Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Lauda #103206 üzenetére
Lehet olvastad már nagy Windows újratelepítő vagyok, és megfigyeltem, hogy pontosan 24 órával a telepítés után ez a felirat nálam is megjelenik a Windows biztonsági központban a Fiókvédelemnél, ilyenkor rákattintok hogy BEZÁR és kész. Azt is írtam, hogy én helyi fiókkal használom, és én nem használom a OneDrive-ot.
Ahogy twofatcat írta: A Onedrive-ba bejelentkeztél MS fiókkal, a Windows-ba nem csak helyivel. Erről szól a felirat.
Tehát a Windows helyi fiók miatt van ez, azt gondolom amúgy két dolog lehet:
- mivel van MS fiókod lehet ezt érzékeli az MS központ és látja, hogy mégis helyi fiókkal használod ezért hívja fel a figyelmedet a telepítés után 24 órával (nekem is van MS fiókom egy párszor használtam de már évek óta csak helyi fiókot használok, nem látom szükségét: se OneDriver, se UWP-s appot nem használok)- lehet csak simán MÁRKETTTING, egy kis reklám, hogy csinálj (ha nincs) MS fiókot, hogy minél többet tudjon rólad az MS
xy.zsolt
Biztos az nem vagyok, de erre emlékszem, tehát mikor lefut az ellenőrzés, és kiírja, hogy szabad a pálya és telepítheted a frissítés akkor felhívja a figyelmedet, hogy ez hosszabb ideig is eltarthat és ezért rákérdez, hogy most belevágsz e.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest