Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

Üdv!

Win10-et raktam fel Toshiba laptopra, és nincs Realtek ikon az óra mellett a tálcán (értesítési terület).
    Mivel mindig úgy állítom be, h az összes ikon látható legyen, ezért nem az a baj, h állítsam be, h engedélyezzem az összes ikont - hanem valami más.
    Hang van, nem ez a baj, csak kéne ott lennie még egy ilyen ikonnak is, ami a Realtekes beállításokat nyitná meg:

Meg tudom nyitni a programot a Program Files között megtaláltam, de régen egy gyors-ikon tartozott hozzá az értesítési területen, ott volt a Win saját hangerőikonja mellett, most meg nincs ott.

Egy másik gépre is felraktam pont most a Win10-et, az is Toshiba laptop, azon is hasonló probléma merült fel, ott sincs ikon.

Eszközkezelőben minden oké,nincs hiányzó driver.
    Egyik laptop hivatalosan is támogatja a Win10-et (C-50 B), ott a Toshiba oldaláról szedtem le a Win10-es Relaktek drivert.
    A másik (A-500) az nem, de ehhez is megvan minden driver, ill. a gyártók oldaláról szedtem le pl. Synapticsot is, úgyhogy touch pad is megy pl, már csak ez a hangerő ikon kéne. Realtek oldaláról szedtem le a legfrisebb Win10-es drivert egyébként, mégsincs ikon.

Ez volna ugye a program:

Amit még láttam:

A tálcán, az értesítési ikonok megjelenési beállításait akartam átnézni, de nincs köztük a felsorolásban sem. Viszont a Gépházban az Alkalmazások é szolgáltatások menüpontban a felsorolásban ezt találtam. Nem tudom, ez jelent valamit?

Most ez valami bug, vagy feature?
    Relatek hiba, Win10 hiba, vagy a Win10 (Microsoft) legújabb ujjittássa? :W

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés