Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
-
ginola
addikt
Sziasztok
Lenovo T490-t szeretnék Windows 11-et.
Új az SSD. BIOS -ban miket mire állítsak, hogy jó is legyen?
Nyilván AHCI és UEFI engedélyezni kell, más hasznos tanács?
Köszönöm szépen előre is! -
zsoltip
őstag
Adott Lenovo ThinkPad T16 G3 / Samsung 990 EVO 2 TB SSD / Win11 Pro 24H2 rendszerrel.
Direkt az OPAL titkosítás miatt vettem ezt az SSD-t, hogy a BitLocker hardveresen tudjon futni, de szoftveresen a CPU-t, meg mittom'énmit' terhelve.
---------------------------------------------------------------------------------
Nem volt még ebben tapasztalatom, de gondoltam, megadjuk a módját. Nos... rendszer telepítve, 2 hete belakva, mostanra fainul működik minden. Gondoltam, akkor mehet a BitLocker.Számítógép konfiguráció → Felügyeleti sablonok → Windows-összetevők → BitLocker meghajtótitkosítás → Rögzített adatmeghajtók VAGY Operációsrendszer-meghajtók
- Engedélyezve (Enabled)
- "Vedd ki a pipát" (disabled) a "BitLocker szoftveralapú titkosításának használata, ha a hardveres titkosítás nem érhető el" beállítást.Nos, mint kiderült ez sem elég... Samsung SSD --> Samsung Magician ---> Encrypted Drive
Ha ezt Enable-re teszed, Secure Wipe (SSD formatálása) --> Na akkor tudod használni az OPAL adta HW-es titkosítást.
Nemár....

---------------------------------------------------------------------------------
1.) Szűz rendszertelepítés esetén, erre nincs is lehetőségem, hogy szabályozzam. Ergo midnenképp Samsung Magician ---> Encrypted Drive állítáásval kell kezdenem a követekző telepítést, ha és amennyiben hardveres megoldást akarok a BitLockerre?
Ez furán hat, hogy nincs más megoldás, oprendszer nélkül, előtt... Ergo veszer egy faja SSD-t, majd csak azért telepítesz egy rendszert, hogy telepítsd az Samsung Magician-t, hogy be tudd kapcsolni, hogy aztán formatáld az SSD-t és INNEN kezdődik a rendszertelepítés ténylegesen? No way....
2.) Nincs más megoldás/megkerülés arra, hogy hardveres titkosítást tegyek rá?... ok, klónozhatom az SSD-t, majd secure wipe, majd visszaklónozás.
De ezen kívül nincs más tippem...
Nektek?
Ha marad ez a knlónozós verzió, mivel 1 db 2 TB SSD van benne, de csak 107+560=667 GB foglalt, így egy kisebb, pl 1 TB-os SSD-re is klónozhatom? Ha igen, mi ennek a menete? Valaki kiokosítani pls?
Azért bosszant mert csak ezért lett ilyen OPAL supported SSD vásárolva...
--------------------------------------------------------------------------------- -
Attila0
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Jó, legyen így, de majd október úgy is környékén kiderül hogy mennyit cikkeznek a témában.
-
Attila0
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Erre megint csak akkor fogadnék nagy tétben ha valaki teljesen egyedül él. Bár, a mai világban már ez sem lenne meglepő.
-
King Unique
titán
válasz
Attila0
üzenetére
Az csak egy része lesz a felhasználóknak akik tudatosan ragaszkodnak majd a Windows 10-hez, egy másik része meg azért, mert teljesen hidegen hagyja ez az egész téma és csak használni akarja tovább PC-jét a rajta lévő rendszerrel, amiről lehet csak annyit tud hogy valamilyen Windows.
-
Attila0
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Én továbbra is azt gondolom (S, ezzel változtatva korábbi álláspontomon.) hogy 2026-tól csak azok maradnak a Windows 10-nél, akik valamiért foggal körömmel ragaszkodnak hozzá.
-
King Unique
titán
válasz
Attila0
üzenetére
Ez nem szimpla elmélet, hanem a gyakorlatban jellemző felhasználói magatartás, meg ugyanaz volt pl. a Windows 7-nél is, hiába szűnt meg 2020-ban az általános támogatása, sokan utána is használták tovább és pont nem érdekelte őket hogy már EOL, nem váltottak tömegesen Linuxra vagy egyéb rendszerre, stb.
"Legfeljebb abban hogy megvárják amíg a hardver is menthetetlenné válik, és csak akkor vásárolnak újabb gépet.
Ugyanis 2026-tól szerintem sokan fognak Windows alternatívát keresni"Előbbiből nem feltétlen következik automatikusan az utóbbi, mivel használhatják és sokan vsz használni is fogják tovább a régi PC-t Windows 10-tel, ha új PC-t vásárolnak arra jó eséllyel megint valamilyen Windows kerül majd, vagy már eleve Windowszal előtelepítettet vesznek, stb.

-
Attila0
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Na, azért ahhoz nem kell informatikus képzettség hogy egy szülő/nagyszülő tudomást szerezzen a Windows 10 támogatásának végéról. Szóval veled ellentétben én ebben az elméleten nem nagyon hiszek. Legfeljebb abban, hogy megvárják amíg a 10+os hardver is menthetetlenné válik, és csak akkor vásárolnak újabb gépet.
-
King Unique
titán
A Windows 7/8/8.1-hez hasonló értesítés vsz lesz, de egy laikusnak az sem feltétlen lesz elrettentő, meg ha kapásból bezárja, vagy meg sem jelenik nála ilyen értesítés mert évek óta le vannak tiltva a frissítések. Sőt, az utóbbi esetben pont mindegy is hogy meddig támogatott, meddig érkeznek a Windows Update-en frissítések az adott Windows-verzióhoz...

-
kutga
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
Majd az MS tesz róla, hogy megtudják.
-
King Unique
titán
válasz
Attila0
üzenetére
Nem feltétlen, mivel az átlagos, r = 1 felhasználók jó része vsz azt sem tudja hogy 2025 októberében véget ér a Windows 10 támogatása, jó eséllyel utána is használni fogják tovább a PC-t Windows 10-zel és nem feltétlen fognak másik platformos operációs rendszert (pl. Linuxot) telepíteni, meg amíg működik rajta, tönkre nem megy alatt a hardver, stb.
Akik vágják a témát, azok meg telepítik trükközéssel a Windows 11-et és használják úgy, vagy kompatibilis hardverelemet (pl. új alaplapot / CPU-t) vagy komplett PC-t vásárolnak és akkor trükközés nélkül, de ők sem feltétlen fognak tömegesen másfajta operációs rendszerre váltani, eddig sem az utóbbi volt a jellemző. -
CirrMee
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Attól tartok hamarosan koppanni fogsz, ha ebben reménykedsz...
-
Geth
veterán
válasz
idegen lény
üzenetére
Jól értem, ha elengednék a Secure Boot-ot és a TPM 2.0-t, az növelné a biztonságot?
-
idegen lény
addikt
Köszönöm a segítséget, így már világos, kicsit belezavarodtam, meg félreértettem. Többet nem írok ide, hogy majd megtaláljam, ha majd rászánom magam. Egyelőre várok vele, hátha a MS közben észbe kap, és engedélyezi több gépre is, mert így az amúgy tökéletesen működőképes gépek egyharmadát kizárja, ami nagyon nem fair. És állítólag a biztonságosság a céljuk ezzel a kizárással. Hát, ezzel pont azt érik el, hogy rengeteg gép nem lesz biztonságban. Vagy kiadnak egy light verziót belőle a nem kompatibilis gépekre.
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Van valami ötletetek, hogy miért csinálja már egy ideje a lapok betöltésénél, hogy vagy meglassulva vagy csak második kattintással tölti be az oldalt a win?
Kicsit már idegesítő
. A hardver, a net nem egy lassú valami.Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv Zola -
sz.j
nagyúr
válasz
idegen lény
üzenetére
Ajánlom figyelmedbe: Link
-
King Unique
titán
válasz
idegen lény
üzenetére
Az a Windows 11 alól indított verziófrissítés, angolul in-place upgrade, a Windows Update-en történő verziófrissítés is lényegében ilyen.
Nem, nem azt jelenti, telepíthető nem támogatott PC-re nyilván tiszta telepítéssel (clean install) is USB-s telepítési adathordozót használva a Windows 11 24H2 verzió. -
idegen lény
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
De akkor mit jelent ez a "Helyben történő frissítés"?
Nem azt jelenti, hogy csak azzal lehet egyből a 24H2-t feltenni? -
King Unique
titán
válasz
idegen lény
üzenetére
"Miért nem lehet egyből a 24H2-es verziót feltenni tiszta telepítéssel? Miért nincs az eleve a Rufuson?"
vs. #27070
• Windows 11 24H2 (unsupported hardware) clean install and in-place upgrade processÉrtő olvasás, vagy direkt nem akarod érteni?

Ha nem, akkor itt zárhatjuk is a témát...Meg amúgy is már bőven le lett írva a lényeg korábban és most is, linkelve a szükséges információk, stb., felesleges ezt tovább ragozni. -
idegen lény
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Oké, tegyük fel, hogy a processzorom rendelkezik a "POPCNT" (Population Count) utasítással, fogalmam sincs, hogy ezt hol tudnám ellenőrizni. Miért nem lehet egyből a 24H2-es verziót feltenni tiszta telepítéssel? Miért nincs az eleve a Rufuson? Akkor nem kéne hosszú parancssorokat bemásolgatni a nemtudomhova: reg.exe add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AppCompatFlags\HwReqChk" /f /v HwReqChkVars /t REG_MULTI_SZ /s , /d "SQ_SecureBootCapable=TRUE,SQ_SecureBootEnabled=TRUE,SQ_TpmVersion=2,SQ_RamMB=8192," meg
reg.exe add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AppCompatFlags\CompatMarkers"reg.exe add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AppCompatFlags\Shared"reg.exe add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AppCompatFlags\TargetVersionUpgradeExperienceIndicators",meg ilyen ságokat, aztán ha egy karaktert véletlenül kihagyok, vagy kiderül, hogy nem is azt kellett volna bemásolnom, hanem a gép nevét, amit nem is tudok az egyik helyre, akkor hatom az egész gépet. t kell ennyire túlbonyolítani.Kövessem az utasításokat, oké, de hogyan látnám őket telepítés közben? Miért nem teszitek be ezt az összefoglalóba, ha ilyen sokakat érint? Akkor nem kéne milliószor betenni ide, és én is megtalálnám. -
King Unique
titán
válasz
idegen lény
üzenetére
• Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
—►FRISSÍTÉS
• Windows 11 24H2 (unsupported hardware) clean install and in-place upgrade processHa a rendszerkövetelményeknek NEM megfelelő PC-re is fel lehet tisztán telepíteni a Windows 11-et, valamint upgrade-elni is Windows 10-ről Windows 11-re + régebbi verziójú Windows 11-ről újabb verziójú Windows 11-re, akkor miért téma a "megszűnik a 23H2 támogatása, mi lesz, ha nem tud frissülni 24H2-re", amikor az előbbiek alapján ugyanúgy megoldható a 23H2
—►24H2 in-place upgrade?
Ami egyébként nemrég a #26687 számú hozzászólásban már le lett írva pont neked, így pláne érdekes miért van ez feleslegesen tovább feszegetve...
-
idegen lény
addikt
válasz
Borisz76
üzenetére
Nem azért aggódom, hogy most menne-e, hanem hogy novembertől, amikor megszűnik a 23H2 támogatása, mi lesz, ha nem tud frissülni 24H2-re. Feltéve, hogy a W11-et fel tudom tenni. Nem a gép miatt aggódom, bár van benne egy GTX 1030-as, ha az speciális hardvernek számít, hanem hogy hogyan fogom feltenni arról fogalmam sincs.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
idegen lény
üzenetére
Ne parázz.
Én lassan 2 hónapja tettem fel egy igencsak öreg PC-re a Win 11-et.
Azóta is szépen megy és a frissítések is érkeznek , ahogy kell.
2012-ben jelent meg a Intel Core i7-3770K ( 3.5 GHz-3.9 GHz ) , ami a gépben ketyeg. -
CirrMee
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Kimaradt, de leírták többször: viszont az éves "H" pakkot nem fogja leszedni frissítés gyanánt (nem kompatibilis gépen), azt neked kell manuálisan megoldani.
Működés miatt meg kár aggódni, ha nincs spec hardver, nálam is Win11 fut a gyerek gépén (i7 2600k).
-
CirrMee
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Akkor egy processzorcsere sem oldaná meg, csak egy új gép, vagy a trükkös felerőltetése a W11-nek, hátha felmegy rá?
CPU cserével ugyanott vagy. CPU+lap+RAM cserével már menne, ha az megfelel a követelményeknek.
Rufus -al mindenképpen fel fog menni, felesleges azon lamentálni, hogy "hátha". -
Geth
veterán
válasz
idegen lény
üzenetére
Szuper, tehát se Secure Boot, se TPM 2.0.
-
-Rolika-
senior tag
link
Egy hete kb minden leállításnál ezt kapom.
Tudjátok esetleg mi lehet a hiba? -
TaliGa
aktív tag
Windows 10-ben van egy olyan funkció, h Fájlok biztonsági mentése, ahol külső meghajtóra automatikusan lehet biztonsági másolatot kérni a megadott mappákról... W11-ben úgy láttam csak felhőbe lehet, vagy megoldható itt is?
-
-
-
(ex)Cat
senior tag
Köszi mindenkinek, akkor elengedem ezt a dolgot, marad a SW-es raid, ill. átnyúló kötet, vagy mi a tök a neve a Win11-nél.
Igazából csak a torrenthez, filmek tárolásra lenne szükségem inkább egy nagyobb tárhelyre, mint 2 kisebbre (2x 1TB). Ezek ha véletlenül vesznek sem okoznak lelki problémát.
-
-
válasz
(ex)Cat
üzenetére
Ha elég elszánt vagy, akkor lehet
Első probléma, hogy ha átállítod a SATA vezérlőt Raidre, akkor nem fog bootolni a rendszer, STOP 7B error-ral megáll a történet. Mivel nincs feltelepítve a driver és így nem ismeri fel a rendszer meghajtót sem.
Sose próbáltam, de elvileg PNPUTIL paranccsal felrakhatod a drivert, és akkor hátha elindul.
Másik variáció (nekem eddig ehhez volt szerencsém): ha a raid beállítás nem az összes Sata portra vonatkozik, akkor átrakni egy nem raides portra a rendszert, és onnan bootolva feltelepíteni a mellette lévő Raid driverét.Másik probléma, ha a rendszer meghajtót is raidezni akarod: amikor létrehozod a raid köteteket, akkor az töröl mindent. Vagyis plusz meghajtókra létre kell hozni az üres raid kötetet, és aztán átklónozni a korábbi rendszermeghajtót erre.
-
-
válasz
(ex)Cat
üzenetére
Szerintem lehet, de mi értelme? Ha meghal a lap, akkor bukod vele a raid kötetet is. Illetve ezek az alaplapi raid vezérlők azért nem olyanok, mint a külön célkártyák. És persze az EFI-ben kell csinálni, ha tényleg HW raidet akarsz, a rendszer akkor fogja egy lemeznek látni, a lemezek se tartalmazzanak semmit, mielött berakod őket a kötegbe, tehát ha arendszermeghajtónak szeretnéd, akkor csak az újratelepítés, esetleg mentésből visszaállítás a megoldás.
-
(ex)Cat
senior tag
Sziasztok
Nincs lehetőség utólag valahogy feltelepíteni az alaphoz tartozó raid drivert és HW-es raid-et használni? (anélkül, hogy a windowst újra rakjam..) -
teptep
őstag
-
-
fcbarca
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
szia. kijött a márciusi. az sem települ
"2025-03 Összesítő frissítés Windows 11 Version 24H2 x64-alapú rendszerekhez (KB5053598)"
Telepítési hiba – 0x80070306 -
mokus1
addikt
válasz
Csupingo
üzenetére
Visszaugrik sajnos.
Jelenleg két monitor van rákötve.
Kijelző:1 FHD 8 bit monitor
Kijelző 2 4K 10 bit monitorEgy olyan csavar van benne, hogy nem volt DP kábelem, tehát mindkettő HDMI kábellel van összekötve viszont az egyik végén van egy DP-HDMI átalakító.
Itt valami lehet problémás?
-
gyuri00
aktív tag
Sziasztok,
Nem tudnátok segíteni hogy az Antimalware és a WebViewt hogy tudnám letiltani? Elég sok memóriát fogyasztnak índítás után :/
[link] -
paye
tag
A tálcán időnként megjelenik egy ablak, kis nyilacskával és buzgón kapacitál hogy a windows 11 nem tud megnyitni valamit és mindenáron a Microsoft Store - ra akar felmenni valamit letölteni... Azt nem árulja el hogy mit akar kinyitni, azt sem hogy mit akar letölteni... Utána keresve az OpenWith.exe csinálja ezt de a meglepetés az hogy 6 - 7 db is van belőle?
-
mokus1
addikt
Hogy tudok 10 bitet állítani? Új monitor lett ami 10bites, amd vga és intel proci.
-
teptep
őstag
válasz
JoceeHunt
üzenetére
A Discord alkalmazás saját maga küldi az értesítéseket, és ennek az időtartama nem állítható. De az alkalmazás értesítési beállításainál van lehetőséged az értesítést átadni az oprendszernek, és onnan kezdve a rendszer által végzett beállítások lesznek rá érvényesek. Keresd az "Enable Desktop Notifications" opciót! [forrás]
-
válasz
King Unique
üzenetére
Most egyelőre tesztelem az 5 percest, de valami miatt a Discord (telepített nem webes) értesítés elmegy 5 mp múlva. Az egyéb outlook levelek meg maradnak 5 percig, szóval nem tudom.
Registrybe bele tudok nyúlni azt is megnézem majd. -
King Unique
titán
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Pont azért lett kitalálva a műveletközpont és így megoldva az értesítések oda gyűjtése, hogy ott utólag is meg lehessen tekinteni és ne folyamatosan a képernyőn éktelenkedjen, ami eleve inkább zavarni szokta a felhasználók többségét és pont az eltüntetése szokott lenni az igény, nem véletlenül alapértelmezetten is csak 5 másodperc a megjelenés hossza, lett kitalálva a fókuszsegéd, stb.

5 pernél nagyobb értéket elvileg max. a registry módszerrel lehetne megadni, de nem próbáltam hogy ténylegesen működik-e.
-
válasz
King Unique
üzenetére
Sajnos a felhasználók munkaköreik miatt rengeteg programban dolgoznak, van hogy egy ügyfél 10-20 percet is ül előtte, a műveletközpontot az embereket ismerve nem fogja nyomkodni, hogy lássa mi van benne, illetve ha a műveletközpontot valahogy fix-re lehetne rakni a jobb sávban, akkor meg helyet foglal el a monitorból.
Háttérinfó:
Autószervíz működése. Recepción bejövő hívások "cetlizésének" elhagyása a cél, amiben nyomonkövethető (reagálás a beírt üzenetre) hogy elvégezte valaki a feladatot.
Viszont folyamatos munkákban legalább párhuzamosan 4-5 program van használva. -
King Unique
titán
válasz
JoceeHunt
üzenetére
• Change How Long Notifications Stay Open in Windows 11
• Open Notification Center in Windows 11Miért kellene 5 percen túl ott virítani egy értesítésnek, amikor eleve megtekinthető mindegyik a műveletközpontban?
-
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Munkahelyemen Discord-ot használunk a belső kommunikációra. Létezik olyan megoldás a windows értesítéseknél, hogy a jobb alul felugró ablak (discord üzenet) ne tűnjön el pár másodperc múlva, hanem mondjuk maradjon ott amíg nincs bezárva?
Hiába turkálom a windows beállításokat, nem találok az időzítésre vonatkozó lehetőséget.
Update:
Találtam egy lehetőséget ahol 5 percre fel lehet tornázni (Akadálymentesség/Vizuális hatások/Értesítések bezárása ennyi idő után
5 perc feletti ötlet
? -
fap333
aktív tag
Szervusztok!
Van valaki, akinek jól működik a microsoft szülői felügyelete (Family Safety)?
Van nekem egy microsoft fiókom, készítettem a gyerkőcnek egy microsoft fiókot, már egy családban vagyunk, viszont a gyerek win 11-es gépét sehogyan sem tudom hozzárendelni... már két napja piszkálom, de nem jön össze
A win 11-es laptopon be tudok jelentkezni én mint rendszergazda, a gyerkőc, mint felhasználó. Ami gyanús, hogy a beállításoknál a családnál egy sárga csíkon kiírja, hogy "valami gond van a családi felügyelettel, a változások nem biztos, hogy mentésre kerülnek."
Próbáltam megoldásokat keresni, de eddig nem jártam sikerrel. Szívesen venném a tippeket... -
zsoltip
őstag
-
Borisz76
nagyúr
válasz
zsoltip
üzenetére
Egy képet tegyél fel.
Valamint jó lenne ha leírnád, hogy milyen VGA , milyen monitor , milyen kábellel is van rákötve ?!Mert mondhatnám azt is , hogy kábelhiba....
Igen , régen volt ilyen , amikor a VGA-ból ment a jel a CRT monitorba...de kontak hibás volt vagy kábelszakadás volt és kiesett 1-2 szín.....emiatt a monitor nem volt színhelyes. -
satee76
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
-
dodoroli
aktív tag
Sziasztok! 24H2 frissítés óta nem érem el a Samba megosztásaimat,tudom olvastam elvileg tiltották benne Samba 1.0 protokolt. De gondolom csak van rá lehetőség valahogy visszakapcsolni ezeket a megosztásokat.
Köszönöm a segítséget! -
Bferibörs
addikt
válasz
Doky586
üzenetére
el sem indult a pen, engedélyezés után, (biztonsági kód) használta a telepítéshez.
Végül megoldottam. Nekem még ismeretlen ez a rendszer, a win 10 nem nyűglődött ennyit.
röviden, amikor kijelöltem F12-vel a pent,közölte,hogy invalid error,nem engedett tovább lépni, csak a felhős mentéssel tudtam megoldani. -
King Unique
titán
válasz
King Unique
üzenetére
-
satee76
aktív tag
Sziasztok! Win 11 vissza állitható teljesen alapra, hogy minden fiók törlödjön minden adattal együtt? Csak elinditod és a bejelntkezés meg nyellv választás következzen, mintha egy friss telepités lenne?
-
-
-
Morris
veterán
Sziasztok!
Már hónapok óta így áll a frissítési fül és nem tudom miért. Minden engedélyezve van, de folyamatosan ezt írja.
Szeretném használni a windows dinamic lightning-ot is , de ilyen menüpont nálam nincs. Mit rontok el?
-
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok,vadi új lenovó, valamit elcsesztem, megdöglött a win 11 teljesen, sem javitani,sem újra úzni nem tudom.
a 8 egy bizt.kód meg van, de magyar billentyzeten nincsenek betűk amikor be kelle írni a kódot.
mi a frászt lehetne ilyenkor csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Macska topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nektek?