Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
Gyuri27 #72001 üzenetére
Nem értem mi ez a nagy gyomlálhatnék, de biztos fontos. Én is amit lehet kikapcsolok, de azért túl nagy energiát nem fektetek bele
Ezt a rossz drivert már többen el akarták magyarázni nekem, én még nem láttam ezt az önálló, mutyuzós(?) telepítgetést (igen, a build upgrade után fel kellett raknom).
Van olyan cucc rákötve, amiből downgradelt driver van fent, soha nem cserélte ki semmi (csak a build upgrade).
A hozzászólások számából azért óvatosan vonjál le ilyen következtetést, mert rosszul teszed
Féltucat egyéb lehetséges "magyarázatot" fel tudok sorolni, miért van ez így (nem teszem, mert így is hosszú, csak ha érdekel).Egyébként elhiszem, hogy frusztráló, hogy például volt valakinek sikerélménye DOS-on, Win7-en, és a Win10 meg kifog rajta. Nekem is kellett új dolgokat tanulni. De az emberek nagyrésze az EFI-ben nem képes beállítani 2-3 fontos paramétert, és akkor ennek még semmi köze az OS-hez.
De nem is kell mindenkinek érteni hozzá, én se állok neki például autót szerelni egyedül.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest