- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
Sziasztok!
Adott egy BIOS újrarakáson (Alza szerviz, mivel 2 USB portja nem ment) átesett Aorus X570-I lap, Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX RAM, Zotac Dual 3060TI VGA, Ryzen 5600 CPU, 1TD WD Blue SSD (2.5-ös).
Van, hogy a gép napokig szépen elmegy aztán egyszer csak BSOD > Memory Management, restart után gyakorlatilag konstans. Gép kikapcs, pár nap pihi, utána újra bekapcs és megint megy egy ideig. Ma tudtam huzamosabb ideig nyúzni. Windows-féle memtest 2x lement szépen (korábban a sima Memtest86 azt csinálta, hogy egyszer 10.000 hibánál eldobta magát, aztán többször is lement hiba nélkül), Warzone-al játszottam aztán mikor már csak netezgettem rajta, újra BSOD > Attemted Write To Readonly Memory. Restart után a szokásos Memory Management, utána volt egy System Service Exception is.
Gondoltam oké, akkor engedjük el ezt a Win-t és rakjuk újra. Pendrive-ról bootoltam legyalultam az SSD-t, aztán a telepítés 2. lépésénél megint BSOD > Memory Management.
Na és itt untam meg a dolgot.
Szerintetek RAM vagy lap? RAM-ot elvileg tudok szerezni próbára de mivel a Memtest lefutott rajta nem tudom elképzelni, hogy rossz. Vagy létezik, hogy olyan hibája van amivel 100%-on át tud csúszni a teszten? Nem tudom, de minden ötletnek örülök.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Robotporszívók
- Macska topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Házimozi belépő szinten
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest