Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Szeva!Kb. 4 fajtát próbáltam már.A Live Mail csak rendszergazdaként hajlandó futni.Az Msn meg még úgy sem.Feltelepítés után elsőre beindul.Majd kikapcsolom és újra megpróbálok belépni és még a bejelentkezésig sem jutok el.A kurzor(kék karika)kb.3-4 et fordul és nem történik semmi(nincs hibaüzenet).Nem segít sem a rendszer gazda sem a kompatibilis mód.
A röhej az,hogy most valamiért a Live Mailon keresztül be tudok lépni az MSN-be,de ez sem mindig sikerül.Be van jelölve az automatikus indulás is,de az sem...Maga a program nem akar indulni.Teljesen tanácstalan vagyok...
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A röhej az,hogy most valamiért a Live Mailon keresztül be tudok lépni az MSN-be,de ez sem mindig sikerül.Be van jelölve az automatikus indulás is,de az sem...Maga a program nem akar indulni.Teljesen tanácstalan vagyok...