- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Win10-et raktam fel Toshiba laptopra, és nincs Realtek ikon az óra mellett a tálcán (értesítési terület).
Mivel mindig úgy állítom be, h az összes ikon látható legyen, ezért nem az a baj, h állítsam be, h engedélyezzem az összes ikont - hanem valami más.
Hang van, nem ez a baj, csak kéne ott lennie még egy ilyen ikonnak is, ami a Realtekes beállításokat nyitná meg:Meg tudom nyitni a programot a Program Files között megtaláltam, de régen egy gyors-ikon tartozott hozzá az értesítési területen, ott volt a Win saját hangerőikonja mellett, most meg nincs ott.
Egy másik gépre is felraktam pont most a Win10-et, az is Toshiba laptop, azon is hasonló probléma merült fel, ott sincs ikon.
Eszközkezelőben minden oké,nincs hiányzó driver.
Egyik laptop hivatalosan is támogatja a Win10-et (C-50 B), ott a Toshiba oldaláról szedtem le a Win10-es Relaktek drivert.
A másik (A-500) az nem, de ehhez is megvan minden driver, ill. a gyártók oldaláról szedtem le pl. Synapticsot is, úgyhogy touch pad is megy pl, már csak ez a hangerő ikon kéne. Realtek oldaláról szedtem le a legfrisebb Win10-es drivert egyébként, mégsincs ikon.Ez volna ugye a program:
Amit még láttam:
A tálcán, az értesítési ikonok megjelenési beállításait akartam átnézni, de nincs köztük a felsorolásban sem. Viszont a Gépházban az Alkalmazások é szolgáltatások menüpontban a felsorolásban ezt találtam. Nem tudom, ez jelent valamit?
Most ez valami bug, vagy feature?
Relatek hiba, Win10 hiba, vagy a Win10 (Microsoft) legújabb ujjittássa?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest