- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethchek19
aktív tag
Van egy másik problémám is, bár nem tudom, hogy ez WIN 10 eredetű gond lehet e, de hátha.
Ha leállítással kikapcsolom a gépet és sok ideig nem kapcsolom be, (mondjuk áll egy éjszakát kikapcsolva), akkor a következő bekapcsoláskor a boot után ezeket a hiba üzeneteket írja ki (mikor melyiket), majd újraindul magától és megy rendesen az OS:
Ha szimplán csak újraindítást csinálok vagy ha leállítást de azonnal pár másodpercen belül bekapcsolom a gépet, akkor nem jön elő sose ez a probléma. Mindig akkor jön elő mikor legalább 1 órát áll kikapcsolva.
Na most pár hete mikor összeraktam a gépet, akkor Win 7 volt fent. Akkor is ugyanilyen rendszerességgel ahogy fent írtam előjött boot után egy hibaüzenet csak az ilyen volt mindig:
Szerintetek két OS-en a hibát, ugyanaz a dolog kezdeményezhette, tehát nem az OS-ben kell keresni a probléma megoldását? Vagy ami a win 10 alatt lévő hiba az teljesen egy másik probléma? Ha nem jó topikba írtam ez ügyben, akkor melyikbe kellene ezt a kérdést feltennem?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest