Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bon
őstag
Én majd csak a nem Enterpirse változatott fogom telepíteni (sima Windows 8 vagy Pro még nem tudom), de azt már élesben. A hibákat meg majd javítják állítólag már van egy update ami letölthető. Mire a hivatalos megjelenés eljőn addigra lehet, hogy még több hibát javítanak és itt jön be szerintem az Online telepítés előnye, mert ha olyan lesz a rendszer mint a steam akkor mindig az aktuális változatott lehet majd letölteni amibe integrálva lesznek a frisítések (legalábbis remélem, hogy így lesz)
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Lightyear - befektetési app
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen processzort vegyek?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3070, 5070, 7060/ Hp Elitedesk/ ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest