- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
dergander #8197 üzenetére
Ha a metrós startmenüben elnavigáls addig, akkor kérhetsz olyan indítást, mint amit régen F8 nyomkodással kaptál (linkelték már itt lentebb párszor), ott van olyan hogy ne ellenőrizze az aláírásokat.
De ez azért is nagyon macerás, mert csak egy indításra vonatkozik.
Win7-hez már volt egy progi, amivel test módba lehetett tenni az OS-t és aláírni magadnak a totál szignóatlan drivert is, de még nem próbáltam Win8-on.Szerintem gáz, hogy ennyire szigorúan veszi az aláírásokat, hogy sok figyelmeztetés figyelmen kívül hagyása után sem lehet telepíteni.
-
dergander
addikt
Megoldásra lenne szükségem....a gond a következö van egy dvb-s gigabyte tv kártyám amihez csak win764 driver létezik. A win7re fel is csattan gond nélkül de 8ra nem még manuálisan se mert nincs digitálisan aláírva ez az üzenet fogad igy nemrakja fel..
Valaki tudna erre megoldást? -
pckownz
őstag
Sziasztok, én még CP-t használok.
Kérdésem lenne a következő:
VPS-re hogyan tudok csatlakozni? Próbáltam a "Remote App and Desktop Connections" menü alatt, de ott IP-t nem fogad el.
Jelenleg Team viewer-t használunk, de hatványozottan lassú. Win2003server van a VPS-en. -
krisz073
tag
Sziasztok.
Használ itt valaki Logitech kormányt Win 8 alatt?
Van már valami használható driver? -
vlevi
nagyúr
Ami feltűnt, hogy a surface keskenyebb? Jól látom? 16:9-es felbontása lenne?
Mert mintha a videón látottak szerint könnyebb lenne egy kézzel átfogni, és úgy kézben tartani, mint a 4:3-as képarányú iPad-et. És ez fontos, mert pl. a 7"-os táblák könnyen egy kézben tarthatók, de azért lehetnének nagyobbak is. Olvasáshoz mindenképp. A 10"-os, de 4:3 arányú táblákat (pl. iPad 1) a kb 19 centi szélességgel már nem lehet könnyen átfogni. Nekem legalábbis nem megy, ahhoz kosárlabdázó kéz kell
Mert ha a 10.6" méretet a 16:9-es képaránnyal számolom, az 13 centi magas, plusz 1" a keret, az valahol 16 centi magasság körül van. Jobb, mint a 19. És ráadásul saccperkábé 4 centivel szélesebb, ami viszont portré állásban weboldalt olvasgatva nagyon jól jön. -
vlevi
nagyúr
Lehet azért pötyögni az érintőn is. Nekem van pár hete 10"-s táblám (nem ez, hanem egy sima droid), és már elég gyorsan be bírom pötyögni vele a választ. Most nem azzal írok, mert akkor nem lenne ékezet
Komolyabb munkára mindenképpen alkalmatlan az ilyen billentyűzet. Az a másik, a type cover már ígéretes. Olyan nagyonnagyondenagyonlapos laptop bill. Lényeg, hogy érezhető legyen a gombok széle, mert az irányítja a kezet gépeléskor. Persze, aki 1 ujjal pötyög, és minden gombnyomás után ránéz a képernőre, annak marhára mindegy.
Ja, ez a touch cover lesz magyarban is?Közben újjáéled a "hitvita" arról, hogy ki találta fel a táblagépet
-
pzstm
titán
válasz
fatallerror #8187 üzenetére
touch cover-el szerintem sem, type covert azért már megnézném, masszívabbnak hat jóval
köszi
-
pzstm
titán
amúgy Office 2013 preview is on the way állítólag...reméljük nagyon hamar kiderül mire is utal ez
-
pzstm
titán
-
makoj
tag
Semmi csak feltünt :-)
-
ng0ofy
KORREKTOR
-
pzstm
titán
no ez a 8500-as build az RTM-Escrow és Candidate build. Szóval simán lehet olyasmiről szó amit mondtam. Itt egy lista
8436.0.winmain_win8rtm.120618-2000 (RTM Escrow)
8500.0.winmain_win8rtm.120619-2000 (RTM Escrow)
8500.0.winmain_win8rtm.120620-2000 (RTM Escrow)
8500.0.winmain_win8rtm.120621-2000 (RTM Escrow)
8500.0.winmain_win8rtm.120622-2230 (RTM Escrow)
8500.0.winmain_win8rtm.120623-1707 (RTM Candidate)
8500.0.winmain_win8rtm.120623-2000 (RTM Escrow) -
makoj
tag
Ezt találtam: (állitólag július végén lesz kész az RTM)
-
pzstm
titán
nem akarom itt felkorbácsolni az indulatokat, de ma csináltak egy win8_RTM mappát MS szervereken, és belekerült egy ilyen nevű mappa: 8500.0.120623-1707
Túl kerek nekem ez a szám...
-
samgar
őstag
Nem igazán értem. Mikor fent volt a W7 és VHD alatt feltettem a W8-at, utána bizonyos okokból újratelepítettem a W7-et. Új partició, formázás és mégis indításnál felajánlja a w8-at.
-
Polllen
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo #8162 üzenetére
Mint a posztomban is olvashattad
nem a biztonsági szint az elsődleges probléma, hiszen a vista nem tegnap jelent meg és eddig jó volt...
Emellett pedig csak csomagszűrés, kell egy interaktívabb és informatívabb védelem, ahol nem én találom ki egyesével, hogy melyik program melyik részét kell kiengedni, annak megtartásával, hogy semmi sem mehet ki és jöhet be az én engedélyem nélkül.
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
ki milyen tűzfalat használ a rendszerhez?
Vista óta használom a beépített "advanced" tűzfalat ki és bejövő forgalom blokkolásával, ahol is minden progit, amit használni akarunk kézzel kell engedélyezni. Na ez most az appok eljövetelével már nem túl felhasználóbarát és kellene valami, ami képes tanulni.
Meg azért egy picit több mint szimpla csomagszűrés.
A comodo-t felraktam, de nem úgy néz ki, mintha működne akárhogy is.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Segítsetek nekem pls!
W8-at használtam, mióta kijött a DP, mellette fent volt a régi win7-esem, illetve egy xp is, működött minden. Tegnap újra kellett húznom a 7est, ami vitt is minden bootolási beállítási cuccot magával. Az XP-t visszaraktam manuálisan bcdedit szerkesztéssel, be is bootol, de a windows 8-at hogy tudnám visszavarázsolni? Gondoltam csinálok egy olyat, amit a win7-ben szokás, indítási javítás, de ott csak az XP-t és a 7-et találja meg, ami ott van már. Volt olyan is, hogy ráfrissítés, ami elvileg nem változtat semmit, csak a rendszer fájlokat frissíti, de ott kérdezte melyiket javítsa, az XP-t vagy a 7-et, tehát ugyanaz a szitu.
Magyarul nem tud róla, hogy az egyik partíción ott figyel egy teljesen belőtt W8, ezt kellene valahogy a tudtára adni, bcd szerkesztéssel esetleg?Tudnátok segíteni?
-
-
HZoli87
veterán
válasz
pincehely #8152 üzenetére
Nem rossz, de egy SSD-vel majdnem mindegyik gép tudja ezt. Lassan 3 éves notebookom is letudja 22 másodperc alatt a műveletet (bekapcsoló gomb benyomásától, míg áramot kap és a bioson túllendül az 12-14 másodperc). Kétségtelenül rövidebb idő kell hozzá, mint W7 esetén.
-
pincehely
addikt
Készítettem egy kis videót, hogy mennyi idő alatt áll fel a rednszer nálam.
-
knor82
csendes tag
remélem tényleg megjelenik a win8 támogatása:
"Another update. This week I finished working on full compatibility with the 32-bit edition of Windows 8. At least as far as my preliminary tests go, which only involve running a few types of programs. Hopefully 64-bit compatibility will be no more than adjusting a few numbers between the 32-bit and 64-bit builds of Windows. If that's the case then I hope I'll be able to offer Sandboxie for Windows 8 next week. No promises though.
As for Metro, as I mentioned in another post, at this time I don't have any plans to support this new environment." -
mycso
veterán
Hali, ma bekapcsoltam a gépet, kezdte azzal, hogy mindenáron hibát akart keresni/javítani, amit megszakítottam.
Viszont azóta a firefox megadta magát, ilyennel találkozott már valaki???Bármit csinálok, egyes dolgokat/részleteket nem tölt be....(az IE természetesen tökéletesen működik )
mod.: miután másodszor is újraraktam a firefoxot, most éppen jó...
-
joefasalasso
aktív tag
E8200, nem támogatott CPU. hehe...
-
Alister71
nagyúr
Ha valaki AMD chipsetes lappal használja a 8-at, az vigyázzon, hogy az AMD Ahci driverét ne rakja fel. A Windows 8 ugyan is nem kompatibilis vele, és leállítja.
A windows ahci driverével működik, akinek nem az nézzen szét az SSD gyártó honlapján, hátha adtak ki az SSD-hez új firmware-t. -
A_ScHuLcZ
addikt
Segítsetek nekem pls!
8-ast használtam, mióta kijött a DP, mellette fent volt a régi win7-esem, illetve egy xp is, működött minden. Ma újra kellett húznom a 7est, ami vitt is minden bootolási beállítást cuccot magával. Az XP-t visszaraktam manuálisan bcdedit-be, be is bootol, de a windows 8-at hogy tudnám visszavarázsolni? Gondoltam csinálok egy olyat, amit a win7-ben szokás, indítási javítás, de ebben nem találtam ilyet, javítőtelepítést csinálni a jelenlegi win8-ra pedig nem szeretnék.
Tudnátok segíteni?
-
pincehely
addikt
válasz
rita7107 #8142 üzenetére
Nem valószínű, hogy ez a windows hibája lenne.
Inkább a beköszöntött nagy meleg, és egy esetlegesen kiszáradt processzor pasztára gondolnék.
Ha gyári hűtő van rajta, akkor nincs is mit csodálkozni.Az, hogy a processzort 1.6-on látod ketyegni, normális állapot, mert terheletlenül vissza veszi az órajelet, amikor terheled, akkor majd magától felugrik 3.06-ra. Nyugi.
-
rita7107
aktív tag
Nem tudom ezt itt tegyem e fel vagy az alaplapos oldalon.
Amióta a win8 rp van fent valamiért nagyon melegszik a proci.
Főleg ha videot nézeget az interneten, vagy internetes oldalon játszik (lego city oldal)
Lehet ez a win8 rp miatt?asrock alaplap
e7600-as proci 3.06 helyett csak 1.6-on megy. (már ezt sem értem hogy miért?)
Legalább is ha az aidával ránézek mindig ezt írja ki.
Hozzá teszem általános irodai munkákra használom a gépet, meg néha néha a gyerek játszik rajta egy-egy régebbi játékkal (railroad, msts) -
janos666
nagyúr
Várható még hogy lesz egy update a CP-hez, ami elsimítja a legkomolyabb hibákat (mint például a .NET)?
Mostanra már meguntam azokat az apróságokat amire eddig azt mondtam, hogy annyira nem zavaróak, hogy visszategyem miattuk a Win7-et. Sőt, napról napra csak egyre több az apróság, olyan érzés, mint süllyedő hajóban ülni. -
rita7107
aktív tag
Mivel a gépem váratlanul leállt megnéztem az eseménynaplót, és csomó error-t találtam benne, ami mind ugyan az volt:
A fatal alert was generated and sent to the remote endpoint. This may result in termination of the connection. The TLS protocol defined fatal error code is 70. The Windows SChannel error state is 105.
Tud erre valaki valamit?
-
-
rita7107
aktív tag
Az mitől lehet hogy a store-ból nem tudok letölteni?
Azt írja ki hogy purchase error.. -
törölt tag
W8+ SSD esetében ezek közül van olyan ami már automatikusan ki van kapcsolva?
-
makoj
tag
Apropó metro:
Ha meghalnak az alkalmazások akkor hogyan tudom helyrehozni?
Sfc/Scannow nem csinál semmit.
(az alkalmazások nevei előtt szerepel az appex szó, és valamelyik appnak nem jó a csempéje, ha rámegyek visszadob)
-
pzstm
titán
-
plejik
addikt
Felraktam a Win 8 - at de rögtön egy hiba.Nem is meri fel a külső vinyómat e-sata. Az viszont elég nagy baj mert azon van mindenme....
-
rita7107
aktív tag
Sziasztok.
Tudtok javasolni egy jó video lejátszót, aminek van metros felülete?
A beépített nem játsza le valamiért rendesen a dvd lemezeket.
A demon-ba ha beillesztek egy dvd filmet nem kezdi lejátszani. Eredeti dvd-ről készítettem
a dvd lépet... A win7, win xp lejátsza(otta). -
janihunk
senior tag
Most tetem újra a win8 RP-t és olyan problémám van hogy eddig ha benne voltam egy mappába és megnyomtam egy betűt és ha volt olyan fájl vagy mappa akkor oda is ugrott. De most meg valami keresőpanelt hív elő é össze vissza vannak a fájlok. Hogy lehet ezt a régire visszatenni?
-
pzstm
titán
újra megy közben betateam, mai nap folyamán még megszületik egy összefoglaló cikk a tegnap estéről.
-
Tibi86
aktív tag
-
samgar
őstag
Hiába frissítek rá a skydrivre-ra, három helyről mentem fel rá és mindhárom helyről más és más fájlokat látok
-
kalasz
tag
Üdv mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni, hogy miként lehet "app"-okat kirakni vagy vissza helyezni a start menübe?
Üdv kalasz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest