Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
klepto
addikt
válasz Bogyó bá' #15134 üzenetére
De, ezt Sub-ZeRo is javasolta, és ezen is túl vagyok egy uninstal után; de a helyzet sajnos változatlan
A telepített játékot is jobb egérgombbal akartam indítani rendszergazdaként, de úgy sem indult.
Elképzelhető, hogy a játék inkompatibilis a WIN7-el még kompatibilis módú futtatás alatt is, és így, megzavarva a Win-t jelentkezik a hiba?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Bogyó bá' #22354 üzenetére
Na, meglett a hiba: sosem gondoltam volna, hogy egy kizárólag adattárolásra használt, másodlagos vinyó így pusztuljon el (kb. 5 éves Samsung 200GB-os SATAII). Neki álltam volna windowst telepíteni, és még a telepítő is megállt a legelején, konstans "homokórával", de hibaüzenet nélkül. Lehuzogattam a vinyókat, és láss csodát, flottul működik minden (így nem is történt újratelepítés) Aztán egyesével vissza. A samunál megállt minden, már fel sem ismerte, de a gépet lefagyasztotta.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
RootRulez
félisten
válasz Bogyó bá' #22757 üzenetére
Én is így éltem vele, bár 100MB lapozófájlt engedélyeztem, mert állítólag egyes (régebbi) programok nem indulnak anélkül...
Bishoop Akkor mát nem fog bejönni a Win7, EasyBCD-vel talán meg lehet buherálni a rendszerválasztást. De akkor se ártana a Win7-nek se egy reinstall. (az pedig pont mehet az XP telepítés után...)[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
ledgeri
nagyúr
válasz Bogyó bá' #22798 üzenetére
Mi ha helyzez a hozzányúlhatósággal, hogyha a régi rendszer egy másik vinyón van, de úgy települt a mostani, hogy a régi rendszer vinyója nem volt formázva sőt még a sata portok sorrendjét se változtattam, csak a bootsorrendet?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Speeedfire
félisten
válasz Bogyó bá' #23046 üzenetére
Igen, azzal csinálom. A lenovo part-ot nem akarom törölni, mert van rajta elvileg valami.
Érdekes mód, 1GB alatti partíciót létre tudok hozni. De nagyobbat nem. Pedig egy 100GB-os meg a maradék kellene nekem.Szerk.: Törölve a lenovo part-ot most már jó. Remélem nem volt fontos partíció, mert akkor lekaparom a falat....
[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
canniball
nagyúr
válasz Bogyó bá' #23713 üzenetére
Nem jó hír, ennél biztatóbb válaszban reménykedtem... Azt hittem ilyenkor annyi a történet hogy a 7 felismeri hogy már másik hw van alatta majd telepíti az ehhez szükséges drivereket, és legfeljebb annyi a szépséghiba hogy kvázi szemétként ott maradnak az előző laphoz tartozó illesztőprogramok.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
-
GrooveHero
addikt
válasz Bogyó bá' #23866 üzenetére
Nem is azzal lenne a gond, hogy nem elég. Hanem arról, hogy van néhány hardver (hp laserjet 1000 és egy Genius vivid3x scanner) amikhez nincs 64 bites driver, így nem használhatók 64 bit alatt. Természetesen 32 bit alatt mennek rendesen.
Amúgy én úgy emléksz, hogy pár éve megoldottam. Sőt a boot. ini, vagy melyik fájlban még a bott menüben lévő nevet is meg lehet változtatni, így azt írok oda, amit akarok, könnyen felismerhető a 32 és 64 bites verzió.
Csak az nem rémlik, hogy nem volt e sorrend, hogy melyiket kell telepíteni előbbWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
ÉM
tag
válasz Bogyó bá' #23969 üzenetére
8Gb memó van a gépben, én is úgy gyanítom ez a lapozófájl lesz.
Egyébként egy Micron RealSSD C400 van benne, aminek 50mb/s a szekvenciális olvasása !?! és egy wd wd5000lpvt. 32 gigára én sem szívesen tennék oprendszert.
Akkor a tudomány mai állása szerint inkább hanyagoljam ezt az egész akciót? -
-
ÉM
tag
válasz Bogyó bá' #23976 üzenetére
Megvan a megoldás: Intel Smart Response Technology
-
PumpkinSeed
addikt
válasz Bogyó bá' #24105 üzenetére
Másik topicba is feltettem a kérdést, ugyanezt a választ kaptam. De viszont van egyik monitoron (TV-n) HDMI, is meg a VGA-n is van HDMI. De viszont mikor összekötöm minden elsötétül mintha semmi nem lenne bedugva.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
Celithrandi
addikt
válasz Bogyó bá' #24407 üzenetére
jahogy adsz kölcsön egy 1,5 terrás winyót, hogy letörölhessek egy mappát ? azt én is tudom, hogy hogy lehet sok pénzért bonyolultan megoldani feladatokat. engem az érdekel, hogyan lehet egyszerűen, gyorsan és ingyen letörölni egy mappát
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
acumen880711
tag
válasz Bogyó bá' #25336 üzenetére
Hát igen, tényleg nem nagy vigasz...! Viszont nekem bizakodásra ad okot, h elindulni elindulnak a játékok és úgymond mennek is rendesen (hang alapján legalábbis ), ugyanakkor teljesen kakukk a kép... :/ Abban reménykedem, h járt már így hasonlóan vki, mint én! Viszont ez a 64 bitesség "átka" is lehet?
-
Kvelstadt
veterán
válasz Bogyó bá' #27407 üzenetére
ha minden jól megy jövő hónapba megveszem.
de akkor kifejetem miért kell. a dead space 3 nekem hatalmas kedvenc játékom és azért vártam a megvétellel mert vártam a magyarosítást. ugyan is számomra a story a lényegesebb része a játéknak. megjelent a fordítás de most meg pénzem nem volt rá. szerencsére öcsém aki jobban keres megvette nekem és hazaküldte. de még így sem lettem sokkal előrébb mert nekem még xp-m van és ara már nem megy fel a fordítás.
gondoltam akkor várhatok míg lesz pénzem win7-re de aztán eszembe jutott hogy a termékkulcs nélkül 30 napig használható a rendszer azaz miért ne lenne valahol ilyen free letöltés.
én 30 nap alatt szénné olvasom az összes párbeszédet meg minden naplófájlt ami érdekel.
s ezután jöttem ide megkérdezni hol tudnám leszedni.[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Lenry
félisten
válasz Bogyó bá' #27409 üzenetére
kivételesen a kérdése nem feszegeti a határokat
tessék - tökéletesen legálisan, egyenesen a Microsofttól
Windows 7 Ultimate 64 bites, SP1-el, angol nyelvű, de a Windows Updateből tölthetsz hozzá magyar nyelvi csomagot
kód nélkül 30 napig használható.egyébként a Media Refresh is hivatalos Microsoft változat, valami bugot javítottak a telepítőben az eredetihez képest.
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Kvelstadt
veterán
válasz Bogyó bá' #27409 üzenetére
wareznak minősül? benne van a lenyitható hozzászólásba a link! plusz itt kaptam segítséget hogy ott van az a link. ugyanis én nem vettem észre.
meg egy 30 napos próbaverzióba amit legálisan és ingyenesen le lehet tölteni épp azért hogy kipróbálja az ember nem tudom mi a warez.
elhiszed vagy sem közöm nincs a warezhoz és jó okom van rá. ha kijönne pl egy szoftverrendőrség egy csep félnivalóm nem lenne hogy találnak valamit a gépen ugyanis a legnagyobb letöltés amit a gépemen csináltam (és pl nem ea origins vagy egyéb free program) azok háttérképek.de legyen. befejeztem. most leszedek egy másikat erről a linkről ami ugye a kezdő hsz-be is benne van és ha ez sem jön be akkor megvárom hogy meg tudjam venni.
szerk:
(#27410) Lenry na így gondoltam én is. épp elég baj lenne ha warezbe futnék nemhogy még a fórum szablyait is sértsem.
[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
törölt tag
válasz Bogyó bá' #27828 üzenetére
Szia!
Az oprendszer az új (seagate) lemezen van. A régi lemezt csak adattárolásra hagytam bent. Ha pl elindítom az aida64-et,vagy egy CPU-Z-t, GPU-Z-t van hogy normálisan elindul,de van hogy a fentebb leírt jóval hosszabb válaszidővel reagál. Van hogy pl az intéző is pár másodperc késéssel jön be. Ez a jelenség nem tétlenség után amikor hosszabb idő után felébresztem a wint jelentkezik,hanem pl folyamatos használat mellett tapasztalom. Olyan mintha elfogyna a memória,és arra várna,vagy valami ilyesmi. -
törölt tag
válasz Bogyó bá' #27828 üzenetére
Szia!
Nem igazán értem ezt az energia gazdálkodási dolgot ha dolgozik a windows.Azt hittem ez a funkció akkor lép életbe ha hibernálom az oprendszert, vagy alvó állapotba kerül. Kipróbáltam amit ajánlottál,és jelentősen gyorsult a programok reakció ideje.Majdnem mintha SSD-t raktam volna be,kb így tudom jellemezni a javulást.Köszönöm a tippet!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest