Hirdetés
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MésziGab
tag
Az aktiválási kiszolgáló jelentette, hogy a termékkulcs túllépte a feloldási korlátját. (Hibakód: 0xC004C008)
Erre a hibára a Windows súgó ezt írja:Ez a hiba akkor jelenhet meg, ha a termékkulcsot már használták egy másik gépen, vagy több gépen használják, mint amennyit a Microsoft szoftverlicenc-szerződés lehetővé tesz. A probléma megoldásához minden gépre meg kell vásárolni a termékkulcsot, hogy aktiválható legyen rajtuk a Windows.
Magyarul ha egy régebbi gépen már fent volt és ott "megjegyezte" az alaplapot,vagy jelezte a Windows felé hogy ezen a gépen lett aktiválva,akkor arra a gépre többször is feltehető a Windows,de új gépre már nem fog beaktiválni?
Az én helyzetemben,asztali géppel eladtam a Windows-t,de most rájöttem hogy jól jönne,vissza küldte az ember és törölte a régi gépemről az aktivált rendszer de a Windows-t az új gépemen már nem tud beaktiválni,a hozzászólás elején lévő hibát dobja ki!
Ha vissza küldöm neki,gondolom ő simán tudja továbbra is használni mert azon a gépen ez a kulcs már volt aktiválva!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest