Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cs1csó

titán

válasz Lauda #103206 üzenetére

Lehet olvastad már nagy Windows újratelepítő vagyok, és megfigyeltem, hogy pontosan 24 órával a telepítés után ez a felirat nálam is megjelenik a Windows biztonsági központban a Fiókvédelemnél, ilyenkor rákattintok hogy BEZÁR és kész. Azt is írtam, hogy én helyi fiókkal használom, és én nem használom a OneDrive-ot.

Ahogy twofatcat írta: A Onedrive-ba bejelentkeztél MS fiókkal, a Windows-ba nem csak helyivel. Erről szól a felirat.

Tehát a Windows helyi fiók miatt van ez, azt gondolom amúgy két dolog lehet:
    - mivel van MS fiókod lehet ezt érzékeli az MS központ és látja, hogy mégis helyi fiókkal használod ezért hívja fel a figyelmedet a telepítés után 24 órával (nekem is van MS fiókom egy párszor használtam de már évek óta csak helyi fiókot használok, nem látom szükségét: se OneDriver, se UWP-s appot nem használok)

- lehet csak simán MÁRKETTTING, egy kis reklám, hogy csinálj (ha nincs) MS fiókot, hogy minél többet tudjon rólad az MS ;]

xy.zsolt

Biztos az nem vagyok, de erre emlékszem, tehát mikor lefut az ellenőrzés, és kiírja, hogy szabad a pálya és telepítheted a frissítés akkor felhívja a figyelmedet, hogy ez hosszabb ideig is eltarthat és ezért rákérdez, hogy most belevágsz e.

Új hozzászólás Aktív témák