Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
Sziasztok! A gépem néha másodpercekre lebénul. Ilyenkor folyamatosan "darál" a vinyó, és nem reagál semmire. Ilyenkor az egér sem mozdul. A feladatkezelőt is majd csak a darálás után hozza be, addigra már semmit nem látok rajta. Hogyan tudnám kideríteni, hogy mi okozza?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Vga: Radeon 4600, 160 Gb WD caviar 500Gb WD c
-
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Egy ideje minden nap bejön ez a Java auto updater. Mindennap bejöm, ha igent nyomok, akkor is. Mit nem csinálok jól?
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Win 7 van a gépemen, de régi már, és lassú. Hogyan tudnék legegyszerűbben dual win XP -rendszert csinálni?
-
7Sony7
addikt
válasz quailstorm #46450 üzenetére
quailstorm; szabonagyur: Köszi.
Azért szeretnék dualt, hogy ne vesszenek el az eddigi cuccok, mentések. Azt sem tudom, hogyan lehetne mindent, ami kell, visszaállítani.
Úgy értettem, hogy a meglévő windows 7 mellé tehetek-e fel simán XP-t, vagy kell valami trükközés?Amúgy mit jelent ez az "XP integrált áprilisi " ?
-
7Sony7
addikt
válasz quailstorm #46453 üzenetére
"Szét fogja túrni a Win7 bootloaderjét" - Köszi, ilyesmi miatt kérdeztem. Akkor csak tiszta telepítés lesz, ha nagyon ráérek majd.
Nagyon bambának érzem magam, de a link alapján kiválsztom, ami nekem kellene, de csak valami fórum oldalra visz, nem találom, hol kell letölteni.?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
válasz quailstorm #46459 üzenetére
Azt hogy kell? ( Bocsi, de kb 5 éve már csak annyit nyúlok a géphez, hogy bekapcsolom a kölköknek.)
-
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Van egy második vinyóm, ami sentinel szerint beteg, de egyébként nem látszik rajta.
Tudom valahogy ellenőrizni a rajta lévő adatok épségét?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. ilyet még nem láttam. Frissen újratelepített win7, hardverváltozás nincs. Időszakonként eltűnik a hang, vissza sem jön újraindításig. Ha úgyhagyom a gépet, kikapcsol a monitor, mozgatom az egeret, winyó dolgozik, bevillan a monitor, aztán eltűnik megint. Van hogy 2.3 újraindítás oldja meg. Kontakthiba nincs.
merre keressem a hibát?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Win7 alatt megoldható valahogy a monitor fényerejének módosítása billentyűparancsal? Hogy ne kelljen az osd ben matatni.
HP LE1901W.[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
Üdv mindenkinek. Két kérdésem lenne: Az egyik: Az alábbi kép szerint a vga alapból 500Mb rammal rendelkezik, de a rendszerből még elvesz fixen 700-at? Hogyan tudnám ezt visszavenni tőle? Csak 2Gb van, az amúgy sem sok.
A másik: A catalyst csak ennyi? Régebben nem volt több beállítás? Szín, kontraszt, freq? stb?
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Nekem pont ellenkező problémám van, mint az előttem kérdezőnek. :
Mit lehet csinálni, hogy a régi játékok is menjenek? Pl: NfS 4, és egyéb. Sajna a gép gyenge, az újak nem is futnának el. Win7 32 bit.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Üdv. Újra szerettem volna játszani egy régi játékkal, (nfs4), de telepítés után, indításkor azt írja: nem win32 alkalmazás. Ilyenkor mi van?
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Játszana a gyerek valami netes játékkal, és azt írja a gép, hogy ez a beépülő modul nem támogatott.
Mi van ilyenkor?
Win7/32, chrome.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Srácok, win7, 32 rendszerem van. Teljesen átlagos userként ( internet, kis játék, torrent, filmezés,stb) van-e érteme win10 re frissíteni? Esetleg Előny-hátrány? Am2 proci, 2Gb ram van a gépben, ha ez számít.
-
7Sony7
addikt
Köszönöm a válaszokat. Ez esetben hanyagolom a témát egy darabig.
-
7Sony7
addikt
Üdv tegnap rendszerbetöltés közben kukapcsoltam a gépet. Azóta csak a felhasználó bejelentkezésig jut el, ott összeomlik, és kiírja, hogy nem tudja betölteni a profilt. Ok. Aztán csak újraindul és ugyanez. Csökkentett módban bejön, de nem tudok új felhasználót hozzáadni, hogy azzal lépjek be.
Csqk újratelepítés segít?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Srácok, van egy kis problémám, hátha tudtok segíteni. A monitorom natív felbontása 1440x900. Van egy játék a gyereknek (Star Stable), ami úgy jön be, hogy el van tolva jobbra, és felfelé, úgy, hogy kilóg a képből, balra és lent pedig fekete sáv van. Ha átállítom 1024x768 ra a felbontást akkor jól jön be a játék, csak persze minden más csúnya.
Nincs erre valami megoldás, hogy ne kelljen állítgatni a felbontást?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
válasz szabonagyur #52154 üzenetére
Próbáltam, de sajnos nem hozza helyre.
-
7Sony7
addikt
Üdv Srácok. Bocs, ha nagyon amatőr lesz a kérdésem, de azt vettem észre, hogy az üres! Dvd meghajtón villog a zöld led, mintha használná valami. Mi lehet ez? Kell emiatt aggódnom?
-
7Sony7
addikt
Srácok, mi a frász van ezzel a géppel Rendszeresen csinálja , van, hogy 1-2 percig, tekeri a winyót folyamatosan, még az egér is akad, ilyenkor használhatatlan a gép. Egyébként jó, tehát nem a hardver gyenge.
Le van tiltva a frissítés, mégis, mintha azt akarná csinálni?
Nézzetek már rá, légyszi. Win7, 32.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
válasz Smktrooper #55312 üzenetére
Ilyen, de most éppen nem is tekeri:
CPT.Pirk:
Sentinel szerin már több hónapja 9%-os.
A frissítéseket arért tiltottam le, mert többször hallottam már, hogy galibát is okozhat, és megőrít, mikor "most ne kapcsolja ki a gépet, majd néhány óra-nap múlva folytathatja a munkát" Elég lassú a gépem sajnos.Ezzel mi van szerinted?
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
OK. Köszönöm a segítséget, átnézek a hdd topicba, és kezdek gyűjtögetni...
-
7Sony7
addikt
Srácok, kéne egy gyors help. Eltűnt a total commander. Szőrén-szálán. Még ikon sincs. Csinál a win valami logot, vagy valahonnan ki tudom deríteni, hogy mi történt? Lehet, hogy csak valamelyik gyerkőc uninstallálta, de jó lenne tudni.
-
7Sony7
addikt
Üdv. Usb-s rádiós egerem van. Van a gép előlapján is csatlakozó, eddig itt volt az egér modulja. Most takarításkor áttettem hátra, hogy elöl legyen 2 hely. Nem indult be az egér. Innentől leállítás parancsra kiírta, hogy leállítás, de nem tudott leállni.
Visszatettem előre az egeret, újraindítás után jó lett, viszont innentől semelyik usb- ben nem ismer fel pendriveot. Ilyenkor mi van? Újra kell telepítenem a wint?Jobb lent a szokásos helyen ott van a: HW biztonságos eltávolítása opció, és hogy usb mass storage, viszont a meghajtók között nem látom, nem tudok rá írni, olvasni.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Érdeklődnék, van -e itt tapasztalat arról, hogy c2d e8400 és c2q q9400 között van-e érdemi különbség általános felhasználásra? ( Víriskereső, torrent, net, youtube, skype, netes játékok).
-
7Sony7
addikt
Az amd megy a kölöknek, komplett, és kell egy másik gép. Használtan garival 25-26 körül van c2d és c2q is. Nincs rá több keret, úgyhogy ezek közül kell választanom. Azért ebbe a topicba írtam, mert nem játékra kell, és itt talán többen vannak akik win7 alatt próbálták mindkettőt.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Van egy régi, lassú 2Gb ramos gépem, win7 el. Miket lehet kipucolni belőle, hogy egy kicsit javítsam a teljesítményét?
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Win 7 lemezemről csináltam pendive-os telepítőt, mert az "új" gépen nincs cd meghajtó. Viszont a telepítő beindulásakor nincs billentyűzet, se egér. (ps2 sem).
Találtam erről videókat a neten, de nekem magas. Nincs valami magyar leírás, hogyan kell megcsinálni?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Milyen sűrűn jönnek frissítések? Úgy értem, pár hete tettem fel egy win 7-et, és szinte minden este írja, hogy ne kapcsolja ki a gépet, mert frissít.
Ez természetes?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
válasz King Unique #69264 üzenetére
Köszi a választ, nem warez. Vettem (használt) Retail kulcsot. (Nem egy dolláros). Viszont a Win 10 et nem szeretem, úgyhogy míg lehet, marad a 7. Csak gondoltam lefrissíto magát egyszer, és kész. De akkor hadd csinálja még egy darabig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Milyen monitort vegyek?
- Robotporszívók
- iPhone topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Ukrajnai háború
- Mesterséges intelligencia topik
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest