- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Cs1csó #85735 üzenetére
Én inkább arra akartam reagálni, hogy az a kijelentés, hogy félévente újra kell telepíteni a Windowst, az eléggé erős túlzás.
"és szinte biztos, hogy utána jó lesz a rendszer"
Igen, van, ez az eset, amikor a rendszer már annyira széjjel van gányolva, hogy jobb nulláról újrakezdeni, de ezek a dolgok nagyrészt nem egy Windows update miatt mennek tönkre, hanem szép lassan az évek alatt.
Kivéve, ha a delikvens újra feltelepíti ugyanazokat a programokat, és szerteszét gányolja a registry-t újra, mert akkor ugyanott van, mint a telepítés előtt
De a lényeg a lényeg, Win10 alatt semmit sem lehet kijelenteni, hogy így-vagy-úgy biztosan működni fog. Van, aki, ha összecsinálja magát, akkor sem tudja nulláról normálisan felrakni a rendszert, mert valami nyűgje mindíg van, és persze a másik véglet, amikor éveken keresztül normálisan megy a rendszer. És az is lehet, hogy nem megy az normálisan, csak éppen a felhasználója nem használja a gépének azt a részét, amitől magába dőlne a win10.Gepesz66
"Ha MCT-vel készítem el a telepító pendrive-t, akkor ott nem kell ilyennel foglalkozni?"
Én azthiszem, csak egyszer próbáltam a rufus-os telepítőt. Működött, de nem volt szükségem az extra funkcióira, így, inkább az MCT-vel írom ki a telepítő pendrive-t. MCT-vel pl. olyan telepítő készítését is felkínálja, ahol a 8GB-s pendrive-on egyszerre van a rajta a 32, 64 bites telepítés is. Egyre ritkább a 32 bites rendszert igénylő gép, de néha még lehet találkozni ilyennel, ezért jól jöhet, ha nem kell külön pendrive-al foglalkozni.
Ha viszont olyan géped van, ami tud UEFI-ről bootolni, akkor igazából az is elég, ha egy normál módon FAT32-re formázott pendrive-ra kimásolod a win10 ISO tartalmát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- PlayStation 5
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- 2026-ra halasztották a Crimson Desert megjelenését
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest