- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johny078
csendes újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az alábbiakban, ha remélem ez a jó topik, ha nem akkor atrakom a kérdést máshová.
Win10 július 11 frissítések után tapasztaltam hogy bármelyik játékot próbálom elindítani vagy el sem indul, vagy kilép egyből ,out of memory, not enough memory, stb. és ehhez hasonló hiba üzenetekkel. Pubg, warzone, God of war, rrd2, és hasonló játékok. Eddig hibátlanul futottak, most pedig mintha kevés lenne nekik a memória. A konfigom bőven viszi őket.
Csináltam win-es memória diagnosztikat semmi hibát nem jelzett, teszt programmal a videó kártyát, memóriat külön semmi hibát nem jelzett. Raktam fel új DirectX, videó drivert, ugyanaz.
Mintha egész egyszerűen kevés lenne a memória a gépben,. és ez egyik napról a másikra, az automatikus win frissítés után jelentkezett, ezért gondolom ott lesz a hiba.
Bocsi az amatőr megfogalmazásért de nem vagyok nagy pc guru.Ha van valami ötletetek kérem segítsetek. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Subaru topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!