- perge666: Anbernic kézikonzolok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Rowon #148889 üzenetére
Most nem a telepítés volt a lényeg.
(amiket említettem egyiket sem kell telepíteni)
Hanem, a kérdezés nélküli törlés külső eszközökről (is), még akkor is, ha a valósidejű védelmet, aztán már minden elérhető modult tiltottam. Miért nem lehet kikapcsolni, hogy az USB meghajtón csatlakoztatott külső adathordozóhoz hozzá ne merjen nyúlni? Figyelmeztessen, de ne töröljön és tiltson ilyen felülbírálhatatlan módon. Gyakori a false riasztása. Lehet egy nagyon fontos program, vagy fájl, csak ő nem ismeri.
Az évek során megszokott, összegyűjtött jól ismert megbízható programjaimba simán beletörölt. Egyik sem volt kártevő, ő sem jelezte annak, csak a programok képességét tartotta veszélyesnek és mivel nem ismerte törölte, vagy karanténozta. Belenyúlt egy külső eszköz rendezett, tiszta fájljaiba. Magamtól sosem adnék neki jogot, csak nem tudtam, mert én nem használok Defendert.svgyula: Kicsit átláthatatlan most az a lista
, mert egyik programra annyiszor ugrott, hogy kb 20-szor karanténozta, vagy törölte mielőtt kivételekhez adtam. Előtte próbáltam már minden modult kikapcsolni, hogy melyik blokkolja és közben újra és újra próbáltam elindítani. Amit látszik ott, az csak az a 3 kis progi volt.
Az elv zavar, mert ki tudja még miket törölt volna, ha otthagyom és közben elkezdi átvizsgálni az egész külső eszközt.
Ez nem csak bejön a nyitott ajtón, hanem széttúrja, ha úgy gondolja. 🫤
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autóhifi
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest