Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeFranco

nagyúr

válasz cigam #91122 üzenetére

nagyon függ ez attól hogy milyen körben mozogsz meg mire van "füled"

ha egy átlag usert nézel neki aztán oly mindegy elvan win10-en mint a befőtt, nem is fut bele problémába nem is érdekli ha valami nem megy tovább lép elfogadja, de az ő szintjén egyébként is intakt a rendszer

ha power userekkel beszélsz többet, ők szívnak és sírnak de bármilyen rendszernél ezt tennék mert a határokat feszegetik sokszor és persze mindig pont az fáj ami nincs.

én most "jöttem" 10-re 7-ről, már most találtam 3-4 bugot ami vagy ilyen by design (két képernyőn nem fut képernyőkímélő, a tv úgy ég be ahogy akar ha úgy hagyom) vagy évek óta ismert és szívott bug (rendszeresen kiakad rendszerképernyőkön a lenyíló menü minta "felakadna" a scrollozás, nem lehet legörgetni az opciókat, csak az újraindítás segít.

emellett mivel nem ismerem a rendszert, futok bele saját hülyeségből fakadóan is problémákba.

mindenesetre pár nap alapján azt mondom, hogy user szinten nagy wow érzés nincs, valamivel jobb de nem sokkal a 7-nél, fájó dolgokat nem csináltak meg jól (ma már egy valóban egyklikkes és használható megosztásnak hülyebiztosan működni kellene) de alapvetően egy jó rendszer.

Új hozzászólás Aktív témák