Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz Winnie The P #18302 üzenetére
lehet mar kulon venni is oem szoftvert.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
fatal`
titán
válasz Winnie The P #18305 üzenetére
Mert már fent volt egy másik gépen a licenc szerint ilyet nem lehet.
-
localhost
Közösségépítő
válasz Winnie The P #18302 üzenetére
Egyszerűen tévedsz, rosszul tudod.
De a lényeg nem a vásárlás körülményeiben van, hanem a telepítéskor elfogadod a EULÁ-t abban benne van. hogy az OEM szoftver "hozzákötődik" a számítógéphez, amit az alaplap reprezentál...
Utánakeresek a MS oldalon.[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Winnie The P #18900 üzenetére
Azok a programok fönn vannak a gépen? A könyvtárak nem változtak? A Program files mappákból mostanság már kettő van...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Winnie The P #18915 üzenetére
A programok mappájából nem vetted ki az asztalra például a parancsikonokat...?
A programok mappáiból sincs kettő? -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Winnie The P #18917 üzenetére
A Start menün jobbgombos kattintás, tulajdonságoknál a beállítások?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Winnie The P #18920 üzenetére
Az üresnek jelölt mappát kitörölve?
Már ott, a Start menüben...[ Szerkesztve ]
-
tankal
tag
válasz Winnie The P #24478 üzenetére
Tényleg 16 bittes akkor ezek szerint nincs megoldás?
-
tankal
tag
válasz Winnie The P #24482 üzenetére
volt már azon túl vagyok meg az asszony fejmosásán is
-
S-IW
tag
válasz Winnie The P #24498 üzenetére
Szia!
Követésvédelmi listák. Lehet többet is hozzáadni. -
PeL
addikt
válasz Winnie The P #24699 üzenetére
Nekem nincs IE10-em mert Mozillát használok Akkor lehet az a gyíkja? Fel sem ajánlotta a frissítést IE9-ről IE10-re
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz Winnie The P #24720 üzenetére
Szerintem sem, az ilyenek általában több galibát okoznak mint hasznot csinálnak. Főleg ha egy nem hozzáértő egyén kísérletezget vele aztán meg jön ide sírni (itt most nem gondoltam senkire, de biztos volt már ilyen). Én csak CCleanert használok egyedül a takarításra.
-
schulc99
aktív tag
válasz Winnie The P #24754 üzenetére
Szia!
Köszi, ezt én is néztem, de nem tudom ha törlöm ezt a mappát akkor nem fog e hiányozni valamikor valahonnan.
Nem nagyon merek törölgetni, mert ennyire nem vagyok otthon a témában.
Ha törlöm a mappát akkor ez nem hiányzik majd a win7-nek?Azt nem értem ha eddig már többször telepítettem ezt az op. rendszert akkor most miért nem frissíti magát rendesen?
[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
schulc99
aktív tag
válasz Winnie The P #24756 üzenetére
Inkább próbálok valamilyen megoldást keresni.
A végén még túl kíváncsi lenne a Microsoft.Köszi
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
spiritex
veterán
válasz Winnie The P #24887 üzenetére
Az "összes"-sel azért nem értek egyet, mert nagyon sok gépen, így a gépeim közül az egyiken nagyon szépen mutatja a pillanatnyi és a várható időjárást is.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Krystal_s
addikt
válasz Winnie The P #24889 üzenetére
Nálam is jó volt eddig az időjárás alkalmazás, de ma reggeltől már nem tud kapcsolódni...
-
HZoli87
veterán
válasz Winnie The P #24887 üzenetére
Nálam már működik az időjárás alkalmazás.
-
Bobó_20
aktív tag
válasz Winnie The P #25178 üzenetére
akkor várok, kösz az infót
szerk.: meg is gyógyult
[ Szerkesztve ]
-
zsolt1129
addikt
válasz Winnie The P #25903 üzenetére
Értem. Még próbálok vele pár dolgot,majd irok,ha nem sikerült megoldani. Köszi
-
DS39
nagyúr
válasz Winnie The P #26069 üzenetére
Hát nem tudom, ezt egyszer el lehet játszani, de tényleg nem véletlen olcsóbb az OEM Windows, a dobozosnál.
-
brd
nagyúr
válasz Winnie The P #26069 üzenetére
Nem az a kérdés, hogy technikailag megoldható-e, hanem az, hogy a licence mire szól. Ha én megoldom, hogy egy nem vásárolt Ultimate verzió működjön egy gépen, akkor az jogtiszta is lesz...? (Esetedben akkor maradt volna az, ha az alaplapot garanciában cserélték volna, egyébként nem.)
The only real valuable thing is intuition.
-
W. A. Lacky
tag
válasz Winnie The P #26105 üzenetére
Köszönöm! Erre voltam kíváncsi. Sajnos az én telepítő lemezemről hiányzik ez az opció.
Csak a Telepítést támogatja.W. A.
-
W. A. Lacky
tag
-
őstag
válasz Winnie The P #26167 üzenetére
Óóó de fincsii. Reggel ezzel kezdek
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
Dinter
addikt
válasz Winnie The P #26168 üzenetére
Már újratelepítettem, meguntam a sz*rakodást
-
Kezdő Balázs
tag
-
katt777
félisten
válasz Winnie The P #26325 üzenetére
Hát, nálam még akkor sem kellett, amikor tesztelésképpen AutoCad + 3D Studio + Photoshop, + Office + még egy rakat program fent volt. Igaz, hiber-, swapfájl kapásból install után kiirtva, mentési pontok szintén, hotfix és SP backupok, szintén. SP1-re frissített x64 W7-em mindenestül nem volt 7GB. Nem szeretek bármi más szemetet a gépemen, ha már a Windows rajta van.
DS39: Hiberfájlt parancssorból irtottad ki?
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Winnie The P #26331 üzenetére
Kisebb partíció, kevesebb fájl -> gyorsabb működés.
gb4400: Az sem rossz, ha az ember nem hagyja automatikusan frissülni a wint, csak letölti a fájlokat. Épp elég "javítás" cseszett már el rendszert XP-n is.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
fer
őstag
válasz Winnie The P #26380 üzenetére
Szia! Azt már próbáltam, de eredménytelenül, hétvégéig hagyom így, aztán lehet újrarakom! Egyébként nem is az asc csinálta ezt, hanem az egyik általa ajánlott program "Malware Fighter" most először futtattam megy egyben utoljára is! Az asc-vel meg nincsen semmi baj, nagyon hasznos program, régóta használom!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
őstag
válasz Winnie The P #26167 üzenetére
Köszönöm még egyszer az infót, a Microsoft ügyfélszolgálata teljesen segítőkész volt, nem kellett sokat várni, kaptam egy mérnököt, és mindent telefonon illetve emailben keresztül megoldott!
Frankó! SP1 fenn vanjoceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
800.henrik
senior tag
válasz Winnie The P #26808 üzenetére
Nem talál hibát Most ezt csinálja: "Sziasztok!
Telepítettem egy os-x témát, és csak csökkentett módban indul el (most is így írok). Ha normálisan próbálom, akkor azt írja, hogy várjon (az üdvözöljük előtt), és 10 másodperc után kezdődik az elejéről, fekete képernyőn egér, és 10mp várjon. Ezt addig csinálja, ameddig nem indítom újra... Próbáltam leszedni is a vezérlőpult->prog.ok eltávolításában, de így is rossz.", és annyi, hogy nincs sp1.[ Szerkesztve ]
A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább....
-
800.henrik
senior tag
válasz Winnie The P #26811 üzenetére
Az nem talál.
[ Szerkesztve ]
-
800.henrik
senior tag
válasz Winnie The P #26814 üzenetére
Innen töltöttem: http://originaldll.com/file/api-ms-win-downlevel-advapi32-l1-1-0.dll/35287.html és a system32-be másoltam. Elindult a telepítő, de a végén mindig ezt írja: "ERROR_ACCESS_DENIED (0x80070005)", és rendszergazdaként indítom.
[ Szerkesztve ]
-
800.henrik
senior tag
válasz Winnie The P #26817 üzenetére
32-es. Ha bezárom a hibaablakot, akkor elindul a telepítő.
-
800.henrik
senior tag
válasz Winnie The P #26819 üzenetére
Milyen programmal lehet minden beállítást, jelszót, programot elmenteni, és újratelepítés után visszarakni? Mást nem tudok csinálni ,csak újratelepítés van. Előtte megpróbálom, amit küldtél.
[ Szerkesztve ]
-
800.henrik
senior tag
válasz Winnie The P #26822 üzenetére
nem a telepítő elindul, és a végén hibát ír.
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
válasz Winnie The P #26882 üzenetére
Fent is van, de a Profot nem nagyon dícsérték agyon nekem, ment fel a Home Premium, tökéletesen elég. Köszi.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
nagyúr
válasz Winnie The P #27321 üzenetére
Nem jaja, de az mbam kiírtotta őket. [link]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Grampy
aktív tag
válasz Winnie The P #27417 üzenetére
Sajnos bekapcsolás után egyből ilyen :/
-
Grampy
aktív tag
válasz Winnie The P #27419 üzenetére
Megnéztem, de semmi komolyabbat nem találtam.
Szerk.: Illetve a SpeedUpMyPC miatt pörgött a processzor, azt kilőttem, így gyorsabb lett, de összességében, még így is lassú, pedig nem kellene, hogy az legyen, szerintem bőven elegendő az XP-hez a hardver. A netes videók pedig nem tudom miért akadnak. Win7-ben van valami szoftveres gyorsítás erre a célra?
[ Szerkesztve ]
-
Grampy
aktív tag
válasz Winnie The P #27421 üzenetére
Na lefuttattam. Az az érdekes, hogy sem az Mbam, sem a SuperAntiSpyware nem talált komolyabb vírust, a két cooki kivételével. A gond az, hogy kezdettől fogva ilyen a gép, tehát XP telepítésétől.(Home+SP3) Nem tudom, mi lehet a gond. Oké, annyira nem vészes a dolog, de azért nem kellene döcögnie ilyen hardveren, még ha régi is a gép. Na ez már azért elég off, úgyhogy be is fejezem, köszi a segítséget! Megpróbálok egy Win7-et, vagy 8-at(lehet őrültség?) feltenni.
-
szcsaba1994
tag
válasz Winnie The P #27516 üzenetére
Vírusírtót lefuttattam, volt rajta káros program, de még mindig fennáll a probléma. Néztem a feladatkezelőt is, de nincs semmi szokatlan folyamat
-
szcsaba1994
tag
válasz Winnie The P #27518 üzenetére
AVG Internet security
-
Chiller
őstag
válasz Winnie The P #27608 üzenetére
Persze hogy nem kötelező, fizeted az új win8 árát? Esetleg átportolod a kedvenc játékaimat linuxra?
-
Chiller
őstag
válasz Winnie The P #27612 üzenetére
Na várj, most komolyan szerinted az a megoldás, hogy megveszem még1x a windows7-et?
Hát ez nem semmi -
Winnie The P
őstag
válasz Winnie The P #27623 üzenetére
Chiller#27622:
Még csak annyi, hogy ha jól emlékszem, akkor a windows8 megjelenése után legális win7 rendszert nem egészen 10k-ért lehetett upgrade-lni, ki kellet volna használni.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Ribi
nagyúr
válasz Winnie The P #27795 üzenetére
Arra gondoltam, hogy a felinstallált Win7 alatt cseréltem ki a konfigot. Amit úgy tudtam nem szeret.
Legalábbis régen ez volt. Biztonság esetére újraraktam, de lehet nem lett volna később sem gond. Csak hát a régi beidegződéseket nehéz kiirtani.[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz Winnie The P #28517 üzenetére
Teljesen eredeti win 7 sp 1-el. 39 fontos frissítés van jelenleg.
-
Peace
nagyúr
válasz Winnie The P #28530 üzenetére
Nem csak SP1-nél jön elő. Egy olyan megoldást találtam, hogy erre a bizonyos hibakódra a SpeedyPC csodaprogram tökéletes megoldás, legalábbis mindenki áradozik róla, hogy ennek a futtatása megoldotta ezt az errort, és onnantól tökéletesen működött a win update, de license key-t kér. Megállapította, hogy 403 problémát talált, de csak a regisztrált verzió hajlandó csinálni valamit.
-
Peace
nagyúr
válasz Winnie The P #28532 üzenetére
Nos feltettem végül ezt az okos SpeedyPC-t, amit mindenki dicsért. 1074 hibát talált, majd szerinte meg is oldotta őket, de nem oldotta meg a problémát, ugyanúgy behal a 39 frissítés végén, hogy sikertelen. Megpróbálkoztam ezzel a "tiszta indítással" is, amit lentebb linkeltetek, ez sem vezetett eredményre. Ötletem sincs mi lehet a gond, de valami nagy probléma van. Symantec Endpoint Protection van a gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest