Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jubilleum #27161 üzenetére
Üdv!
Én még augusztus elején megléptem Win 7-ről a frissítést a 10-esre, igaz még nem telepítettem tisztán újra.
Nálam az október elején kiadott 4-5 db frissítés okozott gondot, azok nem akartak az istenek se feltelepülni, folyamatosan ilyen 0x80004005-ös hibaüzenetet dobott. Mások is jelezték ezt a gondot, itt van egy leírás, ez nálam bejött. [link][/L
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max