Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atyca
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi!
Elküldtem neki "mintának"
-
King Unique
titán
válasz
atyca
üzenetére
Normál esetben az alábbi képen lévő W10 Pro Retail példa mintájára egy W8.1 Pro Retail kulcsnál is ugyanilyen kimenetet kellene adnia ellenőrzés után a ShowKeyPlus programnak. Vagyis nem Pro/Enterprise/+N, meg volume MAK, mint esetedben. Azaz látható, hogy nem stimmel, meg ilyen alapon az sem annyira meglepő, ha aktiválási problémák vannak...

-
-
Na, kezdődik!

-
atyca
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
-
PitLee
őstag
válasz
üzenetére
Itt egy Nvidias fórum link
"Nothing worked. But there was this "WakeUpGPU.exe" in autorun, wich used to be in the download section on gigabytes page for this laptop.
I think this was used in the time when there was a known issue with nvidia/intel setups running multiple displays at different framerates, but im not sure.
The tool has been removed from the page.
Simply disabling it and removing it from the autostart instantly solved the stuttering. "A G5 hálózatról megy gondolom link
NVidia control panelban , ha van lehetőség a csak második monitorra akkor próbáld ott kapcsolni. link
Passz -
törölt tag
Nem linkelem ide, de hogy a pélóba hirdetheti a DrSzoft itt az aprón. Új-ként a Win10 Home Retail-t 13ezerért? Meg Új LTSC-t?
-
Cufter
tag
Sziasztok!
Tévére szeretnék kivetíteni asztaliról.
-Notebookról működik
-első generációs i5 procim van ami elvileg a widit nem támogatja
-az usbs tp-link wifi adapterem elvileg nem miracast kompatibilis
-a csatlakozás eszközkiválasztásnál írja is hogy nem kompatibilis
-ennek ellenére látja és felismeri a tv-t, meg is próbál hozzá csatlakozni, ez a kísérlet a tv-n is megjelenik, csak végül sikertelen leszHa szimplán nem látnám a tévét megjelenni, hagynám a francba, de így hogy látja és próbál nem tudom mit gondoljak.
Csak hogy még zavarosabb legyen: a gépRE tudok vetíteni laptopról.
Csak ugye nem ez a cél.
Valakinek ötelete?
-
King Unique
titán
válasz
atyca
üzenetére
Ha tényleg W8.1 termékkulcs, akkor az alapesetben nyilván ahhoz való, nem W10-hez. Viszont a W10 nem hivatalosan még mindig elfogad(hat)ja a W7, 8.1 kulcsokat, lehet az utóbbiakkal aktiválni feltéve, hogy a termékkulcsnak megfelelő kiadás kerül telepítésre. Azaz ha 8.1 Core (Home) kiadáshoz való a termékkulcs, akkor az értelemszerűen W10 Home kiadáshoz lesz jó, ellenben Pro kiadáshoz már nem. Valamint az OEM/Retail licenc is számít, ahol ha tényleg az utóbbi, akkor az elvileg másik hardveren is használható.
Ha a Microsoft-fiókodhoz már kapcsolva van digitális licenc másik kiadáshoz (pl. Home), akkor esetleg az okozhat kavarodást, de normál esetben akkor is tudni kellene másik termékkulcsot megadni, azzal aktiválni. Amúgy meg kérdezd az eladótól, hogy mégis miféle kulcsot adott, tényleg érvényes-e, stb.(#114741) abdulka1:
Jó esetben semmi, mivel a licenc, az aktivált állapot érvényességének megmaradása szempontjából a jelentős hardvermódosítás (pl. alaplapcsere) lehet lényeges. -
balazs1956
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm szépen a kimerítő választ/válaszokat.
Most ott tartok, hogy megvan az új ssd, és lépésről lépésre próbálom kiszűrni a hiba okát.
Mivel sajnos nem 2 perc egy telepítés, hát lassan haladok.
Tanácsaitok alapján rengeteg hibalehetősé jöhet szóba, ezek alapján próbálkozom.
Még egyszer köszönöm mindenkinek a segítségét, ha van fejlemény ,vagy kérdésem, jelentkezni fogok. -
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Adott egy Retail kóddal aktivált x64 rendszer, ami MS fiókhoz van csatlakoztatva.
Processzor csere esetén mi a teendő, hogy aktivált maradjon? -
atyca
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Valahol itt a fórumban találtam egy ellenőrző progit, az win8.1 retail kulcsnak jelezte.
Azt kérte az eladó, hogy lépjek ki a fiókomból, és úgy adjam meg a serialt.(létező fiókkal telepítettem, úgyhogy ez nem sikeredik sehogysem.)
Én viszont fiókhoz szeretném kötni, hiszen csak úgy ér valamit a retail verzió.... -
King Unique
titán
válasz
atyca
üzenetére
Segítség a Windows aktiválási hibáinak megoldásához
Vagyis a 0xC004F034 hibakód oka lehet érvénytelen vagy eltérő Windows-verzióhoz/kiadáshoz tartozó termékkulcs megadása. Azaz kérdéses, hogy biztosan Pro kiadáshoz van-e digitális licenced, termékkulcsod, nem-e Home kiadáshoz, valamint nem történt-e esetleg hardvercsere. Aztán az is okozhat problémát az aktiválásnál, ha az aktiválási kiszolgáló átmenetileg nem érhető el, viszont annál más hibakódnak kellene lenni.
-
adika4444
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi a részletes választ! Neszetools-on futottam át a leírást, de tényleg csak futólag, lehet ezért értettem félre. Nem is tűnt így logikusnak. A BitLocker-rel védett meghajtókkal használható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meg se szólaltam
Csak ugye nem ez a cél.