutóbbi konfigot megnézem, ha reboot után megint szar
-
WiZARD
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
get data back-kel megvan, és sértetlennek tűnik az egész.
bár a gyökérben lett egy csomó fura könyvtár - [0037F5] és hasonlók, és 1-1 file, pl az adatbázis file is itt van, nem pedig a helyén.5letem sincs, hogy állítsak ebből vissza egy full vinyót, hogy minden a helyén legyen.
-
WiZARD
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
mindjárt megpróbálom azt...
a lényegi cucc (sql adatbázis) látszólag megvan, de szeretném megúszni az egész újratelepítését....
azt se értem hogy az eredeti vinyón lévő cuccal mi történt
bebootol, be is tudok lépni (másolaton próbálkozok) de mintha nem indulna el minden processz, és elindítani se nagyon tudok rajta semmit. aztán shutdown is müxik, és ki is kapcsol, bár qrvalassan.
próbálok egy event logot varázsolni. -
WiZARD
veterán
sziasztok
kellene egy kis segítség, elég nagy bajban vagyok.
volt egy windows sbs 2008, amiben kinőttük a vinyót. gondoltam semmi gond, copy nagyobbra. hiren cuccaival próbáltam, de klónozás után nem indult az új vinyón a rendszer.
gondoltam akkor bedugom én gépembe a vinyókat, és ott megcsinálom valami wines programmal. asszem itt lehetett a hiba (egyszer megpróbált a server vinyójáról bootolni a gépem, persze egyből kékhalál).
végül sikerült átmásolni, be is bootolt, de vmi nem stimmelt, és az eredeti vinyóval se megy már rendesen.
gondoltam semmi baj, ott a full backup, restore, és mehet.beteszem win install lemezt, bebootolok. restore, kiválasztom az image file-t. elindul, egyszer csak katasztrofális hiba 0x8000ffff és ennyi. többször próbáltam, mindig ez a vége.
hogy tudom kinyerni a backupból a lényeget? vagy ellenőrizni, ilyesmi? milyen programmal lehet egyáltalán hozzáférni?
(windows beépített backup cucca)thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest