- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CPU kontra VGA: melyik a fontosabb gamer laptopnál?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Köszönöm a válaszokat, utána járok ennek a frissítésnek. Igazából nem is gondoltam ilyesmire. Általában éjfél körül vagy utána, de biztos, h késő éjszaka.
Volt olyan is már, h elindult és nem sokra rá visszaaludt, nem is értettem, h mi baja lehet. -
nicu71
addikt
válasz
Hegyirabló #30196 üzenetére
nem frissit ez többet.A szokásos patch kedd,amikor az összes win frissül,ezenkivül néha van rendkivüli frissités/de azt is ,a többi windows is megkapja.
Ezzel nem is értem mi a gond,törődnek a rendszerrel,meg a biztonságoddal,örülj neki.egyébként amikor nekem először feltűnt ez a rendrakás dolog,azon muszáj volt mosolyogni!
Nade nem két óráig tart az...pár másodperc,és végez. -
Hegyirabló
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #30192 üzenetére
Ki volt kapcsolva, akkor ez van, hogy visszakapcsolt. De azért az már nonszensz, hogy többet frissít ez a Windows, mint az összes többi, amit eddig használtam, együtt. Pedig használtam eddig az összeset, 1989 óta van PC-m.
-
xxSanchez
őstag
válasz
Hegyirabló #30191 üzenetére
Ha megjelenik egy frissítés és automatikus frissítés be van kapcsolva akkor a rendszer 2 napon belül újraindítja a gépet magától, hogy a frissítések felkerülhessenek, nem ez történt?
-
válasz
Hegyirabló #30191 üzenetére
Frissítések települtek vélhetően. (már ha úgy érted, hogy újraindult, nem pedig tényleg leállt.)
Ez akkor is előfordulhat, ha letiltottad az automatikus frissítést, mert pl valami meg visszakapcsolta. Számos védelmi program teszi ezt ill. egyes rendszerkarbantartó progik is visszakapcsolhatják vagy akár a SilverLight bővítmény is megteszi, stb stb. -
netpeti98
addikt
válasz
petiwr #30185 üzenetére
Ha jól látom az adatlapodon ehhez a kártyához keresel drivert:Sapphire 5750 1GB GDDR5:itt nézz körül
Üdv netpeti98
-
Dilikutya
félisten
válasz
petiwr #30181 üzenetére
Letöltöd az Asus oldaláról. Van Windows 8-hoz 64 bites driver.
-
Haart
addikt
Hi, be lehet valahogy úgy állítani a wint hogy a bejelentkezés után ne a metró felület legyen a default hanem a desktop mód? idegesítő és úgy is a desktop lesz az első amire kattolok
-
petiwr
senior tag
Sziasztok!
Van egy ilyen M5A78L-M LX V2 alaplapom és nem találok vga drivert rá win8 alá ami 64 bit es hogyan tudom orvosolni a problémát?
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
tigerscorpio #30155 üzenetére
valaki segíteni, hogy milyen kiszolgáló adatokat kell beállítanom, hogy a thunderbird kezelje aZ újonnan létrehozott live os fiokomat?
nem enged belépni, mert meg kell erősítenem... -
_ak_
addikt
Sziasztok!
Hogyan tudnék annak utánajárni, h mi ébreszti fel a gépet alvásból?
Win7 alatt nem volt ilyen problémám. -
sid87
senior tag
Mondjuk ahogy látom ez a progi sem alkalmas erre...
-
sid87
senior tag
Nem
szerk:
Így már jó.. Erre nem gondoltam.
Viszont nem értem hogy mikor rákeresek miért nem dobja ki a store?
Egyébként ha már itt tartok, van valami program még amit érdemes feltenni? Ezt is csak azért akarom mert a stock üzenetes program valahogy nem támogatja a facebook csoportos üzeneteket, és nem jelennek meg ott... :S
-
sid87
senior tag
Valaki meg tudja mondani nekem hogy miért nem tudom pl az im+ programot felrakni? Böngészőben megtalálja, de ott store link van amit nem hoz be, a nyomorult store-ban meg nem találom. Kezd elegem lenni.
-
hippo0315
senior tag
Ez lemaradt, a gyári fájlkezelő hibátlanul működik (de az nagyon nem szeretem
).
-
netpeti98
addikt
válasz
Sontir Fel #30161 üzenetére
Charm Bar->Preferences és itt ki tudod kapcsolni hogy csak a te nyelveden elérhető appokat mutassa.
Üdv netpeti98
-
morfondőr
addikt
Üdv!
HP ElitBook 8530p-n használom a Win8-at és azt vettem észre, hogy reggel, mikor előveszem és beüzemelem a gépet, az akku mindig 2-3 %-ot merült (kb. 15-16 óra kikapcsolt állapot után). A kérdésem az, hogy ez a Windows 8 miatt lehet, ha igen, akkor hogyan tudnám megszűntetni, vagy valami hardveres hiba? Az akku Aida64 szerint 25%-os elhasználódást mutat, ki van kapcsolva az egér, és bill ébresztés.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Sontir Fel
őstag
Sziasztok!
Több mint egy hónapja használom a win8at ésss az a gondom, hogy nem igazán találok normális, jó minőségű appokat hozzá. Én értem félre a dolgot, és az appok nagy részt csak telefonra vannak, vagy esetleg a jó cuccért fizetnem kellene? Esetleg az lehet a gond, hogy magyar a win8am és ezért csak magyar appokat dobál a kereső? Gondolok itt arra, hogy találtam pl egy lottó appot, amiben az utolsó nyerőszámok 2012. év 31. játékhetében voltak aktuálisak
-
hippo0315
senior tag
Segítséget szeretnék kérni, Total commander rendszeresen fagy egy hálózaton lévő gépek közti másolásnál, milyen hasonló programot javasoltok?
A gépemen Win8 van, a többin Win7. -
tigerscorpio
aktív tag
a Thunderbirdomön ott van a pannonmail, a gmail, és a freemailem is...
a gmauil volt a legsegitókészebb, a freemailnél úgykelett összevadászni az infókat (lásd.: sok sok évvel ezelőtt)
meg a pannonmail is érdekes volt...
valahogy a Liveosat nem tudtam behozni első próbálkozásra a kliensembe -
csixy
addikt
Mind a mai napig nem értem, hogy a POP3-as fiókok kezelése miért fizetős, vagy bonyolult e rendszerben ,amikor más rendszerben pl. az evolution pillanatok alatt configolható és jól működik.
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
GEPESZ66 #30151 üzenetére
Ez egy Láma kérdés lesz,
de microsoftos fiókot most akartam létrehozni, hogy tudjam frissiben csempealkalmazásokat, meg a myreadert szerettem volna telepíteni.
de a világon nem találom, hogy hogyan tudnék belépni , mert megerősítési emailt vár...
ha be akarok jelentkezni,
ahhoz, hogy a csempe alkalmazással beléphessek a liveos emailomba ahhoz meg frissítenem kell azt, mert ki van x-elve, hogy frissítés kell a használatához
thunderbirdre gondoltam, de ott meg nem fogadja el kiszolgálókat -
GEPESZ66
veterán
Úgy olvastam, hogy ebben a hónapban frissülni fognak a WIN8-as alkalmazások.Kíváncsi vagyok, mikortól lesz elérhető a frissítés.
-
GEPESZ66
veterán
A magyar ESET support azt mondta, hogy a 6.0.314-2-es verzióval megoldódott a műveletközpont hiba WIN8-on.
Visszajelzést is kaptak.Kíváncsi leszek-visszakapcsolom a műveletközpontba a figyelést. -
törölt tag
válasz
Hegyirabló #29985 üzenetére
Vagy egy LiveCD-ről. Az aztán semmit nem fog kérdezni, nem is a kukába rakja.
-
pincehely
addikt
válasz
Psychonaut #30147 üzenetére
Bújok is elfelé!
-
-
havri1
félisten
válasz
tigerscorpio #30135 üzenetére
Kicsit kavalkád van driver fronton a Pinnacle - nel, de rajta vagyok:-P
-
Joker88
őstag
és van valami frankó magyar hírolvasó ami a csempéknél van ? tehát hogy valami magyar oldal híreit mutassa a "hírek csempén" ne mindenféle amerikai foci eredményeit..
-
havri1
félisten
válasz
tigerscorpio #30094 üzenetére
Köszönöm, átnézem őket ;-)
Kaptam most egy Pinnacle PCTV Pro pci-t, de sajnos nem ismeri fel :-( -
Joker88
őstag
A Windows8 -ra kell telepíteni a Microsoft Security Essentials-t,vagy már benne van amolyan telejsértékű víruskergetőként ?
-
Norbi46
aktív tag
válasz
tigerscorpio #30111 üzenetére
Na végre sikerült!
És én voltam a hülye!
Azért nem talált hozzá driver-t mert az eszközkezelőben nem állítottam be (nem választottam ki a kártya tipusát)
Tehát eszközkezelő-->videokártya-->ATI HD 4500 series MS wddm 1.1 itt nyomtam egy jobb-ost ill.szoft.frissítés-->ill.prog.keresése a sz.gépen-->választás a sz.gépen található ill.program listából és itt kellett
megkeresnem a listába a hd 5145-öt.Én kis naiv azt gondoltam 8 fel fogja ismerni a karit mivel hogy alaplapi driverek fentvoltak . Hát nem!
Köszönöm a kitartásod és a segítséged mert ha nehezen is de sikerült! -
brd
nagyúr
válasz
xxSanchez #30116 üzenetére
Pedig ez ilyen, más cég hasonló cuccával is ez a helyzet, annyi különbséggel, hogy ha nem fut virtuális gép, akkor másik ilyen program tud működni (pl. WMware+VirtualBox megfér egymás mellett, és tudja használni a HW-es CPU-gyorsítást, ha nem fut a másikban gép). A Hyper-V ezt (eddig?) nem tudja...
-
bb.bocs
őstag
válasz
tigerscorpio #30119 üzenetére
hát én nem tudom. annyi hogy amikor a gépről másolni akarok hangot 1 usb kulcsra akkor nem tudom mert ezt írja ki. de sztem mindennél amit másolni akarok külsö eszközre, ezt csinálnja nem értem miért. az eszközkezelöben minden oké, a rendszer is okés nicsen vele bajom, egyszerüen ez ... nem értem ssdm van. meg vinyóm is.
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
bb.bocs #30022 üzenetére
Ha egy Windows 7 rendszerű számítógépen biztonsági másolatot kíván készíteni a fájlokról a Windows biztonsági mentési szolgáltatása segítségével, a biztonsági mentés meghiúsul, és a következő hibaüzenetet kapja:
Belső hiba történt: A paraméter nem megfelelő: (0x80070057)Úgy nézem, hogy ez a hibakód több dolgot is takar... :S
-
bb.bocs
őstag
válasz
tigerscorpio #30092 üzenetére
leszedtem újra feltette. a cucc pontos tpusa se s084 f/w ts00 a Samsung oldaláról leszedtem hozzá az fwt és kiirja hogy this fw is not compatible with the selected drive...
az eszközkezelőben a cuccot ennek látja TSSTcorp CDDVDW SE-S084F USB device.
ennyi. a nérót nem próbáltama windows hibaüzenetre van valakinek ötlete?
-
xxSanchez
őstag
Ez kész, hogy nem bírom használni a VirtualBox hardware gyorsítást, ha engedélyezve van a Hyper-V...
-
Hammy
tag
A kiszivárgott Windows "Blue" képernyőmentésekben látszik, hogy új beépített modern app-ok is vannak benne.
Csak nehogy kikerüljön a végleges kiadásból az MS féle modern Alarm app. -
Norbi46
aktív tag
válasz
tigerscorpio #30108 üzenetére
A kézi frissítésre ha megadom neki C:\ATI\ utat akkor is azt az üzit dobja hogy naprakész.
Viszont végre megtaláltam a listát ahol kitudtam választani a hd 5145-ös típust! ezután újra indítottam a rendszert de csak villog a képernyő semmit nem látok. -
Norbi46
aktív tag
válasz
tigerscorpio #30103 üzenetére
Na netet kikapcsoltam. Eltávolítottam, el is tünt a videókátyák kategória. Újraindítottam a rendszert, vissza mentem eszközkezelőre és ugyanaz a wddm 1.1-es baromság. Valószínüleg a felbontás beállítására ezt tartalmazza a win8. Ötlet?
-
pzstm
titán
válasz
zsírsámán #30102 üzenetére
nagyjából mindenhol erről írnak, nem igen lesz időm kipróbálni virtuális gépen, el vagyok havazva....
9364-es build, sokáig már nem lesz MS partner akitől származik (Lengyel MS partner)
Windows Blue leaks online, includes smaller Live Tiles, new side-by-side Snap View, and IE 11Name: 9364.0.FBL_PARTNER_OUT13.130315-2105_X86FRE_CLIENT_EN-US-IMP_CCSA_DV5.ISO
Size: 2,63 GB
HASH: 179B588DFC21CCF4B76B7E9BE505A51D00F52D6F
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Norbi46 #30101 üzenetére
eszközkezelő, jobbgomb aztán töröld (illprogreltáv)
utána meg nyomasd fel a grafikus chippednek megfelelőthuzd le a netet, hogy ne tudja onnan telepiteni következő inditáskor aztán meg keresés manuálisan, és add meg neki kézzel ahová kicsomagoldoott az illezstöprogi is
-
Norbi46
aktív tag
válasz
tigerscorpio #30099 üzenetére
Az eszközkezelőben ati-t lát csak az a baj hogy hd 4500 szériához microsoftos wddm 1.1 drivert rakott fel win8. Egyébként cpu-z is ati-t látja.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!