Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
nagyúr
válasz DrojDtroll #37547 üzenetére
Bash? Nem írtál el valamit?
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
netpeti98
addikt
válasz DrojDtroll #38107 üzenetére
Én a 8.1-ről voltam így. Lassan másfél hónapja váltottam és egyátalán nem bántam meg. Sőt, az ablakkezelő újításai már hiányoznának, ha visszaváltanék.
-
DrojDtroll
veterán
válasz DrojDtroll #48826 üzenetére
erre valaki?
-
zorzy4
addikt
válasz DrojDtroll #48831 üzenetére
Ok köszönöm.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
válasz DrojDtroll #71561 üzenetére
Minek a méretét szeretnéd csökkenteni?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
nagyúr
válasz DrojDtroll #71568 üzenetére
Gondolom hol jó, hol nem jó a start menü.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Bazijoe73
senior tag
válasz DrojDtroll #71570 üzenetére
Azt hogy nem reagál ha rákattintok bal vagy jobb gombal. De ugyan ez a baj a kereső résszel is, meg a fájl kezelővel. De ez a probléma csak az 1709 es build óta ál fent.
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
válasz DrojDtroll #71575 üzenetére
>a skálázást kellene így 100 alá csökkenteni
Azt írják a szakik, hogy nem megyen: [link]
Egyébként milyen csodalaptop az, hogy nincs rajta semmi monitorkimenet?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
addikt
válasz DrojDtroll #71578 üzenetére
Akkor le kell cserélni a gépet, mert nem látja el a feladatát.
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
TriX2010
tag
válasz DrojDtroll #71580 üzenetére
Gép pontos típusa? Ha kiadták a típust nagyobb felbontású kijelzővel, akkor jó eséllyel a panelt cserélheted nagyobb felbontásúra...
\"Életem legnagyobb üzlete lenne, ha embereket vennék, annyiért amennyit érnek és eladnám őket annyiért, amennyire tartják magukat\" NE használj AdBlock-ot a prohardver oldalain!
-
TriX2010
tag
válasz DrojDtroll #71590 üzenetére
Sajnos ezt csak HD kijelzővel szerelték, úgyhogy sajna nincs panel csere lehetőség...
\"Életem legnagyobb üzlete lenne, ha embereket vennék, annyiért amennyit érnek és eladnám őket annyiért, amennyire tartják magukat\" NE használj AdBlock-ot a prohardver oldalain!
-
TriX2010
tag
válasz DrojDtroll #71592 üzenetére
Acer... Nem ismerem a típust, és nem igazán találtam normális infót, de olyat főleg nem hogy létezne nagyobb felbontással...Tekintve a hardverét, csodálkoznék is egy fhd kijelzőn... Sajna...
Nem gondoltál rá, hogy eladod (valamelyiket) és nézel itt hardveraprón egy olcsó fhd-s masinát?
[ Szerkesztve ]
-
TriX2010
tag
válasz DrojDtroll #71595 üzenetére
Szerintem látogasd meg a Milyen notebookot vegyek topikot és érdeklődj, hátha tudnak ajánlani valamit...
Én hirtelen találtam VALAMIT, de ugye nem tudom, hogy milyen hardver szükséges Neked. Mindenesetre ez nem egy drága gép...
Meg innentől ez teljesen OFF itt...\"Életem legnagyobb üzlete lenne, ha embereket vennék, annyiért amennyit érnek és eladnám őket annyiért, amennyire tartják magukat\" NE használj AdBlock-ot a prohardver oldalain!
-
nagyúr
válasz DrojDtroll #71682 üzenetére
Hm? Nekem laptopon van fent egy elemetary os.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz DrojDtroll #71684 üzenetére
Akkor nem én vagyok az embered.
-
Geth
veterán
válasz DrojDtroll #71684 üzenetére
Én használok Ubuntu-t Windowson (WSL). Kérdezz nyugodtan (priv is jöhet), megpróbálok válaszolni (annyira azért nem vagyok nagy mágus )
-
Geth
veterán
válasz DrojDtroll #71691 üzenetére
Nem egy szélvész, de azért valljuk be amit írtál, az édeskevés információ
Én ssh, git, shell scriptelésre használom elsősorban, illetve fordítok is alatta (java), nem tűnt vészesnek a sebesség.
Mások ennél is aktívabban bevonják fejlesztési munkafolyamatba.Ha a régi csomagot használod (developer mode), akkor arról válts át a Store-ból telepíthető Ubuntu-ra (vagy másra), a régi már deprecated. Ja, és Winből 1709 természetesen.
-
baboss
őstag
válasz DrojDtroll #71675 üzenetére
Én is letiltottam a KB4056892 frissítést, nálam az ASUS AI Suite 3, és a VGA fan control services halt meg.
-
Geth
veterán
válasz DrojDtroll #71695 üzenetére
Ha fejlesztésre használod, mennie kellene.
Nekem (nem service-ként) fut rajta ez-az, de bármit hostolni rajta (local használaton túl) nem ajánlott.
Ez alapján nem tűnt szenvedésnek -
svgyula
addikt
válasz DrojDtroll #71711 üzenetére
Alvó állapotból visszatérés, vagy felhasználó váltás képei.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Geth
veterán
válasz DrojDtroll #71709 üzenetére
Szerintem nagyon nem abba az irányba indultál el, amire ezt kitalálták.
Dobd fel dockerbe azt a DB-t, a wsl nem erre való. -
YASKATIR
senior tag
válasz DrojDtroll #78172 üzenetére
Urited a temp mappat
-
válasz DrojDtroll #78179 üzenetére
No de van írás jogod a temp mappádra? (Mármint annak aki éppen futtatja)
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Doky586
nagyúr
válasz DrojDtroll #78172 üzenetére
A temp mappát tároló meghajtód nem telt meg? Nem távolítottad el? Nem nevezted át? Van rá írás jogod?
-
csaba951
veterán
válasz DrojDtroll #78179 üzenetére
Kb, 25 GB alatt nem is fog veled szóbaállni. De inkább 30 GB szabad hely legyen.
-
Dumi86
senior tag
válasz DrojDtroll #87776 üzenetére
Győzd meg saját magad Persze ha akarod Egyébként felrakod tisztán a 10est és ott kiderül tetszik e neked van sem. Ne más győzzön meg,hanem te önmagad.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Dumi86
senior tag
válasz DrojDtroll #87782 üzenetére
Senki nem kényszerit rá hogy ezt használd Én biztos nem győzök meg senkit hogy mit használjon vagy mit ne,ezt neki kell eldöntenie.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
King Unique
titán
válasz DrojDtroll #87776 üzenetére
Lehetne itt sorolni pró / kontra érvéket a 2 rendszer mellett, de azt alapvetően neked kell tudnod, hogy számodra, a saját felhasználói szokásaidhoz mérten melyik felel meg inkább. Pont azért, mert pl. azt írod a másik hsz-ben, hogy számodra nincsen a 10-esben olyan extra, de más számára, vagy éppen pl. számomra meg bőven van, ami miatt inkább azt használom. Na meg ha az életciklust nézzük, akkor a Windows 7 támogatása bő 1 év múlva megszűnik és ebből a szempontból nyilván a Windows 10 áll jobban. Tehát aki hosszabb távra tervez és online akarja használni a rendszert, annak nyilván az utóbbi a jobb választás. Valamint akkor is, ha egy vadiúj hardverre akarja telepíteni, mert ott megint inkább lesz támogatás a 10-eshez, mint a 7-eshez. Egyébként meg normál esetben nyilván azt kellene feltenni és használni, amelyiket megvásároltad, amelyiket adták a géphez, illetve amelyikhez van legális licenc...
[ Szerkesztve ]
-
uriember
aktív tag
-
uriember
aktív tag
-
DrojDtroll
veterán
válasz DrojDtroll #102020 üzenetére
Erre valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest