- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
ha használható, és a felhasználót nem piszkálja, akkor még valahol érhető is, hogy ne nyúlkáljanak bele a userek a szépen bekonfigolt terminálba, de ezektől a laptopokra előtelepített vackoktól engem a hideg kiráz.
veszel egy notit és 4 órád azzal megy el, hogy levakard a trial vackokat, a gyártó által felpakolt fölösleges szoftvereket meg a Popcap Games termékeit.
holott ha kapnál egy Windows DVD-t, és újrahúzhatnád az egészet nulláról, fél óra alatt meglennél... -
pzstm
titán
ne tudd meg mennyit szívtem McAffee-vel már...most meg EMEA régió szinten terminálokon kötelező a MCAffee nálunk...no persze nem a hagyomános verzió, hanem olyan szinten pre-konfigurált hogy semmit nem tudsz tenni ellene
Különösen akkor volt szívás ha nem csak a sima McAffee volt fent, hanem a Security Scan Plus edition
-
hackeeeee
Jómunkásember
Érdeklődő kérdés.
A defender (MSE) adatbázisa itt már csak úgy frissül automatikusan, ha a windows frissítések úgy vannak beállítva, hogy auto. töltse le, és telepítse is azokat?
-
pushalias
addikt
válasz
Steelmanus #31886 üzenetére
Még ha fel is lehetne, az lassabb lenne, az tuti.
-
válasz
Steelmanus #31886 üzenetére
Még nem próbáltam azt, de csúnya, hogy nem lehet ie-ből nem ie-s, steam-re flash-t felrakni.
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Hogyan tudom beállítani, hogy a vezérlőpultom úgy jelenlen meg minden indításnál, mint a W7-ben, azaz kategóriákban?
Átállítom, de következő indításnál ismét lista..Köszönöm!
-
Roleegsi
tag
Sziasztok.
Van itt valaki jelenleg aki most tudna nekem segítséget nyújtani pl.: Steam-en keresztül???
Két vinyóm van, most vettem az egyiket, arra telepítettem a win-t, a régit pedig formatáltam (azt a partíciót ahol a win volt, már telepítésnél). Na most elkezdtem megszüntetni a régin a partíciókat, mert azt akarom, hogy ne legyenek, csak egy nagy meghajtó (500 GB) és kész.
Mindjárt a win által odarakott sz@rral kezdtem, és mikor töröltem a partíciót, már nem indult el a win.
Win lemezzel tudtam csak javítani és elindítani.
Indulásnál megint felkínálta (mert előtte is mióta az új vinyóra újraraktam), hogy melyik op rendszert választom... De hiszen nincs több a gépen!!!! Csak egy!!! Mi a sz@r baja van ennek a hitványságnak???
TÍörölni akarom az összes partíciót a régi vinyón, és nem akarom, hogy a winnek bármi köze is legyen ahhoz a lemezhez! Mi a franc folyik itt?
Kérlek valaki aki ezt látja és tud segíteni, az vegyen már fel steam-en vagy írja meg hol tudna segíteni.
A probléma most orvosolandó, tehát fél óra múlva nem jó. Bocsánat, nem követelőzök, csak olyan írjon aki most tud segíteni!
nagyon szépen köszönöm előre is!!! -
King Unique
titán
Más dolog, h lehet nem is kéne annyira erőltetni, mert azon kívül, h ingyenes és alig/semennyire terheli rendszert, más előnye abszolút nincs, védelme is gyenge...
Apropó ingyenes, még az itthon oly népszerű Avast, AWG, v újabb Fortiklient stb is sokkal jobb választás védelem szempontjából, rendszer terhelés se számottevő. Sőt, ha csak a fizetősek 30 napos prómóit használja egymás után az ember, manapság annyi - win8 kompatibilis - vírusírtó van, h akár 1 évig, el van látva védelemmel a gép, + magazinos havi kódok, akkor váltogatni sem kell, de licensz is egyre kedvezőbb, olcsóbb mindegyikre...
-
válasz
Воланд #31881 üzenetére
Kb olyan mint az a nyomorék flash player ezen az átkozott 8-on. Hiába tölteném le a steam-hez a non ie flash-t egyből átküld egy oldalra, hogy kell belőni a böngészőben a flash playert hogy legyen.
WTF én nem ezt akarom és mehetek másik oldalra bögészni egy adobe programot.
-
cekkk
veterán
Sziasztok!Megint jöttemMiért van az, hogy a hálózaton van egy nas aminek a megosztott tartalmához nem férek hozzá, de a win7es gépemmel igen. (Win 8 al is működött még reggel, de most újra bekapcsoltam és nem látja).
Sírhatnékom van néha attól amit tud produkálniA lényeg, hogy van egy NAS a hálón azon meg van osztva 3 mappa amiket délelőtt még látott most délután meg már nem. Win 7el tökéletesen látom az összes megosztást. A nast látja a hálón a win8 de egy olyan mappát lát csak amit nem is osztottam megIlyenkor mit lehet csinálni? Nas-t és a win 8as gépet is újra indítottam.Na jó nwm win 8 probléma, mert a win 7 se látja most
Nem szóltam
-
pushalias
addikt
válasz
Воланд #31875 üzenetére
Mindig keverem Essentialsszel.
-
dudu5130
őstag
-
Lenry
félisten
van nálam egy új Dell noti, előretelepített Win8-al, meg próbaverziós McAfee-val.
utóbbit uninstalláltam, de a Windows Defender nem hajlandó elindulni.ha a műveletközpontban rákattintok, akkor csak megnyílik a system32 mappa, de ennyi.
services.msc-ből sem lehet elindítani, mert azonnal leáll. ha átállítom, hogy induljon automatikusan, akkor visszaáll kézire.van nálam még két ugyanilyen noti, azokkal nem volt ilyen gond.
-
Taifa Díaz
őstag
Ne kezdjem már el keresgélni: hogyan tudok egyesíteni két merevlemez partíciót (természetesen egy HDD-n vannak
) Windows 8 alatt?
Oh yeah, már meg is találtam...Beírtam a keresőbe, hogy partíció, és már elő is varázsolta nekem a Lemezkezelőt a rendszer
-
Visormail
addikt
Még az AMD Driver Autodetect program is ugyanott tart hogy 2011es, win8-on azt írja ki ismeretlen rendszer. Iszonyat le vannak maradva, nem dolgozik már senki az amdnél mindenki elment nyugdíjba?
-
Looserke
őstag
Sziasztok!
Aki Windows 8-on akarná futtatni ezt a progit Catalyst telepítés előtt: [AMD Catalyst Un-install Utility], azt lebeszélném róla.
Nekem legyalulta az összes energiasémát és vissza se lehetett állítani őket, még importálással sem és szerintem más drivert és windows 8 beállítást is elcseszett...
Csak lemezképből való visszaállítás segített... -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Mr. Erikszon #31861 üzenetére
Érdemben nincs előrelépés, emiatt ne cserélj rendszert, felesleges.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Tényleg több fps-t érhetek el játékban,mint a 7-esel?
-
András.
tag
Üdv!
Egy kérdés: Win8 alatt tapasztalt már más is olyat, hogy lényegesen lassabb a wifis net sebessége, mint win7 alatt? Nekem ez a gondom, egy driver update javított valamit, most már legalább megy a jútyúb, de még mindig észrevehető egy 1-1,5 másodperces késés, ami zavar engem... Esetleg javaslat?
Azóta kezd elk.rvulni a rendszer s megint csinálja azt, ami miatt visszaváltottam win7-re. Sleep-ből ha visszahozom eldobja a wifit még akkor is, ha automatikus csatlakozás be volt jelölve, és makacsul nem akar csatlakozni, csak 15-20-adszorra. Most is egy teljes driver reinstall után csatlakozott csak...
Segítsetek, kérlek!
-
klambi
addikt
válasz
Taifa Díaz #31858 üzenetére
azért írtam mert már kerestem a neten, ki is próbáltam 1-2 dolgot de semmi, madár nem vagyok
"We can't find the topic you are looking for" -
King Unique
titán
válasz
netpeti98 #31845 üzenetére
Megnéztem:
ntoskrnl.exe ntoskrnl.exe+1ff795 fffff801`27277000 fffff801`279c3000 0x0074c000 0x513814ba 2013.03.07. 6:16:58
win32k.sys win32k.sys+1a783d fffff960`00037000 fffff960`00428000 0x003f1000 0x00000000
a ludas...és ilyenkor mi van, ezek mire utalnakgoogle dobott pár alternaívát, de talán itt pontosabbat kapok...
-
klambi
addikt
na srácok olyan probléma lépett fel hogy a power plan nem elérhető, találkozott valaki ilyen problémával?
-
dudu5130
őstag
Üdv!
Meglehet azt oldani a windowsban, hogy egy programot/játékot ne engedjen csatlakozni az internethez? Azt szeretném elérni, hogy ne frissíthessen ergo ne csatlakozzon a nethez. Próbáltam a tűzfallal, de ott se tudtam teljesen letiltani. Azt szeretném elérni, hogy úgy érzékelje a progi, hogy nincs net. Megoldható?
-
niof
veterán
válasz
pincehely #31833 üzenetére
Ma jött egy újabb update a MS-től, és csodák csodája, rendbe jött! Jelenleg már csak egy probléma maradt, de ezt később is vettem észre, hogy a minialkalmazás pack, amit leszedtem a win8-hoz, az induláskor leáll (lefagy?)... A windows megoldást keres a problémára üzenettel bezárja az összeset...
Reméljük ezt is megoldják majd... -
cigam
titán
válasz
kovaripeti #31850 üzenetére
Feltelepítettem, hogy legyen START menüm
Melyiket? Merthogy n+1 start menüt létrehozó program létezik? -
kovaripeti
aktív tag
Basszus! Tényleg bent volt a DVD
Köszi.
De a másik problémám akkor is fent áll.
Feltelepítettem, hogy legyen START menüm. Ha rákattintok, feljön, és abban a pillanatban be is zárja. Ha nyomok egy entert, attól meggyógyul. De mondjuk ha nem a start menüre nyomok, hanem az internetre, akkor a fejlécen beríja hogy melyik weblapon vagyok, viszont nem adja be az oldalt, míg nem nyomok egy entert. Tehát addig nem tudok semmit sem csinálni, míg nem nyomok entert. Na erre varrjatok gombot -
cigam
titán
válasz
kovaripeti #31848 üzenetére
Vedd ki a lemezt a DVD meghajtóból. Akkor is ezt csinálja? Mit telepítettél/mókoltál utoljára, mikor megjelent ez a hiba? Tudnál egy fotót küldeni errről a választó képernyőről?
-
kovaripeti
aktív tag
válasz
kovaripeti #31847 üzenetére
A másik probléma, hogy amíg nem nyomok ENTER-t addig semmit nem enged megnyitni. Ahogy megnyitom, abban a pillanatban bezárja. Ha nyomok egy ENTER-t, onnantól jó a rendszer. Újratelepítettem a rendszert, hátha valami vírus okozza, de nem. Ugyan azok a bajok.
-
kovaripeti
aktív tag
Sziasztok. Egy kis segítség kellene: Valami elállítódott a gépemen, amin Windows 8 fut. Ha bekapcsolom, mindig megkérdi, hogy miről akarom futtatni az operációs rendszert, DVD, vagy a merevlemezről? Talán a BIOS-ban állítódott el valami? Én nem szoktam ott piszkálni........
Mit kel csinálnom?
Köszi! -
netpeti98
addikt
válasz
King Unique #31843 üzenetére
BlueScreenView prgorammal nézd meg.
Üdv netpeti98
-
sunny84
senior tag
üdv , fontos kérésem lenne mert programot keresek win 8 x64 alá ami olyan mint a sandboxie és 1 programot képes 3 x elindítani pl ilyen vírtuális cucc lenne , köszönöm előre is
ui: tényleg nagyon fontos lenne
-
King Unique
titán
Sziasztok!
Nemrég láttam itt, v 7-es topicban, h stabilitás terén az és 8-as se sokkal jobb XP-nél, enyém is néha dob egy smile-t, adatok legutóbbiról:
BCCode: e1
BCP1: FFFFF8012731F938
BCP2: 0000000000000001
BCP3: FFFFFA8006C94FB0
BCP4: FFFFFA8006C94FB0
OS Version: 6_2_9200
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
Azt kell tudni h dualbbotba van fent win7-el (az az oka, gyors indítást kikapcsoltam már?), korábban ha wubival felraktam Linuxot külön particióra, akkor csinálta ezt, de azt már nem erőltetem. Viszont nemrég ennek ellenére (14.-ém) megint tolt egyet, hibakód alapján mire utal, v 8-asnál is időnként szinte "alap", mint elődöknél? -
havri1
félisten
Helló!
Reggel óta szívok, valaki áldjon meg 1-2 ötlettel, mert én már kifogytam.
Újra kellett telepíteni a W8at.
Felment szépen, és a szűz winre felraktam az xbmc-t és egy eventghost alkalmazást. Aki esetleg nem ismeri, az xbmc egy htpc alkalmazás, tvn kiküldve ezt használom évek óta. Az eventghost pedig hozzá kell, a távirányító miatt.
Ezek mind mentek eddig W8 alatt.
Telepítés után elindítom, beállítom, minden ok.
Feltettem még az Office 2013-at is, majd restart.
Indítanám az xbmc-t, erre semmi. Az eventghost el sem indult a winnel, holott be van ez is állítva. Kézzel indítva elindul, de az xbmc nem.
Először kicsit dolgozik a gép majd semmi. Feladatkezelőben ott van, de annyira hogy ki se lehet lőni.
Mi a fene lehet?
Office előtte is fent volt, így passz..
Mit tudok tenni?Köszönöm!
-
Joker88
őstag
buta kérdés lesz,de hogyan tudom összekötni bluetooth-on keresztül a számítógépet és telefont ? telefon
sehogysem sikerül..
nem tudok fájlokat mozgatni bluetooth-on ..
-
juuzer
addikt
Elnézést, kétszer küldte el a telefonom a hsz-t
Annyit elfelejtettem leírni, hogy ugye bejön a fekete képernyő a metro vagyis modern ui helyett, de például az egérmutató az látszódik. Tudok is vele mozogni. Emellett pedig, ha nyitok egy feladatkezelőt, annak az ablakát is betölti, és különböző úton módon el tudok jutni akár a dokumentumaimhoz is (a feladatkezelőből), csak nincsen pl tálcám, és ha bezárom akkoris a fekete képernyő van mögötte. Úgy gondolom a metro betöltésével lehet a gond, de persze közel sem biztos. Videokártyából 2 féle van a notimban, egy Inteh HD Graphics 3000 és egy Nvidia GeForce GT635M. Úgy van beállítva, hogy erőforrásigény szerint választja ki a szoftver, hogy melyiket használja éppen. De a fentebb lévő linknél azt írják, hogy kompletten "eldobja" az egész megjelenítőt. Ami ugye nálam nem áll fent, mivel látszik maga az egér, meg a feladatkezelő ablaka.
-
juuzer
addikt
Nekem általában frissítések után jelentkezik, ahogy most is. Csak mondjuk 150 próbálkozásból jó ha egyszer bejelentkezik :S
-
juuzer
addikt
Nekem általában frissítések után jelentkezik, ahogy most is. Csak mondjuk 150 próbálkozásból jó ha egyszer bejelentkezik :S
-
niof
veterán
Sziasztok!
Nekem a keddi MS update óta fura dolgokat művel a W8 (Pro64bit) a laptopomon. Pl. nem hajlandó rendesen átkapcsolni játék közben a dedikált kártyára, hanem ide-oda kapcsolgat a HD4000 és a HD7730M között. Valamint még egy dolog, a Logitech MX1100-nak a beállításait nem tudom megnyitni, mert azonnal be is záródik, mihelyst megnyílna...
Ez utóbbit úgy vettem észre, hogy az update után "felgyorsult" az egerem, és vissza akartam venni a sebességét a settings-ben...Ti nem találkoztatok ilyen, vagy hasonló furcsaságokkal? Esetleg valami megoldás?
A drivereim a legfrissebbek, mielőtt valaki erre gondolna, és az update előtt nem volt semmi gebasz...
Ja egyébként egy Dell Inspiron 7520-ról van szó. -
kenyesan
csendes tag
válasz
Barcelona95 #31826 üzenetére
Szia,
Nekem bevált a beépített biztonsági mentés erre a célra. Csinálsz egy lemezkép mentést, és egy helyreállító lemezt. Majd a lemezről indítva a gépet indítva a gépet a biztonsági mentésből az SSD-re teszed a rendszert.
-
ngabor2
nagyúr
meg lehet valahogy állapítani, hogy mi okozza a betöltés utáni fekete képernyőt? a kereső csak problémát adott, megoldást nem. pontosabban a bootkor F8-at kell nyomni, ott el lehet jutni a helyreállításhoz. ez most nekünk nem segített.
nem tudom, hogy van-e összefüggés, de eddig 2x jött elő, mindkétszer 2 program lett utoljára telepítve: az Avast, és egy TP.LINK router nyomtatómegosztása. de mindkét esetben a telepítés után 1-2 héttel jött csak elő a hiba.
-
válasz
Barcelona95 #31826 üzenetére
Norton Ghost
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
Van egy ASUS G75VX notebookom, amin előretelepítve van a Windows 8.
Viszont szeretnék bele SSD-t vásárolni, amire az op.rendszer kerülne.
A kérdés az, hogy hogyan lehet lementeni/újratelepíteni a Windows-t úgy, hogy az SSD-re ugyanúgy aktiváltan kerülhessen vissza? -
juuzer
addikt
Szép estét!
A következő lenne a gondom: A laptopom bekapcsol, be is tölti a windowst egészen addig a pontig, amíg ki kell választanom a felhasználói fiókot. Beírom a jelszavam, ki is írja, hogy "Üdvözöljük" és azután egy fekete képernyőt kapok az arcomba. Ezt nagyon régóta játssza velem. És nem tudom, mi lehet a gond forrása, illetve a megoldás
Nagyon megköszönném a segítséget
(Windows 8 Pro-m van) -
kispx
addikt
válasz
athomi #31812 üzenetére
Nálam a superprefetch/előtöltés szokta dolgoztatni a merevlemezt.
Szerk.:
A Process Explorer-rel megnézheted, hogy melyik folyamat a bűnös. Az oszlopok kiválasztásánál keresd meg a Disk Write/Read/Other Bytes oszlopokat. -
athomi
veterán
-
athomi
veterán
Az normális hogy nem fut semmi a gépen, csak simán netezek és nagyon dolgozik a vinyó? Recsep, ropog folyamatosan és zavar...
-
icons
addikt
válasz
netpeti98 #31808 üzenetére
Valóban, nem is volt elrejtve, csak valamiért nem sikerült arra a fülre vezérelni (gondoltam ha már itt lehet megnézni, akkor itt lehet a kivételekhez is hozzáadni. Logikusnak tűnt
)
(#31806) Taifa Díaz
Akkor azt hiszem, teljesen egyetértünk
De netpeti megoldása nyilvánvalóan a legjobb (és leghivatalosabb is egyben) -
gazfickó
tag
válasz
Taifa Díaz #31806 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget,letöltöttem és telepítettem mindkettőt, nagyon jó kis programok!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Én is OpenOffice-t használok, az MS Office még a 365 verzióban is drága az én ízlésemnek, és alapvetően meg vagyok vele elégedve.
-
King Unique
titán
válasz
Excell részében viszont én programozási részt nem találom, ami MS Office-nál Visual Basic volt, vebben is van, annak makróit kezeli
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
gazfickó #31803 üzenetére
Én pedig két másik ingyenes alternatívát is tudok ajánlani a Microsoft Office helyett, amelyek hibátlanul megnyitják a doc és a docx kiterjesztésű fájlokat, sőt, nemcsak hogy megnyitják, hanem pdf formátumot is készítenek belőlük, ha arra van igény. Ezek: a LibreOffice és az OpenOffice, mindkettő elérhető magyar nyelven. Windows8-hoz ajánlott természetesen a legfrissebb verziót telepíteni bármelyikből. Jómagam a LibreOffice csomagját használom, nem bugos Windows 8 alatt. Mindent megtalálsz benne, amit az Office-ban - szövegszerkesztőt, adatbáziskezelőt, táblázatkezelőt stb., opcionális, hogy melyiket telepíted fel.
LibreOffice 4.0.3.
Apache Open Office 3.4.1.icons: nem tanácsos, és nyilván nem is elegáns megoldás hidegre tenni a Defendert, de én is mindig ezt szoktam csinálni ilyen esetekben
Lekopogom, még nem történt baj belőle.
-
icons
addikt
válasz
Taifa Díaz #31802 üzenetére
Visszaállítottam, azzal nem volt gond
Csak utána megint törölte, nem lehetett kivételt hozzáadni (legalábbis én nem találtam), úgyhogy fogtam és kikapcsoltam addig, amíg elindítom a programot, ami a dll-t használja. Majd visszakapcsoltam (nem a legszebb megoldás, de csak egyszer akartam elindítani, mostmár akár le is törölhetem a programot
)
-
gazfickó
tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok,ha hülyeséget kérdezek,de csak pár napja használok Win8-at (pontosan tegnap óta) és eddig nemigen sikerült vele megnyitnom a docx. fájlokat úgy ahogy azt kellene. Ezt-azt előhoz belőle, de a fejléceket például lehagyja, és ez nekem sajnos így nem jó. Utánaolvastam és láttam hogy Win8 nem támogatja ezt a formátumot. Valaki tudna segíteni nekem hogy hogy lehetne úrrá lenni ezen a problémán?(Keresőt használtam itt fórumon is, és a google-t is, de nem találtam semmi érdemben használhatót,ha volt már róla szó elnézést
)
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER