Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
madagaszkar
üzenetére
CPU illesztő progi kell hozzá, küldtem privit.
-
kutga
félisten
válasz
madagaszkar
üzenetére
Milyen telepítőt használsz? Én pont most próbáltam feltenni ventoy alól a 24H2 verziót és nálam sem látott egy lemezt sem, a telepítés során valamikor van rá lehetőség, hogy a telepítő korábbi változatát használd, azzal elindult.
-
Sziasztok!!
Egy laptopon két Win.-t használok, egy 10-est és egy 11-est. Induláskor én választom ki, h melyik induljon el. Megpróbáltam a 11-et frissíteni 24H2-re. Sajnos nem sikerült, viszont induláskor már két Win11 van. A felső működik, a középső, nem tölt be, a Win10-is hibátlanul indul. Szeretném a nem működő Win11-et kivenni az indító képernyőről. Hol tudnám ezt megcsinálni??
THX!!
-
Csupingo
veterán
válasz
madagaszkar
üzenetére
Esetleg: BIOS Settings: Access the BIOS by pressing F2 during startup. Disabled the VMD controller, then save and exit. (A vmd-t kell kikapcsolni.)
Acer laptopnál ctrl+s nyomása után jön elő a vmd beállítási lehetőség, a main oldalon a bios-ban.
Néha Intel Optane / intel VMD Controller, irst néven szerepel. -
madagaszkar
tag
Sziasztok!
A kovetkező problémával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Adott egy Új Acer
Nitro V ANV15-51-51KZ típusú laptop. Windows nélkül vásároltam, de a Windows 11 telepítésekor ( pendrive) nem látja az SSD-t, nincs hová feltelepítenem. Annyit már megtudtam, hogy kell hozzá valamilyen program, amit a pendrive-ra kell felmásolni a telepítés előtt. Csak azt nem találom, hogy mit és honnan töltsek le hozzá. Ebben szeretnék segítséget kérni tőletek. -
Geth
veterán
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Itt minden OK.
-
Janika(1982)
senior tag
Sziasztok,másnál szórakázik az áruház?
Állandóan frissíti az xbox-os vackokat,de utána megint-újra meg újra.
Persze az előzményekben üres,nem frissűlt szerinte.
-
apszi
őstag
Értem. Csak mert kísérletezek, és a windows hagyományos SDR kalibrálásánál, ha állítom a gamma csúszkát, az beleszól a már kalibrált HDR képbe is, tehát az is sötétebb vagy világosabb lesz az állításától függően. Profi kalibráláshoz én nem értek, eszköz sincs hozzá, csak a mezei alap dolgokat szeretném jól beállítani, ezért puhatolózom. Mindenesetre köszi a válaszod.
-
Geth
veterán
Nekem a monitorokhoz kapott profile (SDR) van beállítva, plusz magán a monitorokon végignyomkodva amit lehetett. Ha kalibrátor segítségével gyártasz profile-t, még jobb.
Advanced profile-t (HDR) nem adtak semmihez, így azokat a Windows HDR Calibration-nel állítottam elő. -
apszi
őstag
Máshogy kérdezve, érdeme egyáltalán hozzányúlni a sima hagyományos windows sdr kalibrációhoz, vagy érdemes azt alapon hagyni, és csak a HDR-t bekalibrálni a progijával?
-
kutga
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
A "partíconálni" itt a több részre particionálni, külön D / egyéb adatpartíciót létrehozni formában helytálló kijelentés.
Így van, erre gondoltam, köszi az infót.
-
King Unique
titán
válasz
Schafranek
üzenetére
Mennyi?
Konkrétumokat továbbra sem írtál, nem derült ki hogy mit mutat a kompatibilitás ellenőrzése, valamelyik ismert hiba érinti-e a saját hardver- és szoftverkörnyezetet a 24H2 verziónál, stb. -
Schafranek
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
Igazad van, ez ennyi...
-
King Unique
titán
Itt először azt érdemes tisztába tenni, hogy particionálni nyilván mindenképpen kell a telepítésnél a célmeghajtót, jelen esetben az SSD-t, máskülönben telepíteni és használni sem lehetne rajta a Windows 11-et. A "partíconálni" itt a több részre particionálni, külön D / egyéb adatpartíciót létrehozni formában helytálló kijelentés.
Egy különálló (D) adatpartíciót létrehozni olyan céllal szokás, ami a társtopikban, valamint itt a #21729 hozzászólásban lett leírva. Ha ezek nem szempont, magától nem tudja célirányosan eldönteni a felhasználó, akkor jobb ha inkább "egyben hagyja" a lemezterületet és nem bonyolítja. -
King Unique
titán
válasz
Schafranek
üzenetére
Azt a microsoftos PC Health Check alkalmazással célszerű megnézni, hogy rendben van-e a kompatibilitás. Mert ugye hiába a kompatibilis hardver, ha pl. UEFI helyett Legacy módban lett telepítve a Windows 11, ki van kapcsolva a Secure Boot, TPM 2.0, stb.
Ha az előbbi biztosan rendben van, akkor meg valamelyik ismert hiba miatt lehet blokkolva átmenetileg a 24H2 funkciófrissítés, de saját felelősségre még akkor is adott a lehetőség manuálisan frissíteni, lásd az előbb linkelt #22678 hozzászólást. Vagy ha megoldható, akkor értelemszerűen elhárítani a kompatibilitási problémát és utána már elvileg a Windows Update is fel fogja ajánlani a 24H2 verzióra frissítést. -
Geth
veterán
válasz
Schafranek
üzenetére
A gondolat jó, de lehet, hogy téves. Részletek nélkül persze nincs nagyon más lehetőséged.
Pl. valakinek SSD fw frissítés után azonnal felajánlotta. -
Schafranek
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm.
Mivel 2023 nyarán vettem új gépet, akkori legújabb hardverrel, nem gondolom, hogy a hardverkonfiguráció lenne az ok.
-
King Unique
titán
válasz
Schafranek
üzenetére
A Home és Pro kiadások 2 évig vannak támogatva, ami a 23H2 verziónál 2025. november 11-én jár le. Az Enterprise és Education kiadások 3 évig vannak támogatva, ami a 23H2 verziónál 2026. november 10-én jár le.
Ha megszűnik az adott Windows 11-verzió támogatása, akkor nem kap a továbbiakban biztonsági és funkcionális kumulatív frissítéseket. Max. a kártevő-eltávolító (MSRT) és Microsoft biztonság (Defender) vírusirtó frissítések érkeznek rá egy ideig, de az utóbbi nyilván nem egyenlő az előbbivel, nem olyan mintha továbbra is teljes értékűen támogatva lenne.
Ha a Windows Update nem ajánlja fel a 24H2 verzióra a funkciófrissítést, attól még megoldható manuálisan is, meg attól függően hogy támogatott vagy nem támogatott hardverkonfiguráció, lásd #22678. -
Geth
veterán
válasz
Schafranek
üzenetére
Utána is olvashatsz, én is ezt teszem, ha valami érdekel.
A linkelt oldalon is láttam további, életciklushoz kapcsolódó linkeket. Ott írnak valamit?
Valami blokkolja a 24H2-t? -
apszi
őstag
Win 11-en érdemes megcsinálni a mezei szín kalibrálást SDR tartalmakhoz a HDR kalibrálás mellett?
-
Geth
veterán
válasz
Schafranek
üzenetére
Passz, itt még egyik rendszeren sem futottam ki támogatásból.
Mit tudsz csinálni, ha nem èrkezik semmi? -
Geth
veterán
válasz
Schafranek
üzenetére
Eszerint a 23H2 Pro/Home novemberben jár le.
-
Schafranek
aktív tag
Mi történik, ha a 24H2 nem lesz telepítve (WU-ben nem jelenik meg)?
Egyáltalán a 23H2 meddig lesz támogatva? -
movax
őstag
Nincs ebben a tekintetben "legjobb gyakorlat", egyben is jól elvan, két partícióval is. Az az előnye a két partíciónak, hogy ha behal az OS, az adatpartíciót úgy is könnyedén eléred például egy live linux-szal. Ha csinálsz két 250-es partíciót, jó lesz. Ha egy 200-as rendszert meg egy 300-as másikat, az is. Ezzel nem kell a telepítésnél bajlódni, felteszed a windowst, majd utólag szabod a helyet, vannak erre kiváló és könnyen használható célszerszámok, DiskGenius, MiniTool Partition Wizard stb.
-
-
Geth
veterán
válasz
Doky586
üzenetére
HO-ban vagyok, nincs vonatozás. Ha ilyen szitura készülnék, akkor az indulás előtt átsyncelem ami kell. Git esetén ez egy pull művelet.
Ha újra akarom húzni valamelyik rendszert (alapvetően nem akarom, tehát nem készülök a heti újratelepítésre), scriptelve megy fel friss verzió (vagy amit kitűztem valami probléma miatt) mindenből.
-
-
Geth
veterán
válasz
Doky586
üzenetére
Külső fileserver (18 TB egy(!) partíción, RAID1-ben a rendelkezésreállás - és nem a mentés! - miatt) van egy szobával arrébb, a rendszerek eldobhatóak.
A gépekben 1 db. NVMe SSD van csak, film, doksi nincs rajtuk.#25264 kutga Itt Git-tel verziókezelünk, nyilván nem minden melóra alkalmas. Ha videót vágnék, akkor annak néznék utána, hogy ilyen típusú workload-ot hogy kellene.
-
-
kutga
félisten
Biztonsági mentést tervezünk külön merevlemezre, vagy hálózati helyre, erre a Macrium Reflect Free alkalmazást használtam eddig. Verzió kezelésre a Fájlelőzmények szolgáltatást lehet használni? W10 alatt sosem sikerült működésre bírnom.
MOD
Doky586
Feltelepíted az os-t és utána választod le a D meghajtónak való helyet. Nem az elején.Látod ez eszembe se jtutott.
-
"ha nem jól lövöm be az elején"
Feltelepíted az os-t és utána választod le a D meghajtónak való helyet. Nem az elején."akkor úgy is minden megy levesbe"
Szeretem ha a munkám amin hetek óta dolgozok nem megy a levesbe. Ezért van külön partíción az adat. A 'meghülyült' os pedig 10 perc alatt visszarakható lemezképből belakottan. -
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Friss W11 telepítésnél mi most a legjobb gyakorlat az operációs rendszert taralmazó meghajtó partícionálását illetően? SAMSUNG 970 EVO Plus 500GB PCIe NVMe M.2 az alany, irodai gép lesz, alkalmanként kis single játékkal, másik meghajtót nem terveztünk bele. Amennyiben érdemes partícionálni, mekkora legyen a C: meghajtó mérete?
-
coco2
őstag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Vannak blogok, mint például ez. Ha linux lenne az alap rendszer, grub fog indulni, nem windows loader, ergo ez a kérdés inkább a linux topic-ba való. De ott is vélhetően olyasmit fogsz kapni válaszként, hogy szedd rendbe a linux loader-edet.
-
apszi
őstag
Sziasztok!
Miért nem működik a Store áruház. Megnyitom, és azt írja, ki, hogy "SAJNÁLJUK hiba történt...". What is this?
-
King Unique
titán
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Olyat, hogy egyáltalán ne detektálja a másik SSD-t, nyilván nem nagyon lehet, max. ha a BIOS/UEFI menüben le van tiltva, vagy fizikailag eltávolítva a PC-ből.
Olyat viszont lehet, hogy lecsatolni a másik SSD-t pl. a lemezkezelőben, lásd "Disk - Set as Offline or Online".
De mondjuk alapesetben amúgy sem fogja a Windows 11 felcsatolni a linuxos partíciókat, mivel eleve nem kezeli natívan azok fájlrendszereit.
Akár egyazon, akár külön-külön fizikai meghajtóra telepített dual boot, a Windows 11-nél javasolt kikapcsolni a Fast Startup funkciót, vagy a Shift + leállítás módszerrel leállítani és utána bootolni a Linuxot, vagy újraindítás után, máskülönben probléma lehet a bekapcsolt gyorsindítás melletti leállítás okozta inkonzisztens lemezállapot miatt (példa). -
Sanyi.mTs
addikt
Új gépre win11 + Linux mint párost szeretnék telepíteni külön ssd-re. Linux lenne az alap rendszer és a gép boot sorrendjéből választva indulna csak a Windows.
A kérdés pedig, hogy lehet-e olyat állítani Windows alatt, hogy egyáltalán ne lássa a linuxos ssd-t? Nem akarom, hogy bármit is elb@sszon a Linux ssd-n. Még nincs meg a gép, de valószínűleg 2xnvme SSD megy bele. -
DrKapocs
őstag
Zárójelben megjegyezném, hogy egy Lenovo windows 10-es gép frissítés után úgy omlott össze, mint a kártyavár. Kékhalál, majd reinstall segített. Szóval lehet szidni a win11-et, de a windows 10-nél is előfordulhat bármi.
-
coco2
őstag
>BIOS frissítésről volt szó.
Bocsesz
Nyelvi beállítás.
Kicsit furcsán alakulnak a dolgok. Szóval a win 11 eredetileg win 11 pro hun. "Settings" / "Idő és nyelv" / "Nyelv és régió" alatt:
- "A Windows megjelenítési nyelve", "A Windows-szolgáltatások, például a Gépház és a Fájlkezelő ezen a nyelven jelennek meg.": "English (United States)"
Szóról szóra ezeken a nyelveken így írva. A start főmenü még angol, utána minden magyar. A cél az lett volna, hogy ha valaki weben segítséget kér win beállításhoz, tudjak pontos angol neveket írni a menüpontokra / beállításokra.
A magyar billentyűzet beállítást megtaláltam, köszönöm. Tudok valamit tenni a többivel is?
-
coco2
őstag
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Vannak registry eltérések, meg gondolom egy halom hiba, ki tud fagyni. Ha egy olajozottan és hibatűrően megbízható megoldásnak hiszed a helyben frissítést, számíthatsz egy kivilágítatlanul közlekedő pofonra, amibe vagy beleszaladsz, vagy nem. Zsákbacica. Az a helyben frissítés. Bárhogy is tervezed, legalább a saját adataidat mindenképpen mentsd előtte. És legyen kéznél boot képes pen drive legrosszabb esetre. Ahhoz képest egy dual boot-ot gyártani nyugis dolog. Szóval ahogy érzed

-
coco2
őstag
Régió beállításokkal kicsit el vagyok akadva

Angol nyelvezetet szeretnék windows-hoz, mert bárki segítséget kér tőlem beállításokhoz, nem tudok neki precízen szöveget idézni, hol mire kattintson. Viszont az angollal meg együtt jött az angol billentyűzet, amiker azt a nyelvi csomagot feltelepítettem, és hát magyar a billantyűzetem. Állítom vissza magyarra, a nyelvi elemek is visszaállnak. Erre w10 alatt volt csak külön billentyűzet beállítás, de azt most nem találom

-
apszi
őstag
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Mindezt tetéztem egy BIOS frissítéssel is, ami a másik fél nap volt, és még mindig nem vagyok kész. 😂. Na majd legközelebb megint jól átgondolom.
-
apszi
őstag
Na, felszívtam magam, és végül lett egy tiszta telepítés (nyugodtabb a lelkiismeretem😁), de azért van vele meló, elment vele a fél napom, ilyenkor mindig megfogadom, hogy soha többet, aztán végül mindig ez lesz.
Anno Win7-ről egyik gépemen, ahol annyira nem számított, hogy bugok, vagy egyéb anomáliák maradnak, csináltam már közvetlen átállást 10-re, azóta is remekül működik, minden gond nélkül, és azt kell mondjam, hogy rengeteg időt spuroltam meg vele. Azért jelentősen kényelmesebb volt a dolog (számomra).
Na mind1, túl vagyok a nehezén (remélem). Köszönöm a segítséget és sok-sok infót neked is és mindenkinek másnak is.
-
coco2
őstag
OneDrive kérdés. Ki van-e találva rá, hogy drive-ként láthassam? Betűjelet szeretnék adni neki, és azon keresztül elérni.
-
Feri1977
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm!!
-
King Unique
titán
válasz
Feri1977
üzenetére
Shut Down Computer in Windows 11
Nem kizárólag csak a Start menüből lehet leállítani a rendszert, ott van a hőn áhított bal oldalon a Win+X menü, aztán Alt+F4, stb.
Mondjuk balra igazítva a Start menü is bal oldalon van, az hogy most a menüt megnyitva néhány centivel arrébb van a kikapcsolás gomb, hát istenem.
-
King Unique
titán
válasz
angyalpc2
üzenetére
• Windows 11 24H2 (unsupported hardware) clean install and in-place upgrade process
• Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Nem feltétlen kell új PC-t építeni, mert megoldható a Windows 11 telepítése akár nem támogatott hardverkonfigurációra is.
A fizikai TPM 2.0 modul egyébként nem feltétlen kötelező, mivel megfelelő CPU esetén a BIOS/UEFI menüben bekapcsolható firmware-alapú változat (Intel: PTT / AMD: fTPM) is megteszi (bővebben). -
Csorbi
addikt
válasz
angyalpc2
üzenetére
Desktop fronton 7-8. gen. között +2 mag a különbség, teljesítményben igenis jól tud jönni a jövőre nézve, valamint teljesen garantált a működés a Win11-et tekintve, azaz támogatott, nem kell azon agyalni hogy vajon melyik frissítésnél fekszik majd el. Ennyit nem ér meg az a pár ezer Ft, de most komolyan??
-
angyalpc2
aktív tag
Win 10 van apám régi gépén
11-re kell majd váltania... (még én se léptem meg..
)Gép Core i5 4 gen 4670 VGa is régi GT240 DX10 ssd 16GB ram
ASus 97M még 5 gen proci is bele menne 5675C 5775C bár sokat nem számít.
Netezésre untig elég
...volt
Olvasgattam hogy mik a feltételek a Win11-re
8gen proci
TPM2.0
DX12-es vgaNa most mindenképp kell a 8.gen processzor?
Mert nézem létezik TMP 2.0 modul, lapon is van csatlakozó, pár ezer forint.. és nem kell új gépet építeni, még kap egy DX12-es VGA-t és ha így megy nem kell új gépet venni (mondjuk az így is vagy 20eft) -
Feri1977
senior tag
Sziasztok! A tálcát már sikerült balra raknom, mert ott szoktam meg...a kérdés az, hogy nem lehet a startmenüben a kikapcsolást megcserélni a fiok ikonnal? Hogy balra legyen ahogy az kell a kikapcsolás, mert elég hülyén néz ki jobb oldalt alul és szokatlan.
-
törölt tag
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Majd a Win 12 esetén elfelejtik a procis szigorítást.
Mert beismerni nem fogják, a Win11-nél, hogy igen hülyék voltunk. 
-
King Unique
titán
Ez leginkább csak akkor igaz, ha kevés az utólag telepített program és az egyéni programbeállítás + rendszerbeállítás a Windows 11-nél, amit ennek okán egy tiszta telepítés után is könnyen és gyorsan lehet reprodukálni.
Ellenkező esetben egy X év alatt "belakott" rendszernél viszont nyilván nem és jóval gyorsabb ilyenkor egy in-place upgrade után ott folytatni a rendszer használatát azokkal a programokkal és beállításokkal, ahol abba lett hagyva, mintha mindent teljesen a nulláról kellene kezdeni egy tiszta telepítésnél.
Na meg emiatt pl. a klónozás - amihez gyakran egyes SSD-k gyártói is mellékelni szoktak célprogramot - sem véletlenül lett kitalálva, mert ha általánosan annyival gyorsabb lenne minden esetben a tiszta telepítés és azután mindent újra feltelepíteni és beállítani, akkor nyilván nem lenne szükség a klónozásra sem.
-
Grampy
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
Szuper, köszi, akkor ezeket betartom.
-
King Unique
titán
válasz
Grampy
üzenetére
Ha másoknál akár alaplapcsere vagy teljes hardvermódosítás, platformváltás után is megtartható és működik a már telepített Windows 10/11 (szükség esetén a megfelelő előkészületekkel), akkor nyilván a CPU cseréje után is kellene, sőt az kb. semmi az előbbiekhez képest. 
Előtte javasolt azért kikapcsolt Fast Startup mellett vagy a Shift + leállítás módszerrel leállítani a Windows 11-et, máskülönben az inkonzisztens lemezállapot miatt előfordulhat kellemetlenség. -
Grampy
aktív tag
Sziasztok!
Ryzen 5 7600 csere lesz Ryzen 7 9800X3D-re. Lap AsRock B650E Steel Legend.
Win11 Pro-t használok. Kérdésem, hogy csere után ajánlott-e tiszta telepítéssel (formázás->install) újra húzni a Win11-et? Ha nem szükséges, akkor hagynám, mert be van lakva a rendszer. -
törölt tag
Azzal a részével egyetértek hogy 2006-os processzoroktól ne várjuk a csodát.
TPM, Secureboot szintén legtöbb mostani és valamennyivel régebbi deszka támogatja.
De azt ne akarja már a microsoft elhitetni velem, hogy egy Ryzen 1800X nem elégséges a Windows 11-nek pusztán azért mert alapon.
Mert rendelkezik azokkal az alapvető utasítás készletekkel ami kell a Win11-nek. Az meg , hogy kitaláltak egy cpu kompatibilitási listát már egyenesen abszurd. És sehol se indokolják részletesen, hogy miért. Viszont kimondani meg nem fogják , pusztán azért mert legyen még több elektronikai hulladék , és ami a legfontosabb minél többen kukázzák a tökéletesen működő számítógépüket. És vegyenek újat. -
coco2
őstag
Hát pedig átmeneti időszakban jobb ötlet azt lenyelni. Máshogy nem lehet kényelmesen belakni egy 11-et úgy, hogy előreszámíthatóan tudj visszatérni a régi környezetedbe. Apropó helyben frissíteni szerintem semmivel sem gyorsabb, mint a friss telepítés. Sőt, lassabb. És az utólagos finomhangolást sem úszod meg. Ugyan nincsen róla személyes tapasztalatom, de az a gyanúm, az sem gyorsabb a szűz OS beállításához képest.
-
törölt tag
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Ez a tool csak lehetővé teszi hogy bármiféle kínlódás trükközés nélkül feltudd rakni a win 11-et, szerintem ebbe semmi illegális nincs
-
coco2
őstag
Én gyártottam dual boot-ot. Nem kellett feladni a 10-et, és így nem túl kockázatos adni neki egy esélyt már most, és elkezdeni hozzászokni. Nálam eddig nem mutatkoznak extrém problémák ezen a 4 éves acer laptopon. Kisebb apróságok vannak:
-Azt a bitlocker nevű dolgot nem csipálom, kikapcsoltam.
-Főkapcsoló nem alszik ezen a laptopon, helyette külön szoftveres gombot gyártottam start menübe.
-Start menü kitűzés itt nem oszlik csoportokra, a sorok fixen 6 ikon szélesek (sajnos nem állítható, hozzászokni kell).
-A dolgok kicsit mütyürebbek, egér sebességgel játszadoznom kellett kicsit, hogy alkalmazkodjak.
-Notepad szar lett. Notepad++-hoz gyártottam konfig jegyzéket, beállítottam magamnak, átszokok (meg lehet szokni).
Eddig ennyi tűnt fel egy hét alatt. A 11 súlyosnak nevezett hibáiból személyi felhasználóként még nem érzékelek sokat.
-
sz.j
nagyúr
Ha volt már akkor lehet törölni ...
"Flyby11 (FlybyScript) Windows 11 mindenkinek – nincs specifikáció, nincs probléma!" -
apszi
őstag
válasz
juve600
üzenetére
Nem lehet, hogy a 24H2-es verzió [hibalistáján] található problémák egyike érinti a gépedet is, amit érzékel a frissítő és ezért írja ezt?
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi! Végül is a 4 meghajtóból 3 visszaállt gond nélkül, de a negyedik sajnos nem.
A lényeg, hogy vmitől teljesen meghalt a friss W11 install és ennek az egy meghajtónak a titkosítását nem fejezte be. Azóta kénytelen voltam egy új windowst feltenni, ezzel a másik 3 hdd-t a visszanyert kulcsokkal helyre is tudtam állítani, de ennél azt írja, hogy 42.8%-nál tart és semmit nem lehet vele csinálni. (A törlésen kívül)
Ez elég nagy szívás, mert a mai munkám ott van és nem tudom leszedni róla

-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Ezt miért írhatja,természetesem most is eredeti win11 van a gépen
Új hozzászólás Aktív témák
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Fogyjunk le!
- Horgász topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest